TBird Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Este cam vechi topicul, dar daca tot la readus la viata Viktor.. sa ma bag si eu in seama. Sunt zile cand mananc la bucataria firmei( unde avem bucatar pentru noi ), o masa costa 7RON cu tot cu desert sau acasa Link to comment
laurentziu83 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Cand lucrez la Galati, avem firma de catering, ieftin, cam 8 lei un fel de mancare sau 10-11 lei daca mai iei si desert. 2 feluri n-am putut manca niciodata. Cand sunt la Braila, insa, fiind punctul de lucru in afara orasului, ma multumesc cu mancarea de la benzinaria AGIP din complex, destul de scump (am dat odata 11 lei pe 2 bucati mici de snitel si ceva piure) si cam putin. Insa mancarea e de mai buna calitate decat in primul caz. Link to comment
andrew Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Daca tot s-a reinviat acest topic, cel mai des mancam la 4Friends, autoservire pe Bulevardul Mamaia, preturi nici prea mari nici prea mici. Intre timp am descoperit bucataria firmei => mancare de acasa. Link to comment
augustinionut Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 La scarbici, pachetel de acasa. Link to comment
ti_ti Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Eu iau de la Happy Time au de toate si preturile mi se par ok Link to comment
danutza Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 De obicei iau "meniul zilei", de la Real .Sibiu sau Deva.Aici merg saptamanal, o data la Sibiu si o data la Deva.Mancarea este OK. 8.72 lei o ciorba si un felul 2.In rest daca sunt in alte localitati care nu au Real mananc pe unde apuc. Link to comment
strumfuadi Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 8.72 lei o ciorba si un felul 2. Strategic, te descurci fix c'un bon! Eu cu bonurile ma duc la mega-imaj si iau vin, ca bulanjii de la carfur nu dau pe bonuri. Cica nu e aliment. Ei nu.. Link to comment
MCojo Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 In schimb daca iei otet nu e nici o problema... Link to comment
strumfuadi Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Exact! Daca iei de mere ii pacalesti grav, practic iti iei sampon pe bonuri! )"> http://www.youtube.com/watch?v=FHtSF1iunhY Link to comment
Recommended Posts