banzay Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 De preferat din judetul Constanta. Daca este asigurat si montajul e perfect. Va multumesc anticipat! Link to comment
banzay Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Sau macar daca auziti de cineva ca vinde asa ceva sau stiti sigur vreun service care se ocupa cu asa ceva un MP va rog. Multumesc anticipat Link to comment
AdrianES Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) Sau macar daca auziti de cineva ca vinde asa ceva sau stiti sigur vreun service care se ocupa cu asa ceva un MP va rog. Multumesc anticipat Am un matiz avariat din 2004 cu AC. O sa-l dezmembrez...Daca te intereseaza instalatia completa de AC da-mi un reply !!! Edited June 12, 2008 by AdrianES Link to comment
aurelianstanciu Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Am un matiz avariat din 2004 cu AC. O sa-l dezmembrez...Daca te intereseaza instalatia completa de AC da-mi un reply !!! Mai este valabil anuntul?Ma intereseaza si pe mine. Link to comment
banzay Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Deoarece stau ceva mai bine cu banii, anuntul este din nou valabil. Cumpar instalatie A/C matiz E3, SH, si de asemeni cumpar instalatie A/C Renault Master 2.5 TDI (autoutilitara pana in 3,5 T). Va multumesc anticipat. Link to comment
banzay Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Chiar nu se gaseste un A/C nimic nimic? Pt. matiz macar... ca in Cta la dezmebrari slab de tot... Link to comment
banzay Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Se ofera in jur de 250 euro...anunt inca valabil... Link to comment
Recommended Posts