rich1974 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 eu tot pe aveo sedan as merge! macar stiu ca masina mea e ruda cu tahoe, suburbanul, corvette, camaro... loganul cu cine e ruda, cu dacia papuc? aveo sedan nici nu are antena...daca vrei sa-i pui o prelata sa o protejezi de soare e chiar un avantaj. Link to comment
andrei_xxl Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Ruda ca ruda, dar ruda doar de nume Nu are absolut nimic in comun cu ce ai enumerat tu pe-acolo in afara de sigla...un mare plus Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Corect, e ruda de pe clanta usii. Insa nu ma deranjeaza. Macar masina mea s-a plimbat pe ocean cu pachebotu', nu a mesterit robotu' Gica si tanti Maria de la receptia de la Colibasi la ea. Astept cu interes clipa in care o dacie o sa aiba claxonul pe volan (adica sa apesi pe volan si sa cante goarna- pentru carcotasii care s-ar gandi la altceva). Link to comment
Razv Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Mda... si eu am fost dezamagit de acest Sandero. Dar nici Aveo nu ma atrage mai mult ... Link to comment
chitosu dan Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Intre cele doua,tinand cont si de preturile de baza,optez clar pt sandero, mai ales ca aveo-urile cosuma cat o volga veche ruseasca; chiar vedeam zilele trecute la tv ca GM are pierderi mari,pe fondul scumpirii petrolului, datorita motoarelor mari devoratoare de benzina. Link to comment
rich1974 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 pai normal frate ca aveo consuma fiindca e masina americana. ce tu crezi ca fratele lui mai mare ,suburbanul nu consuma? e masina pentru oameni cu dare de mana nu de astia care baga benzina de 10 ron. Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) Mai, aveo si celelalte surate nu are nici in clin nici in maneca cu niciun model Chevrolet de peste ocean. Tot n-ai inteles? LE: nici la drujba nu am bagat benzina de 10 ron. Edited July 5, 2008 by Lucian M Link to comment
closchkutza Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Strict intre masinile din topicul asta, ia faceti o comparatie intre consumurile celor doua masini, in toate variantele e motorizare. S-ar putea sa dea cu virgula, sincer. Link to comment
rich1974 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 mie dacia asta sandel mi se pare o cutie de conserva (d-aia tailandeza de sardele de 1 ron) . despre consum ce poti sa zici , in oras orice masina consuma. mai ales cele pe benzina fiindca motorul pe benzina are randament mai mic in sarcini partiale decat cel pe motorina. mi se pare cam aiurea ca in carte scrie ca nu poti sa folosesti metanol. cred ca de fapt s-au referit la etanol. oare de ce? cred ca am putea scoate metanol la 2 ron/l. Link to comment
Alex.T Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 M-am uitat si eu astazi atent la un Sandel expus intr-un centru comercial. inainte ma batea gandul sa iau unul pentru "omorat", dar acum am renuntat total la idee. Elementele lor "cromate" se vor strica in maxim un an mai ales unde intra in contact cu mana transpirata (vezi manerele usilor din interior si manerele de deschidere a usilor din exterior). Apoi se mai pune problema alinierii tablei cu restul pieselor adaugate caroseriei. la cel pe care l-am vazut intre bara spate si aripa spate era o diferenta de nivel la imbinari de aproape 5 mm. Am pus degetul pe tabla acolo si, practic, daca nu esti atent te poti taia foarte usor. Intre aripa fata dreapta si usa fata dreapta era un spatiu de peste 6-7 mm (aproape puteam sa introduc degetul mic intre ele). Ca spatiu interior Aveo mi se pare mai mare mai ales la bancheta spate. Ei au renuntat la spatiul pentru pasagerii din spate in favoarea unui porbagaj mai mare. In plus am impresia ca patul se va lasa ca la Nova si SNova. Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Nu e consrva tailandeza, e conerva facuta din tabla de Galati . De acum ne invadeaza sandeiii - sa vedeti penurie pe strazi. O secretara de la un colegiu si-a tras noul Aveo- ce mi-a placut au fost: jantele, grila fata, bordul, culoarea (rosu - ce subiectiv sunt). Ce NU mi-a placut: grilele alea laterale de plastic si stopurile spate. Link to comment
tolin Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 ... despre consum ce poti sa zici , in oras orice masina consuma. mai ales cele pe benzina fiindca motorul pe benzina are randament mai mic in sarcini partiale decat cel pe motorina ... In regimul actual al circulatiei urbane, motorul Diesel turbo ajunge la randament de 16%. Link to comment
rich1974 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 fata noului aveo seamana cu Q7. asa mi se pare mie! sper ca are totusi confort interior mai bun decat nasoleala aia! Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 sper ca are totusi confort interior mai bun decat nasoleala aia! Tu vorbesti serios? Pe bune? Link to comment
rich1974 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) la Q7 pe banca din spate stai ca in autobuz (nu autocar) . cel putin asa mi s-a parut mie. eu in locul celor de la audi o faceam cu banci de lemn si iti garantez ca tot se vindea ca e masina de fite, de imagine. cine isi ia q7 si-o ia sa-l vada lumea ca s-a ajuns. Edited July 6, 2008 by Mircea Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie! Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Da, aici ai dreptate. Cerculete sa aiba, in rest- nu conteaza cat e de veche sau de noua. Link to comment
BogdanG Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Sandelul cum ii spuneti voi o sa fie un real succes, la fel cum a avut si loganul care inca se vinde in draci. Daca Sandero ar fii un pic mai joasa ar arata exceptional . Oricum masina nu mai arata a Dacia . Link to comment
EM!L Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Chiar si asa cum arata/cat costa, sunt de acord cu tine, se va vine foarte bine. Deja, am inteles, ca sunt liste de asteptare pentru masina asta Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Stiu asta. Pacat de design, ca m-ar fi tentat si pe mine. Nu pot conduce o masina urata. Admit insa ca se va vinde in draci. Link to comment
Alex.T Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Design acceptabil...calitate Dacia. Link to comment
RamboX Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 (edited) Stiu asta. Pacat de design, ca m-ar fi tentat si pe mine. Nu pot conduce o masina urata. Admit insa ca se va vinde in draci. fftopic: Daca pt. altii este urat Aveo hb te-ai gandit? ia fa un sondaj printre copii din scoala,gasesti si un Trasnea sa-ti spuna el alea alea...apoi vii si postezi. Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine la snobismul asta ieftin Edited July 6, 2008 by RamboX Link to comment
tolin Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Domnu' Hitlerescu, n-ai ajuns sa hotarasti cine ce posteaza pe aici. Exerseaza-ti intoleranta in spatiul privat, daca ti se permite. Link to comment
alx Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Mie Sandelul nu mi se pare urat. Ca nu e frumoasa, primesc. Tot spatele e mai ciudatel dar nu poci a-i spune urat, asa cum era cel de la logan. Iar fata e mai mult decat OK, sunt altele muult mai nasoale dar care au pretentii mai mari. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Ai dreptate, daca Loganului i se putea reprosa (in domeniul aspectului) ca e excesiv de urata, asteia i se poate reprosa ca e excesiv de banala. Practic Sandel nu trezeste niciun fel de emotie, nu are niciun fel de linie sau stil, e o chestie pe 4 roti si atat. Ma amuza felul cum vor sa o prezinte ca fiind jucausa, dragalasa, in cotrast cu aspectul ei. Link to comment
nrares Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Facut ieri drive test cu Sandelu. Mai bine mai pui un ban (nu mult) si-ti iei masina. Link to comment
Recommended Posts