Satori Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Eu as alege evident 3 usi 5. No doubt about it. S-au rezolvat problemele cu directia Accentului? Link to comment
mike.omega Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 (edited) Mazda 2 1.3i 86CP TE- 10250CIP preturi si dotari Opel Corsa 5 usi, 1.4i 90CP Enjoy-9650 CIP insa trebuie adaugat pachetul cu AC care inseamna inca 1200euro DDP link PS: 10k + TVA=11900 iar un Jazz e 13100 Edited June 4, 2008 by mike.omega Link to comment
EM!L Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Din cate stiu eu, problemele la directia Accentului (la cei care au avut probleme) s-au rezolvat pe garantie Link to comment
VAXXi Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Din cate stiu eu, problemele la directia Accentului (la cei care au avut probleme) s-au rezolvat pe garantie Nu e relevant ca s-au rezolvat, e relevant ca au aparut. Link to comment
Juliaen Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ca veni vorba de Sandero vs. aspecte din punct de vedere economic: te incanta consumul declarat de 10 l/100km urban? Nu stiu de ce am senzatia ca Sandero va da ceata Nubirei la consum. Link to comment
Satori Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Pai nu e acelasi motor de pe Logan? Sincer, ma lasa rece cat consuma, masina va face maxim 10kkm pe an. Link to comment
puchi Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 1-kia 2-aveo 3-sandel parerea mea care este ! Link to comment
Lucian M Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Frate, de ce nu faci un poll? Parerea mea strict intre cele doua: Aveo. Daca ai fost multumit de Kalos, ai sa fii multumit si de buburuza asta. Link to comment
Tommy Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Dar cat mai e un reno megane menajer? Link to comment
Satori Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Frate, de ce nu faci un poll? Parerea mea strict intre cele doua: Aveo. Daca ai fost multumit de Kalos, ai sa fii multumit si de buburuza asta. Frate, pentru ca nu vreau si nu e potrivit. Sunt deschis si la alte pareri. Iar Kalosul era condus de mine, asta nu va fi. Iar Aveo asta nu e Kalos, nu stiu daca ai rationat suficient sa iti dai seama de diferenta. Dar cat mai e un reno megane menajer? E prea mare. Link to comment
sebian Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Eu ti-as recomanda, daca mai ridici nivelul de pret, Kia C'eed... Link to comment
alx Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Buey, iar ati pus botu' la caterinca lui Sato? Ca isi cauta masina pritzep, ca ia in considerare Sandelu' nope! Stimabile, de unde si pana unde decizi tu pentru Doamna? Ca deobicei doamnele au alte criterii: rosie, in 3 usi, frumusica, etc. Aveo sta bine la garda la sol si altele nu? Io zic sa-i iei jipan bre, erau unele pe 4x4mania preparate la 3-4k euroi. Si cu bara ARB bre, sa sparga mufa nesimtitorului ce nu a acordat prioritate unei doamne...! Link to comment
sebian Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Aaa, deci decide Stimata Doamna Kia C'eed atunci, clarrrr... Link to comment
perfidus Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 ..., nu vreau ceva submotorizat, vreau ceva cu spatiu suficient, nu vreau sa fie urata sau neergonomica... Lacetti HB WTCC Elite 1,6 ? Cred ca e pe la 10000 CIP. Si n-arata rau (jante aliaj si body kit dragut). Ontopic, Sandero e cam uratica saraca si nici la ergonomie nu s-a schimbat mare lucru... Dar iesi mai ieftin. Cat poti sa scoti pe Spark? Link to comment
Satori Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 E cam mare Lacetti. Eu caut ceva de genul Aveo. Nu stiu cat iau pe Spark, inca nu m-am interesat. Stimabile, de unde si pana unde decizi tu pentru Doamna? Who said that?! Eu fac shortlist Link to comment
sebian Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Nu prea sunt la vanzare pe autovit http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...=1&Submit=1 Link to comment
wallaby Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Yaris: indestructibila, revanzare buna, pret rezonabil. Link to comment
Mengelaus Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Eu recomand Matizul meu Masina mica, draguta si accept un schimb 1:1 cu Sparkul tau On topic: Aveo, din simplul motiv ca Sandero e la prima aparitie, si tot timpul sunt probleme la inceput. Link to comment
Satori Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Asta-i misto rau Din asta vreau pentru mine! Yaris: indestructibila, revanzare buna, pret rezonabil. Aia e Jazz. Le confunzi. Si, daca n-ar fi pretul, asta ar fi clar alegerea. Link to comment
rm.popa Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Păcat că nu vrei o maşină în 4 uşi, că vinde Jinx un Kalos. Link to comment
Satori Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Mah, sa stii ca m-am gandit. Dar imi e lene sa o repar, recunosc. Link to comment
Mircea Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ca deobicei doamnele au alte criterii: rosie, in 3 usi, frumusica, etc. Aham, atunci fiat 500 o sa castige Link to comment
Abram Burel Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Eu nu pricep un lucru (deh, greu de cap)... Lansezi un topic cu tinta, esti dispus la opinii, dar nu dai niciun criteriu clar, nici de la inceput, nici pe parcurs. Am retinut pana una alta: - pretul maxim - 3 usi - conduce EA (poate mai e si altele) Ia baga niste raspunsuri: - care e raportul urban/extra? - cat de tare te intereseaza consumul? - care e raportul utilitate/fitze? - care sunt dotarile "obligatorii"? Link to comment
Recommended Posts