Jump to content

Euro 2008

NFS

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pana acum nu a fost nicio surpriza la Euro asa ca din pacate se anunta o noua infrangere in fata Frantei...ce bine ar fi sa gresesc!

P.S. Nu ratati aceste 3 meciuri pronosticul meu e ca vor fi ultimele la un turneu final european/mondial pt. o lunga perioada, suntem prea jos si perspectivele sunt mult prea sumbre sa mai visam ca vom fi sus.

Edited by starsteel

Culmea, frantujii pareau mai multumiti decat romanii, de fapt nici nu s-au intrebuintat foarte tare, astia cred ca se pastreaza pentru fazele superioare.

Buna galeriA.

Mda, cred ca este cel mai slab meci de pana acum de la Euro08, concureaza cu Elvetia-Cehia :(

Nu au riscat nici unii nici altii, rezultatul este echitabil, cum a zis si Piti...

Banel inca odata a arat terenul, felictari :)

Foarte bun Banel,D.Niculae,Rat,Goian,Tamas,Radoi,Chivu.Mutu=0 Mai bun era Dica.

Pacat ca nu a fost Bratu selectionat,era numa bun pt apararea Frantei si Italiei...

Eu zic ca tactic au jucat exceptional...eu unul sunt super-entuziasmat. Nu putea fi frumos meciul, nu ne-am fi permis sa ne descoperim cu Franta si nici sa jucam pe contre... nu cu ei, cel putin.

Felcitiari baietilor nostri... au inceput bine :)

LE: Dica? Alerga Dica 8.84km in 70min? :P

Edited by Immortal

Desi mi-as fi dorit mai mult, trebuie sa recunosc ca Immortalu' are dreptate. Mai mult decat sa le distrugem jocul nu puteam face. Asadar rezultatul este bun.

Vorba aia: n-ai cu ce ba.

Sa fim cinstiti rezultatul e sa zicem acceptabil insa jocul modest, nu am legat 5-6 pase cu directia inainte, despre ocazii nu are rost sa discutam au lipsit cu desavarsire, chiar si cele 2 lovituri libere au fost execrabile, una in zid iar cealalta la cativa metri peste poarta...surpriza totala a fost echipa Frantei care a fost la fel de slaba, in concluzie rezultat echitabil. La ora asta Italia si Olanda isi freaca manile de bucurie sunt favorite certe ale grupei, noi prin acest egal ne-am salvat cel putin onoarea.

P.S. Cel mai frumos moment al echipei noastre a fost inainte de joc la intonarea imnului...asa determinati si cantand toti nu i-am vazut niciodata. Felicitari!

Edited by starsteel

Pai cam asta a si fost,m-a enervat la culme ca l-a tinut atat pe Mutu ie teren,nici nu trebuia sa intre sau cel mai rau caz schimbat la pauza.

Baieti, spectacol a fost la Portugalia - Turcia, e la Olanda - Italia, si, foarte probabil, va fi si la Olanda - Romania.

Incep sa cred ca unii preferau o infrangere cu 3-0...spectaculoasa :|

Pacat :-< O Romanie foarte buna in aparare, dar lipsita de vlaga in atac, prea putini jucatori in apropierea careului advers cand era si mingea acolo. Pe de cealalta parte, ceva promitator daca ne gandim si la evolutia nationalei la EURO2000. Am inceput tot cu un egal si eram tot intr-o "grupa a mortii". Cred c-am mai si racit in fata Casei Poporului.. Cu ocazia asta m-am trezit si prima oara in viata tras pe dreapta, ca sa fiu anuntat ca nu au prietenii mei voie sa scoata steagul pe geam :D HAI ROMANIA

Edited by tzighy

Gol frumos olanda din offside mare.. dorm arbitrii astia si la euro :) )

2-0. Frateee ..aici joc nu ala de la ora 7 :) ))

Edited by Tommy