Cumnatu Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Eu nu am tinut cu nimeni, doar am urmarit spectacolul si a fost unul pe cinste. Sau or fi de vina cele 2 sticle de vin ? Link to comment
VFX Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Eu, sincer, nu prea m-am uitat...in primul rand nu sunt microbist iar in al doilea mai si lucram si aveam nevoie de tv... Link to comment
Cumnatu Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) Nici eu nu sunt microbist dar de cate ori am ocazia sa vad echipe mari cum sunt astea ma uit. Iar daca in primele 10 minute nu ma plictisesc ma uit pana la capat. Asta a fost film nu meci, bravos inca 1 data mai ales pentru spectacol, scorul nu ma intereseaza dar trebuie sa le multumesc pentru aceasta maiestrie si bucurie a ochiului. Edited June 29, 2008 by Cumnatu Link to comment
Laurycã Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Chiar ma bucur ca a castigat Spania. A jucat mai frumos, mai pe gustul nostru, a celor neutri. Bine ca nu s-a mai pacalit fotbalul ca la ultimele 2 campionate (cel mondial si cel european) cand au castigat echipe defesive (Grecia, Italia.) Link to comment
ToPser Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Nemtii nu meritau sa ajunga in finala ! Link to comment
andrew Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Si romanii nu meritau sa fie eliminati din grupe. Sau sa ajunga in grupe. Care din ele era ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Nemtii nu meritau sa ajunga in finala ! Esti partinitor din cauza semifinalei. Link to comment
Recommended Posts