Jump to content

Fotbal

Recommended Posts

Cum am discutat si la ultima intalnire am vrea sa jucam un fotbal, poate mai dam ceva jos din greutate(la cine este cazul) asa ca, facem o lista cu cei care joaca? Stiu, nici eu nu am mai jucat de ani buni de zile dar vedem noi ce iese, asa ca asteptam inscrieri.

-kumkum

Hai baietii ca nu moare nimeni, ne bagam ori ba?

Salutare !!

Pai da,nene Kum Kum, normal ca poti sa spui ca nu moare nimeni atunci cand te prezinti cu un fizic de maxim 60 de kile, da' ce te faci atunci cand ai parteneri de joc din astia ca mine, de peste o suta =)) ???

Pe cand o provocare de genul asta si pe meleaguri constantene?? Eu unul ma bag. Plesnesc, plesnesc, asta este, ma risc !!! =))

Respect !!!

Edited by free_spirit

@Kornelush Merge si asta ca si asa imi era dor sa mai trag cu arma ca nu am mai tras de vreo 5-6 ani de cand aveam in dotare, acum chiar daca e cu vopsea merge si asta, ramane sa mai vorbim eu unul sunt de acord.

@FreeSpirit Scuzati e 61 de kile, da nici nu stii ce fac ca sa ma mentin, ...nu fac nimic doar mananc si zic eu ca manac bine fata de altii, da nu se lipeste.

Legat de parteneri de joc de greutatea ta zic eu ca e un avantaj pt mine, poate marchez mai multe goluri in poarta adversa si nu te teme ca nu plesnesti daca joci vei avea doar o senzatie de "sfarshala". :D

Hai sa traiti bine, ingrasati-va ca de aia munciti pe bani si sa vezi atunci cum facem o echipa de portari, ca de alergat doar Ado sa mai poata.

Eu votez cu Kornelush pentru bataia cu vopsele.

Pana atunci la 11:00 voi fi la Ambasador sa-mi plimb gumele cele noi Dunlop SP 01. :) >-

Propun sa facem treaba asta vineri in jurul orei 17.30 sa nu fie prea cald ca se aburesc castile si in cursul saptamanii ce urmeaza voi comunica unde si la ce ora sa ne intalnim si alte detalii gen imbracaminte , incaltaminte.Se platesc doar bilele si ultima data era 3500 lei vechi bila.

Cine are alte propuneri e binevenit.

1.Vineri 17.30-Kornelush.

Edited by kornelush
  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...