ciprianeagu Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 (edited) In primul rand tin sa subliniez ca acesta este primul forum pe care m-am inscris si nu o sa scapati de mine asa usor "> ...mai ales ca am si un Aveo Intrabrea este una oarecum generala, dar cu specific Kia Pro_Cee'd... De cateva zile cand vreau sa rabatez scaunul sofer pt acces in spate (am 3 usi) simt ca ceva opune rezistenta in manerul de pe spatar...dupa ce trece "hopul", se rabateaza foarte usor...e ceva in mecanismul de blocare spatar... Care aveti in 3 usi, ceva sugestii?...vi s-a intamplat si voua ceva asemanator? Merci mult! PS: daca trebuie postat in alta parte, rog un moderator sa ma ajute Edited June 9, 2008 by ciprianeagu Link to comment
Tommy Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Pai problema asta o ai la kia sau la kalos? Ca vad ca ai postat la "Probleme tehnice - KALEECS". Link to comment
ciprianeagu Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Pai problema asta o ai la kia sau la kalos? Ca vad ca ai postat la "Probleme tehnice - KALEECS". ups... ...pai...la Kia.. Link to comment
Recommended Posts