Jump to content

Euro 2008

NFS

Recommended Posts

Sa mor, daca te uiti la fetele romanilor ai jura ca e blat. NU vezi pic de determinare in ochii lor si nici in zbaterea pentru balon.

Daca imi aduc bine aminte acum Olanda e calificata, Italia are 4 puncte , Franta 1 iar noi 2. Adica daca nu batem gata ?

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...nici n-am zis ca nu e gol...
...Nici n-am zis ca nu e gol. ...

Nu mai ai idei? :D

@Cumnatu: cam asa ceva... :S

Edited by VFX

NU pot decat sa sper ( cat de mult uracs expresia asta " sa speram " adica noi nu suntem in stare, noi nu mergem sa castigam , mergem asa la ce-o fi dar speram ) ca a fost strategia antrenorului sa NU se oboseasca mioriticii in prima repriza si sa NU ia gol si sa buleasca o boaba surpriza pe la minutul 80.

Dar, daca noi dam gol in minutul 80 cu siguranta ne luam gol in 89 ( ca deh, asa suntem noi, ne inecam ca tiganul la mal, ne relaxam ca prostii ca nu suntem profii )

Deci, sa revenim la masini :P

Edited by Cumnatu

Eu lucrez ceva la pc si cand aud ca toaca astia marunt si repede, intorc capul.

Nasol ca Italia e in avantaj, trebe musai sa marcam si noi. Oare se inteleg baietii nostri cu portocaliii la vestiare?

Nici atunci nu s-a intamplat , a fost manevra :P ( a se citii manipulare )

+ ca or fi olande"jii" buni cu noi si ne-or lasa sa ii batem strategic da tre' sa tragem pe poarta ca sa dam gol si din cate imi amintesc, n-am dat.

Nici o schimbare la pauza : cum dracu sa NU faci schimbari cand ai vazut ca nu am tras nici macar 1 sut pe poarta ?

Daca meciul Romania-Italia a fost printre cele mai frumoase , asta e clar cel mai urat. NImeni nu joaca nimic.

Atacam in 2 oameni, suntem pierduti !

Intrebare : astora le-am mancat ceva lebede sau ... ?

Edited by Cumnatu

1-0 pentru Olanda, cu rezervele, alea care n-au inteles ce comedie se joaca. Ati vazut mingea, portarul nostru n-a vazut-o, si-a facut cruce pe unde i-a intrat in poarta.

Ce nu am inteles eu niciodata este :

de ce cand trebuie urgent sa recupereze , romanii in loc sa faca presing stau si asteapta si se uita cum ceilalti isi joaca mingea.

E specific romanesc.

Urmeaza jocul cu SPATELE la poarta adversa, pariez 500 Euro ca asta urmeaza !

( :P evident daca ii pierd ridicarea se face in Militari :D )

LE : cati bani iau romanii astia / meci sa joace in halul asta ?

LE 2 : ok, s-a terminat, am asistat la cel mai urat meci de pana acum, cel mai anost si unul specific romanesc, nici macar UNA bucata centrare buna nu am vazut. Cand ne mai facem "sperante" in 2010 ?

Edited by Cumnatu

E jenant cum se joaca. Atacam cu 1 om si ala obosit.

NU am vaut 1 pasa buna nu mai zic sut pe poarta.

Este ca am fi fost cu totii mandrii numai si daca treceam de faza asta?

Chiar daca ieseam apoi imediat din joc, adica doar nu eram absurzi sa speram la mai mult.

Macar daca pierdeam jucand frumos, asa cum "prognosticasem" . Dar realitatea este ca nu mai avem treaba cu fotbalul, am ramas in urma, avem probleme de mentalitate. NU pare sa se implice nimeni decat bolovanul ala de Nicolita care e.. bolovan.

Eram 1000000 % sigur ca pierdem si ca iesim din joc dar speram sa o facem cu fruntea sus si frumos. In definitiv am dat de echipe al dracu de bune, nu trebuia decat sa facem o impresie frumoasa. N-am reusit ( in acest joc, singurul care va ramane in memorie ) .

Dar ei se intorc la MLurile lor, in definitiv e doar o afacere.

Din ciclul "la omul sarac nici boii nu trag".

Eu personal mi-am luat de mult ochii si inima de pe echipele romanesti de fotbal dar sunt multi care fac din pasiunea pt echipa romaniei o luminita de la captul tunelului. La-s ca au stins-o meltenii nostrii.

LE : =)) =)) ce oinisti suntem !

Cred ca ma duc as imi tai unghiile, e mai palpitant decat jocul.

Din privirile romanilor : gami-as pwa, facusem socoteli cu aia 100k euro. Acum iar tre sa joc serios ca sa imi fac piscina aia.

Pacat este ca am observat niste individualitati foarte ok, printre care portarul + contra + inca cativa aparatori. Dar echipa NU avem .

Edited by Cumnatu

Mutu and company,au jucat azi meci'' amical'',parca n-au avut nici un tel,fara vlaga, pase gresite,centrari gresite toate mingiile aruncate in fata ,faze create fara logica,in consecinta ne meritam soarta.Respect pentru echipa Turciei,care s-a batut pina in ultima secunda,credeam ca o sa invete ceva ai nostri ,acum 2-0 finis.

Luciane, noi nu venim de nicaieri tata, noi stam ca prostii acii si ne punem sperante in niste persoane ( ca in telenovele ) care nu se stiu ca si echipa, care NU au scheme gandite , care oricum au ramas in urma si mai ales care nu sunt decat niste amatori oinisti ca si echipa vorbesc.

Lor le trece pana maine, noua ne trece cu inca 1L de vodca.

Maine vorbim despre sejururi la munte / mare in echipa gm da ?