Jump to content

Baruri, Cluburi, Cafenele In Bucuresti

ediblue

Recommended Posts

Salut,

Pot sa va recomand cu caldura

Cafe Late - Vis-a-Vis de Cismigiu (prajituri si torturi italiene) - cam scump

Ceainaria Cotroceni - Vis-a-Vis de Palat (ceaiuri de tot felul, atmosfera grozava) - ieftine

Cuptorul cu lemne - cea mai buna pizza din Bucuresti - preturi acceptabile,

Four Season - Mancare libaneza SUPER - preturi peste medie, merita o cina romantica :X

Puteti sa recomandati si voi ceva??

Mi-a mai plăcut Lavazza (cafenea la Romană), am fost la puţin timp după ce se deschisese: decor complet albastru, locaţie bunicică, cafea de ţ-şpe feluri şi cocktailuri (atât). Cam 3-4 fise, 1-2 muşte conform clasificării Bursucului Gastric ;)

mda, dar Lavazza nu mai este..

ca papica, recomand "La Mama" ptr traditzionalisme, "trattoria il calcio" pentru paste (lasagna e =P~ ), iar ptr pizza.. chiar nu mai shtiu..

shaorma (zic pe romaneshte, ca are atatea denumiri ca nu mai shtiu..) la dristor coltz cu M Bravu (e non-stop..)

baruri-disco: mie imi place teribil in "barfly", muzica beton, 80s, u2, depeche, etc, etc.. bere ieftinutza (tuborg-36k rol de asta vara shi pana acuma..), se danseaza shi pe mese.. am shi poza :D

wkndu trecut am fost in "fever", pe ion campineanu.. atmosfera super, coctailuri beton shi nu ff scumpe, muzica insa... se poate shi mai bine..

ma mai gandesc.. :scarpin:

Cafenele:

Lavazza mai gasiti pe Beller, e intr-adevar deosebit. Incercati frape-ul lor, toata stima. Tot pe Beller e Transilvania Cafe parca.

Mi-a mai placut Crem-Cafe, la Universitate, in spate la muzeul de ce-o fi, spre rusinea mea habar n-am...

The Living Room, pe Hristo Botev, la 100 m de Rosetti. Marfa de marfa.

baruri-disco: mie imi place teribil in "barfly", muzica beton, 80s, u2, depeche, etc, etc.. bere ieftinutza (tuborg-36k rol de asta vara shi pana acuma..), se danseaza shi pe mese.. am shi poza  :D

Salut,

Ma intereseaza asta...Zici ca e bun? Pe unde vine si cam care sunt scorurile, 2 persoane