paul_marines Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Mikey si biciclistul avea 120 km/h? Link to comment
dreamlike Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Dupa cate stiu eu Halloween-ul e departe ... ce-ai facut cu bostanasul domnu'? Link to comment
paul_marines Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Dupa cate stiu eu Halloween-ul e departe ... ce-ai facut cu bostanasul domnu'? Nimik, daca te uiti matale mai atent nu are oglinzile vopsite, deci nu este full. Restul e poveste Link to comment
dreamlike Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Fir-ai tu sa fi de pisiker, ca tare m-ai mai pacalit . Link to comment
mike.omega Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 (edited) Mikey si biciclistul avea 120 km/h? Daca arunci dupa mine si cu niste detalii poate pricep. Altfel sunt mai greu de cap Desi observ ca pentru unii n-a trecut 1 Aprilie Si cum va spuneam, albume foto de weekendul asta: 1. VTM Rasnov 2008 2.Poiana Brasov 2008 Edited June 8, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Desi observ ca pentru unii n-a trecut 1 Aprilie Era parcat in Mamaia si daca tot eram dotat, am zis ca merita sa-l evoc in suferinta pe forum. Am uitat doar sa precizez ca nu este al meu. Link to comment
Seba Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 (edited) 1-0 pentru "vanator" m-ai pacalit si pe mine. HAI ROMANIA sa speram acelasi scor. Ma uitam dupa locul de intalnire in perioada estivala (Baza Nautica...nu?) ca poate cu ceva noroc ajung si eu prin zona Edited June 9, 2008 by Seba Link to comment
mike.omega Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Aaah nu Tot in centru la Crazy. La baza nautica nu mai avem acces din motive de santier sau ceva de genu... Link to comment
andrew Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 @Seba, aproape de baza nautica au trantit una bucata mall intre timp, plus una bucata skate parc, asa ca si vara tot Crazy ramane locul preferat al intalnirilor. Link to comment
Immortal Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 Gravity Park FTW! Via absolventu', circuit de la Varne, Bulgarie: Intereseaza pe vreun Hamilton? Doar asa sa mai ajung si eu la bulgarii lu' shpiritu'. )"> Link to comment
andrew Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Arata tentant... foarte tentant. Daca afli si cat costa (spirite, s'aude?) e foarte posibil sa ma bag. Dar pe luna viitoare, sa refac bugetul afectat de absolvire Link to comment
Scoop Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Costul era o leva (2 lei) turul cand am fost eu la banchet (mijlocu lui mai) Link to comment
andrew Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Adica 10 tururi 20 lei. Oaaa... acu' mai zi tu Immortale ca nu e 'eftin la bulgari Deci mergem sigur Link to comment
paul_marines Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 1-0 pentru "vanator" m-ai pacalit si pe mine. Imi cer scuze pentru inducerea in eroare , dar 1-0 mi se pare nedrept, poate 2 - 0 avand in vedere si poza din link-ul urmator > Link to comment
free_spirit Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Salutare !! @ Safari Hunter - Chiar facusem ochii mari , ca azi tocmai ce am trecut pe langa tine, prin Agigea si Kalos-ul tau mi se parea ok. Ma gandeam ca te-a "piscat" vreunul la intrare in C-ta ( Doamne Fereste) @....everybody- Oooo, daaaaaa !!!! Va dati seama ca nu vreau sa ratez ture pe circuitul ala de la Varna. Saptamana asta ajung pe acolo ( s-ar putea) si evident, c-am sa opresc sa intreb de scoruri si , eventual ...sa fac si o tura ...doua, asa...de proba, sa vad daca merita circuitul sa fie onorat de niste piloti atat de mari ca noi . Respect !! P.S. Nenea Dreamlikeeeee !!! Bravo bre !!Si pentru "rezultatili la concurse" si pentru cronicutza super reusita. Vezi, de asta nu ma bag eu la cronicutze Link to comment
Recommended Posts