tudorc Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 in urma cu 2 luni mi-am vopsit masina, de atunci in urma cu 2 saptamani am mai deschis o data capota ( pt a inlocui lichidul de stergere a parbrizului ) de atunci am observat ca nu se mai inchide capota cum trebuie, mai exact merg un km -2 si apoi de la denivelarile drumulurilor se deschide capota. - si acum intrebarea stiti vreun tinichigiu bun prin zona colentina-fundeni sa mi-l recomandati si mie ( eventual si un tel ), multumesc Link to comment
iso Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 mai ajusteaza tamponelele alea din cauciuc , baga ulei la zavorul care tine cuiul , si poti sa mai invirti cuiul ala - sa schimbi zonna de uzura la cui . Link to comment
mcrusu Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 la mineuneori (dupa ce merg mai mult pe drumuri pline de gropi)se desfileteaza cuiul de lacapota,de-ti da impresia ca,,,capota ii deschisa(distanta de la capota pana la calandru in jur de 1.5 cm) Link to comment
Recommended Posts