Jump to content

Matiz Cu Ac 2004 - 1400 Euro

Recommended Posts

Matiz cu aer coditionat, 70 000 km, avariat prin rasturnare, fata nu a fost accidentata, motorul + cutia + aerul conditionat sunt impecabile, una dintre planetare este desprinsa din fuzeta, interior murdar de lavabil (curatat partial).

post-16372-1213025302_thumb.jpg

post-16372-1213025306_thumb.jpg

post-16372-1213025310_thumb.jpg

Daca am nevoie de niste piese se poate sau o vinzi "la bucata"?

posibil sa o vand si la bucata insa prefer sa o dau asa cum este ...

pret nou asa cum este 1000 euro (pret fix)

Telefon: 0722377344 / 0746363964

Edited by AdrianES

Instalatia completa de aer conditionat s-a vandut la cineva de pe forum...

Se vinde:

motor complet, cutie de viteze, caseta de directie, planetare, fuzete, suspensii, punte spate, radiator apa, alternator, electromotor, bord, comenzi bord, bloc lumini, bloc stergatoare, diverse relee, scaunele si bancheta, aripa fata dreapta, far, stanga, stopuri, capota, bara fata, bara spate, coloana volan, etc.

nu stau f mult pe net...daca cineva are nevoie de ceva...Telefoane: 0722377344 / 0746363964

Edited by AdrianES
  • 2 weeks later...
Matiz cu aer coditionat, 70 000 km, avariat prin rasturnare, fata nu a fost accidentata, motorul + cutia + aerul conditionat sunt impecabile, una dintre planetare este desprinsa din fuzeta, interior murdar de lavabil (curatat partial).

Pret nou pentru intreaga masina 800 euro

• 3 months later...
  • 3 weeks later...

Andrew stiu de instalatia A/C a ajuns la Dl. Bishni :P ... Eu vorbisem cu vanzatorul si mi-a zis sa il mai intreb dupa ceva vreme poate aduce... Deci D-le Adi... Ati dat de vreo vreo instalatie A/C? Multumesc :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...