AmunDei Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) Cost reduction my friend. Al meu e E AC ABG din 2008 si nu are nuanta de verde la geamuri. Loganul are in schimb. Se simte vara cand soarele bate din lateral. E foarte ciudata senzatia: in masina am racoare de la AC, dar razele soarelui le simt de parca as sta la plaja. In Logan fenomenul nu apare. Edit: Deci a luat-o razna site-ul. Nu imi mai vad postul si nici replyul tau... Edited February 11, 2009 by AmunDei Link to comment
Robert_MNW Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Cine stie cum sterg si eu geamurile ionizate?!Am incercat cu diluant soda...nu merge nimica, daca a reusit cineva sa imi spuna si mie. Link to comment
Alex.T Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) Incearca sa suni la firma care ti le-a ionizat. Ei ar trebui sa stie cu ce se pot sterge... Eu cand le-am ionizat la prima masina mi-au spus sa le sterg numai cu tifon si spirt si sa ma feresc de substantele pentru spalat geamuri. Poate au acelea in componenta ceva care le sterge. Edited March 24, 2009 by Alex.T Link to comment
Mircea Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Robert, sa inteleg ca sunt ionizate si vrei sa le cureti? Cam greu... Se inlatura mecanic... Link to comment
Robert_MNW Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Da sunt ionizate si vreau sa scap de aspectul acesta sa pun folie...stiu ca ei le pot sterge chestia care e jenanta e ca ma costa exact atat cat am dat sa le faca, mai bine cumpar alte geamuri...Alex.T poti sa dai linistit cu solutie de geamuri rezista...chiar prea bine as putea zice! Link to comment
Tommy Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Da-i cu folie pe deasupra, macar sunt deosebite Link to comment
DGT Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Cine stie cum sterg si eu geamurile ionizate?!Am incercat cu diluant soda...nu merge nimica, daca a reusit cineva sa imi spuna si mie. Cu ciocanul! Am si eu geamuri ionizate de 3 ani si le-am spalat cu tot felul de solutii si n-au patit nimic. Link to comment
Robert_MNW Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Sau...le donez,daca vrea cineva geamuri ionizate la Matiz din Craiova sa imi dea pm doar sa plateasca respectivu montarea/demontarea lunetelor! "> Link to comment
DGT Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Pune anuntul la topicul Bursa!Precis se gasesc! Link to comment
Robert_MNW Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Anuntul este la Bursa! Multumesc. Link to comment
sergiuhusca Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Pe geamurile din fata am voie sa pun folie? Link to comment
Englishman Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 (edited) Folia pe fata trebuie sa aiba minim 73% transparenta iar pe spate minim 5%. Asta inseamna ca poti pune pe fata cu opacitate maxima de 27% iar pe spate de 95%. Edited March 29, 2009 by Englishman Link to comment
vieri Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 va salut. as dori sa-mi foliez geamurile. dar m-am gandit sa-mi foliez doar geamurile laterale(fata+spate) fara luneta, avand in vedere ca am auzit multe voci care spun ca noaptea nu se vede nimic prin ele. ce parere aveti? Link to comment
lascarica Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Pe geamurile din fata am voie sa pun folie? Da 73% cf legii. Vieri: va salut. as dori sa-mi foliez geamurile. dar m-am gandit sa-mi foliez doar geamurile laterale(fata+spate) fara luneta, avand in vedere ca am auzit multe voci care spun ca noaptea nu se vede nimic prin ele. ce parere aveti? Eu am si pe luneta 95% Merge in timpul zilei e ok noaptea tre sa te obisnuiesti dar ai si un avantaj nu te mai f...t farurile din spate Mai nasol cind dai cu spatele... ai si retrovizoarele... Sint beton apropo de caldura cel putin pt cei din spate... se merita sa pui full si geamuri si luneta. Link to comment
hitman Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 A pus cineva folii anti-efractie pe geamuri la masina? Aceste folii sint transparente si putin mai groase decit foliile inchise la culoare. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 La ce sunt bune? Vrei sa pastrezi cioburile sau sa nu mai deschizi geamul? Link to comment
vieri Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 ati vazut reportajul acela in care se prezenta o razie a politiei? oprisera mai multe masini si printre altele s-au legat si de geamurile foliate si ca sa nu le retina cert. de inmatriculare au inceput baietii sa traga de folie ca s-o dea jos ) . e posibil sa se intample asa ceva daca ai timbru de acela in geam si certificat rar si toate cele?? Link to comment
Den Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Daca ai certificat rar..nu se intampla nimic. Exista vreo solutie ca sa dai jos ionizarea de pe geamurile?Vreau folie..imi pare mai usor de intretinut. Edited June 24, 2009 by Denied Link to comment
hitman Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ionizarea geamuriilor nu este un proces reversibil. Link to comment
Robert_MNW Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Ionizarea geamuriilor nu este un proces reversibil. Te inseli!!! Este reversibil, numai ca trebuie sa te duci unde le ai facut si se sterg foarte usor, se baga in baie de acid clorhidric/apa tare daca am inteles eu bine, parte proasta este ca te costa mult, si eu vreau sa le sterg si ma costa 200 ron. Edited June 24, 2009 by Robert_MNW Link to comment
hitman Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ok, in cazul acesta. Nu am stiut asta. Sint curios cum arata un geam dupa procesul asta. Sau nu mai conteaza ca tot se pun folii? Link to comment
banzay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Am si eu o intrebare... pana la urma sunt legale si folii puse pe fata? Oricat de deschise ar fi? Link to comment
Mircea Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=385697 Link to comment
banzay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Mii de scuze... daca stiam ca e doar la 2 pagini distanta, rasfoiam, dar eram la munca si eram cam presat de timp... Multumesc D-le Mircea! Link to comment
Robert_MNW Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Sint curios cum arata un geam dupa procesul asta. Geamul revine la starea initiala fara nici o problema! Am vazut eu cand au sters la o Dacie Solenza care nu se ionizare geamul bine! Link to comment
Recommended Posts