EM!L Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Care mai doreşte, care mai pofteşte... Dacă termin la timp cu "proiectele", incerc să ajung. Link to comment
guru Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Eu m-am intors din concediu, dar deocamdata ma am cea treburi... Link to comment
perfidus Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Se lasa cu prelungire de program la servici, pe la 19:00 poate trec eu sa te salut, Em!l. Link to comment
EM!L Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 (edited) Pai daca dumneavoastra aveti de lucru pana atunci, @guru are treaba... s-o lasam pe alta data? Si eu mai am cate ceva de terminat si parca n-as bate drumul degeaba din Cv9 pana pe Maracana sa nu gasesc pe nimeni Nu stiu ce sa zic... S-a schimbat modificarea. La 19:00 ramane pe Macaroana, i'll be there Leităr edit. S-a modificat din nou schimbarea. Doritorii este asteptati sa se inscrie telefonic sau p'acilea, cert e ca noua locatie este in zona Baltii Craiovita, in spatele Hanului din acelasi cartier, care culmea... poarta acelasi nume, al cartierului Ora a ramas aceeasi... de vara... GieMTi! Edited June 19, 2008 by EM!L Link to comment
perfidus Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Si modificarea a fost inspirata deoarece decorul "pastoral" a trezit brusc sentimentul acela profund romanesc de ... "parca ar merge un gratar" . Si nici nu mai stiu cine si-a materializat primul simtirile, ca se facu un consens oltenesc instantaneu. Deci, maestre Guru, asteptam marturiile foto de la deschiderea sezonului la mititei Daewoo & Chevrolet (hai si Hyundai) Club - filiala CRAIOVA. Link to comment
DGT Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Maestre Guru,marturiile? Apropo bine ai revenit din concediu! Link to comment
RaZoR-07 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Bre, railor ce suntem, nu i-am pastrat si noi lui Tibi macar un mititel... Link to comment
EM!L Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Nici macar unul? Eh, pare-mi-se ca odata, demult, i-au mai fost opriti niste mici lui Alinutz si s-au pierdut pe drum Link to comment
RaZoR-07 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 N-au avut loc in cutia postala... Link to comment
Recommended Posts