Jump to content

Sandero Vs New Aveo

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

john, are fratemiu focus, si par ok la prima vedere suspensiile si franele, asa am zis si eu. Dar am impins un pic mai mult si am fost dezamagit de ambele. La aceeasi concluzie a ajuns si el dupa ce am facut schimbul, dar e multumit de interior, sunet si.. culoearea masinii ;)

Nu ma iau de motoarele de benzina astea mici de la ford ca nu au nerv.. e o chestie cunoscuta.

Pipal, nu era vb de focus. Cautam niste preturi la Kia si am gasit un testdrive/articol in care ziceau ca sta incomparabil mai bine decat Golful, dar daca vrei fite il iei pe al doilea. Depinde de prea multi factori :)

:o fftopic: Ma bag si eu in legatura cu Golful? Ca as avea atatea de zis in legatura cu gunoiul de motor pe care l-am avut eu la Golf 5...

Nu stiu cat de bine sta Focusul (am auzit din multe surse ca sta bine, intr-adevar), insa va pot spune cu siguranta ca Golful sta bine. Foarte bine. Si am testat asta nu o data.

Edited by hades
In realitate i10 arata ingrozitor.

Subscriu, chiar am vazut unul in fata reprezentantei, era albastru inchis cu barile negre si jantele alea jenante pe 13 cu niste capace aiurea rau de tot...nu mi-as lua asa ceva.

E o chestie pe care nu o inteleg, la naiba, jante ca jante, dar capacele de ce naiba nu le fac si ei mai aratoase? Mie unul mi s-au parut geniale capacele in 5 spite de pe Matiz, daca aveai si jante negre aratau belea!

Sato, ne tii in presiune? :D Te-ai hotarat?

Laurentiu pt astfel de incidente exista casco.

Oricum mai exista posibilitatea teoretica de a avea masina neagra si bari negre (nevopsite) si tot arata mai bine.

Dar i10 este pur si simplu urat .

Edited by BogdanG
Urata rau si asta

Fiecare cu gusturile lui, adica mie nu mi se pare nici urita nici frumoasa ... da' la banii astia mi se pare o oferta destul de buna (nu l-am condus decit vreo 10 km dar mi s-a parut ok d.p.d.v. al spatiului interior si confortului la volan, al tinutei de drum, al puterii motorului (ma refer la cel de 1.2 benzina, la cel de 1.0 e bine sa nu ai pretentii exagerate de la el))

Mda, "fumegatoarele" sunt excluse din start. Eh, mai sunt si de 1.4 80cp, 1.6 105, 1.8 150 si 180cp :aloooecineva: din pacate toate depasesc bugetul (cu mult ).

Edited by EM!L