ediblue Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Salut, Pot sa va recomand cu caldura Cafe Late - Vis-a-Vis de Cismigiu (prajituri si torturi italiene) - cam scump Ceainaria Cotroceni - Vis-a-Vis de Palat (ceaiuri de tot felul, atmosfera grozava) - ieftine Cuptorul cu lemne - cea mai buna pizza din Bucuresti - preturi acceptabile, Four Season - Mancare libaneza SUPER - preturi peste medie, merita o cina romantica Puteti sa recomandati si voi ceva?? Link to comment
VAXXi Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Mi-a mai plăcut Lavazza (cafenea la Romană), am fost la puţin timp după ce se deschisese: decor complet albastru, locaţie bunicică, cafea de ţ-şpe feluri şi cocktailuri (atât). Cam 3-4 fise, 1-2 muşte conform clasificării Bursucului Gastric Link to comment
strumfuadi Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 mda, dar Lavazza nu mai este.. ca papica, recomand "La Mama" ptr traditzionalisme, "trattoria il calcio" pentru paste (lasagna e ), iar ptr pizza.. chiar nu mai shtiu.. shaorma (zic pe romaneshte, ca are atatea denumiri ca nu mai shtiu..) la dristor coltz cu M Bravu (e non-stop..) baruri-disco: mie imi place teribil in "barfly", muzica beton, 80s, u2, depeche, etc, etc.. bere ieftinutza (tuborg-36k rol de asta vara shi pana acuma..), se danseaza shi pe mese.. am shi poza wkndu trecut am fost in "fever", pe ion campineanu.. atmosfera super, coctailuri beton shi nu ff scumpe, muzica insa... se poate shi mai bine.. ma mai gandesc.. Link to comment
NFS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Pizzerie marfa... Casa Veche Adresa: Str. G. Enescu nr. 15-17, sector 1; Tel: 315 78 97 Bucatarie italieneasca Link to comment
khhamsin Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Cafenele: Lavazza mai gasiti pe Beller, e intr-adevar deosebit. Incercati frape-ul lor, toata stima. Tot pe Beller e Transilvania Cafe parca. Mi-a mai placut Crem-Cafe, la Universitate, in spate la muzeul de ce-o fi, spre rusinea mea habar n-am... The Living Room, pe Hristo Botev, la 100 m de Rosetti. Marfa de marfa. Link to comment
ediblue Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 baruri-disco: mie imi place teribil in "barfly", muzica beton, 80s, u2, depeche, etc, etc.. bere ieftinutza (tuborg-36k rol de asta vara shi pana acuma..), se danseaza shi pe mese.. am shi poza <{POST_SNAPBACK}> Salut, Ma intereseaza asta...Zici ca e bun? Pe unde vine si cam care sunt scorurile, 2 persoane Link to comment
alx Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 la rondul de la Izvorul Rece. cum intri pe Ferdinand, imediat pe stanga. la subsol. Link to comment
Recommended Posts