zeneseu Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Acum ca tot a iesit la iveala. Sunt curios de masurile coercitive "aplicate" domnului sef. Ah, stiu care-s alea...Agentul avea ceva de impartit cu el si s-a razbunat in trafic!! Link to comment
Tommy Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Bey, militianul tot militian e, fiecare vrea sa iasa el bine, il doare la palariie de siguranta in trafic & gargara. Stau cacatii numai la vanatoare cu radarul ascunsi in boscheti, dupa masini, pe stradute si nu merg semafoare sau se blocheaza intersectii si ei au doar grija amenzilor. Din partea mea putea sa le taie inca 25% si 200% sporuri. Link to comment
VAXXi Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Calendaru' cu politiste a fost inlocuit de calendaru' cu oameni de afaceri Politistii bistriteni au editat un calendar pentru anul 2012, in care apar oameni de afaceri controversati din judet, afisati ostentativ in masinile lor de lux, in legatura directa cu agentii de circulatie, care pentru viitor, trebuie sa stie pe cine sa opreasca si pe cine nu, cui sa-i puna fiola si cui nu... si pe cine sa 'nu' favorizeze in cazul unor accidente. Jenant... Calendarul e sponsorizat de patronii respectivi, care impusca doi iepuri deodata: isi fac reclama de prost gust si se asociaza cu politia, si-i sponsorizeaza demersul jalnic, bineinteles,'dezinteresat'. Link to comment
mihai72ro Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 (edited) Tot de politia romana (locala) vorbim: http://b365.realitatea.net/news/atentie-soferi-ne-pandeste-un-potop-de-sanctiuni-la-fiecare-colt-de-strada/ Mi se pare ceva fara logica: disponibilizezi oameni de cariera aducand in schimb in sistem oameni care pana acum au tras la tarnacop; nu este un afront la adresa nimanui insa din punct de vedere fizic si psihic, acesti oameni poate ca nu au o pregatire adecvata pentru a interveni si in situatii de forta majora, sa zicem o altercatie. Si atunci?! Citez:"Suntem în plin proces de pregătire comună a poliţiştilor locali cu Brigada Rutieră şi urmăm cursuri la instituţiile de învăţământ ale MAI (n.r. – Ministerul Administraţiei şi Internelor)".Ma lasi...Citez iarasi:"Noi nu putem opri în trafic. De cele mai multe ori, în astfel de cazuri, îi fluierăm pe conducătorii auto şi doar le atragem atenţia".Despre ce vorbim?? Defapt pe "noi" ne intereseaza sa aducem cat mai multi bani la bugetul local in conditiile in care locurile de parcare devin o aventura. Si nu in ultimul rand: "sunt oamenii nostrii". Edited December 2, 2011 by mihai72ro Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 http://www.daciaclub.ro/Cineva-mi-a-clonat-masina-t233421.html Link to comment
VAXXi Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Vorba aluia, in 5 minute chemai platforma pentru masina a doua si direct la dezmembrari o duceai. Dupa care o vindeai si p-a ta si te mutai, probabil ) si cate de-astea or mai fi in trafic ? Link to comment
papie Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Peste toate astea eu nu inteleg reactia organului. Bun verifici numerele si apare propietarul X, care este langa tine si iti arata actele si seriile masinii (lui), prin excludere nu se constata ca cealalta masina nu are cum sa fie in regula? Ce cred eu ca trebuia facut (pentru a prinde faptasul, deoarece in cazul ridicarii masinii mai mult ca sigur va ramane caz cu A.N. in coada) mai putina zarva (din partea politiei) indepartat propietarul (cu explicatiile de rigoare) si masina lasata momeala pana aparea cineva. Link to comment
hitman Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 (edited) Daca nu e la misto, este credibil. Serviceul ala e implicat probabil. Filiera interesanta: 1. Vrei o masina de afara buna dar cu ceva probleme la taxe, etc 2. Te interesezi pe la un service de o copie dupa talon la tipul de masina pe care o vrei. 3. Aducii masina si o clonezi. 4. Totul e super, nu platesti nici taxe de inmatriculare si nici un fel de taxa. Edited February 13, 2012 by hitman Link to comment
Axel7 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Din comentariile de pe daciaclub inteleg ca e o gluma. A dat cineva zoom pe numerele de inmatriculare si se vede ca sunt editate. Link to comment
NFS Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Cine-i cu Aveo ala? http://www.uups.ro/19193/avem-dovada-exista-numere-de-inmatriculare-clonate.html Link to comment
Mircea Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Din 2009? A mai fost discutia asta Link to comment
VAXXi Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Articolul cu prefectul pe contrasens si un editorial. Toate-s vechi si noua-s toate. Link to comment
mihai72ro Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ceva nou: depăşirea unei maşini staţionate: permis suspendat + amendă. Incredibil! http://www.prosport.ro/sport-life/special/video-incredibil-se-intampla-in-romania-ce-a-patit-un-sofer-care-a-depasit-o-masina-stationata-poti-sa-faci-contestatie-9495009 Iata si filmul; http://www.trafictube.ro/permis-suspendat-30-zile-amenda/ Link to comment
Viktor Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Se plictiseau rau melitienii aia. Si eu as fi depasit, in plus si ei au fost depasiti si nu stationau regulamentar. Link to comment
Tommy Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Borfasi in toata regula, astia trebuie reclamati pe banda rulanta pentru abuzurile pe care le fac. Link to comment
mihai72ro Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Reclamati!? Ha...trebuie dati afara din sistem fara drept de revenire. Link to comment
augustinionut Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Asa? > http://www.glumet.net/era-prea-mare-amenda/ Link to comment
Satori Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Ceva nou: depăşirea unei maşini staţionate: permis suspendat + amendă. Incredibil! http://www.prosport...estatie-9495009 Iata si filmul; http://www.trafictub...30-zile-amenda/ Legea ce spune? Link to comment
mr_ Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Din cate stiu eu legea spune ca daca ocolesti si o groapa pe contrasens si tai linia continua ai potcovit-o. Insa chiar si asa militianul ala a facut exces de zel dupa parerea mea. Link to comment
Viktor Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Daca taxiul (sau altul) se afla in mers si era depasit pe linie continua, absolut de-acord cu decizia militianului, astfel nu e altceva decit nesimtire si taximetristul trebuia amendat pentru stinjenirea traficului, ca doar n-o fi buricul pamintului sa opreasca unde vrea muschii lui. Dar na, asa spune legea si asta-i doar o scuza. Link to comment
DGT Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Masina politiei i-a facut semn cu farurile sa nu se bage. Acolo cred ca este altceva. A pus in pericol siguranta circulatiei prin manevra de depasire la limita.Daca astepta sa treaca masinile din sens opus era ok. Dar taximetristi niciodata nu asteapta, sau sa faca un gest de bun simt in trafic. Link to comment
Satori Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Din cate stiu eu legea spune ca daca ocolesti si o groapa pe contrasens si tai linia continua ai potcovit-o. Insa chiar si asa militianul ala a facut exces de zel dupa parerea mea. Cel mai pertinent comentariu pe care l-am auzit pe subiectul asta. Restul e doar rahat debitat. Link to comment
Satori Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Vrei sa spui ca a fost incalcata legea? Link to comment
Tommy Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 (edited) Pai si daca judecatorul da castig de cauza? Legea nu inseamna litera ei oarba, ca nu ar mai fi nevoie de juzi, ar aplica-o direct si definitiv militienii cu 4 clase si juma de an la Campina. Circumstantele in care s-a intamplat fapta cu siguranta ca nu sunt insignifiante. Edited April 10, 2012 by Tommy Link to comment
Recommended Posts