Wolfman Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Mama omida se intoarce :Va zic o mica povestioara, nu o sa ma credeti dar v-o zic . Cu 3-4 ani inainte de Matrix am gandit eu in capul meu foarte afumat la timpul ala ca " daca noi de fapt suntem ca intr-un film si totul e regizat si cineva se uita la noi " . La cativa ani a aparut Matrixul. La primul meci cat de cat al lui LION ( meci pe care l-am vazut cu niste amici ) , in primele 5 minute din joc am zis "echipa asta o sa ajunga mare rau , bate sigur tot " . Evident LIONUL a devenit o forta. ( si atunci eram zero barat in fotbal, acum sunt pe la 2 ) Mult timp ( si cei care ma cunosc indeaproape o stiu ) am sustinut EXACT ideea din Codul lui Davinci ( filmul ) . Asta fara sa fi cititi vre-odata mai mult de 2 randuri din biblie. La ani buni a aparut si filmul. Astazi in timp ce ma uitam la meciul cu Romania ( in ciuda faptului ca eram convins ca o sa ma uit cu scarba cum iar se joaca la plesneala, la ce-o iesii, fara scheme gandite ) am trait un sentiment ciudat. Cand a iesit soarele pe stadion, sentimentul de la mondialele cu Hagi, sentimentul ca avem bulan. NU putem zice ca nu am avut pt ca am avut parte de o Franta... ca niciodata de slaba din diverse considerente. Parerea mea ( nu pot sa dau pronosticuri de preturi ) este ca pt prima data dupa muuuuulti si prea multi ani, Romania o sa vaca o imagine foarte frumoasa. NU ajunge fff sus dar din motive ce ma depasesc, va juca cu demnitate si va trece de stadiul actual ( grupe sau cum se cheama ) Ma uimeste si pe mine parerea mea intrucat stiti parerea mea despre Romania in general. Habar n-am cum ii cheama pe jucatori samd dar am sentimentul ca asta e si anul nostru dpdv fotbalistic. Iesim in primele 5. Cumnate, de evolutia bursei (BVB) ce parere ai? Te intreb pt. ca am avut destule deja-vu-uri si eu, ce-i drept nu in fotbal, ci doar in ceea ce ma priveste; de multe ori am impresia ca traiesc un film in reluare, scene pe care mi le-am imaginat sau visat cu ani buni in urma se suprapun ca intr-un glissando. Ce ma enerveaza e ca nu mi le amintesc decat cand se intampla, deci nu pot impiedica nimic din prezent; ce-i drept, unele faze mai marcante mi le amintesc explicit si incerc sa actionez in consecinta . Link to comment
tzighy Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Eu am deja-vu-uri in situatii banale, in sensul ca ma trezesc vorbind sau facand ceva si stiu deja ce o sa spuna celalalt, ma ia cu fiori pe sira spinarii. La fel ca si Wolfman, mi le amintesc abia in momentul in care se intampla (pentru a doua oara?). Link to comment
andreib Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 (edited) Cumnate, de evolutia bursei (BVB) ce parere ai? Nu stiu ce parere are cumnatu, dar eu situatia o vad tare cenusie la BVB. Daca nu apar listari noi nu cred ca se va produce vreo revolutie, cu atat mai mult cu cat economia este preconizata sa incetineasca in crestere (pe ultimul an au fost doar doua fonduri de investitii care au dat ranadamente similare cu depozitele...). Parerea mea e ca daca vrei sa investesti in BVB trebuie sa investesti tintit, in companii cu potential mare de crestere (un bet ar fi Antibiotice, ca poate se privatizeaza si ei mileniul asta). Edited June 10, 2008 by andreib Link to comment
elprypas Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 ce`i mai aiurea cu deja-vu-urile acestea e ca de cele mai multe ori am impresia ca atunci cand s`au mai intamplat odata am facut o gresala major iar cand se intampla a 2a oara incerc sa repar gresala din trecut si nu stiu exact ce si cum sa fac. Link to comment
tolin Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Peste un anumit numar pe an, accidentele auto devin deja-vu. Link to comment
Tommy Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Extraordinara ideea topicului. Ultimul deja-vu mi-a jucat o festa teribila, abia cand m-am trezit si i-am aratat usa am realizat asta. Link to comment
sebian Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ehhh, Nea Toline, eu acelasi deja-vu il am de fiecare data cand imi mai iau warn Link to comment
Tommy Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Cred ca ai vrut sa spui.. ban.. Link to comment
sebian Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Nuuuu, ca banii mi-i iau singur, pe munca mea ...warnurile sunt cadou Link to comment
mike.omega Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Eu traiesc un deja-vu de fiecare data cand se mai scumpeste benzina/motorina si GPL-ul nu Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Eu presimt ca in seara asta Romania o sa faca 0-0 cu Franta. Link to comment
tolin Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ehhh, Nea Toline, eu acelasi deja-vu il am de fiecare data cand imi mai iau warn Flacaias, din pacate pentru tine, nu mai pot ca sa te servesc, de vreo 8 luni nu mai dau warn la tot cartierul, vorba unui clasic in viata. Dar pot pune o vorba buna, sunt in bune relatii cu o persoana autorizata, care sa te serveasca. Cand duci dorul unui deja-vu, da-mi un claxon (daca scriam beep, o minte sprintena intelegea altceva si ma trezeam pus la gazeta). Link to comment
Satori Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Nuuuu, ca banii mi-i iau singur, pe munca mea ... Aoleo, frate! Si din ce traiesti atunci? Link to comment
elprypas Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 ai luat legatura cu mama fni`ului si a fost de accorD? Link to comment
sebian Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Nu, ca nu e membru dwc si nu-mi permit sa fac afaceri cu ne-membri Link to comment
Wolfman Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 (edited) ... stiu deja ce o sa spuna celalalt... Si mie mie se intampla sa ma gandesc la un lucru iar peste cateva secunde interlocutorul sa spuna exact acel lucru; la table mi se intampla destul de des sa dau zarul care trebuie, asta doar daca-mi doresc suficient de mult... Andrei, BVB e atat de jos acum incat nu prea vad riscuri majore, mai ales daca investesti in societati solide si SIF-uri... Dupa raportarea rezultatelor financiare pe primele 6 luni prevad cel putin 10% crestere... Enervant e ca sunt zile cand aproape toate pietele sunt pe verde numai BVB pe rosu... Edited June 12, 2008 by Wolfman Link to comment
Satori Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Eu prevad ca se apropie sfarsitul de saptamana. Link to comment
sebian Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Eu prevad ca ne vom muta la Caterinca Link to comment
sebian Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 mai trage un pui de somn, poate ajungem toti de data asta Link to comment
Recommended Posts