Jump to content

Ford B-max

Wolfman

Recommended Posts

Modelul asta (Transit Connect) se regaseste in toate zvonurile ce se vor a fi stiri. De asemenea se prognoza introducerea in productie a modelului nou Kuga, a Fiestei Sedan...

Ce zvon, daca chiar John Flemming a declarat asta? S-a dat si tv, daca din ce scrie nu credeti. Daca se va fabrica Kuga la Craiova, la Mioveni se va face Laguna 3. Sunt alte fabrici pentru Kuga si noua Fiesta - cele din Spania si Germania.

Edited by Laurycã
...B-max-ul de care spui nu cred ca se va fabrica la Craiova.

Punem pariu???

Mie mi se pare OK masina, daca va avea si un pret decent va concura cu succes loganul...

daca va avea si un pret decent va concura cu succes loganul...

Cred ca este imposibil, eu cred ca va avea un pret undeva apropiat de al Focusului Cmax.

Mie mi se pare OK masina, daca va avea si un pret decent va concura cu succes loganul...

Si mie mi se pare foarte faina, la partea de pret (in cazul in care va intra in productie si apoi se va comercializa) ramane de vazut. Pana atunci e posibil sa fie scos din productie loganul, sau sa fie "tras pe dreapta" de catre Sandero... Totusi exista si posibilitatea sa fie produs la Craiova pt. pietele exterioare :)

bmx.jpeg bmax.jpeg

• 5 months later...