Jump to content

Euro 2008

NFS

Recommended Posts

Ei ash! La cite meciuri de Divizia B sau C ai fost? Jucatori talentati avem...

Da' sa vezi la noi in cartier vreo 2-3 baieti cum joaca in curtea scolii ... ce divizia B sau C acolo sunt numai Cristiani Ronalzi, Messini si van Nisterloini, dar nu vrea Sandu sa-i bage in nationala, mama lui de comunist cu fi'sa aia drogata care se arde cu uratul ala american care nici nu stie sa conduca un Hummer macar (ca tot suntem pe un forum auto) :grumpy: .

De pe locul 3 nu ne calificam in UEFA :-? ?

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce meci a fost Turcia cu Cehia. Intr-adevar ceva placut ochiului, cel putin a doua repriza pe care am apucat s-o vad. Am avea ceva de invatat de la turcii astia incapatanati.

Da, e din categoria "altii poate!"

Edit: De fapt am facut si noi meciuri din astea... e drept ca am fost numai de cealalta parte a... ce vreti voi. ;)

A se aminti Boro- Steaua sau Anderlecht - Rapid.

Edited by NFS

Stati linistit, batem Olanda cu 2-1 si ne calificam. Portocala Mecanica va fi in regim de intretinere rodandu-si rezervele. Cu alte cuvinte depinde de noi. Italienii si francezii pot sa se omoare intre ei cat vor, ca tot dejaba :D

Nu ingrozeste pe nimeni ca "rezervele astea" sunt, de fapt, cei care-au torpilat franta? Ori ca van Persie e putin peste Kuyt, ca De Jong, Heitinga, Mathijsen or Robben nu-s cu nimic sub titulari? :| M-ar bucura sa scapam de namila de van der Saar, dar baietii tre' sa joace, oricum ar da-o, meciul vietii lor...

HAI ROMANIAAA :P

Nu inteleg de unde atata siguranta si entuziasm, ca sa nu zic ca nu inteleg cum fac unii calcule pe hartie. Oricat ma straduiesc, mie imi iese ca sunt 2 sanse din 3 ca Italia sau Francia sa faca 5 puncte, iar noi avem 1 din 3 sa castigam. Nu stiu cum se "insumeaza" asta probabilistic, dar sunt sigur ca procentul nostru este mult mai mic. Ah, noi mizam ca-i batem pe olandeji ca la CT cand am udat iarba si l-am pus farul in ochi. Nu inteleg nici logica dupa care olandejii ar fi interesati sa promoveze o echipa mai slaba pentru a juca cu adversarii !!! E adevar, eu nu "provin din iarba", doar acolo cred ca-i totul pe dos, ca apoi sa zici ca n-ai avut noroc si ca te-au furat albitrii.

Edited by tolin

S-a intors fotbalistu' lu' Peste (Radoi). "N'ai cu cine, bre, n'ai cu cine" (chit ca-i scos in lume pe banii sponsorilor), n-a vrut sa se opreasca la presa, sa zica acolo, doua vorbe, cat stie el. S-a dus vitel si s-a intors bou, pic de respect pentru suporteri, pentru sponsori, pentru media. Cred ca nu stiau medicii elvetieni cu cine au de-a face, ca-i mai scurtau din nas.

Ulterior: Ce imi place mie pasajul asta: " ... acum ori niciodata ... " si intotdeauna iese niciodata.

Edited by tolin

Da, "... acum ori niciodata... ". (nu ma pot abtine)

PS: in 54 de ani a fost "niciodata". Ce spune statistica ?

Edited by tolin

Da, avem o sansa, depinde cum o "fructificam". Oare suna a fotbal asta ?

PS: pana acum o frecam, traditional. Adica, avem posesia. Ce vrem: mingea sau victoria ?

Edited by tolin

Ce posesie, 33%?

Nici Olanda nu joaca deloc...avem sanse...mai ales ca e 1-0 pt. Italia...Trebuie!

Hai baietii!!

Edited by VFX

Dupa cum se joaca.. nu prea cred.

Nu se leaga nimic, iar joaca la "ce-o iesii"

Iar daca Banel nu ne mai da azi 1 gol dupa 2 centrari zburate si faza de adineauri ni care nu a tinut bine apararea... mare lucru.

Edited by Cumnatu

Citez "Nu mai scapam ... Ba scapam !!!".

Mie mi se pare ca Olanda nu pra joaca serios, deh, oamenii sint deja califiati ! Cu toatea astea, vad ca doar jumatatea noastra de teren este "plina"