turbo Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Buna ziua! Astazi am avut un accident si mi s-a rupt suportul oglinzii stanga. Am cautat-o la magazinul de la Apaca,la service de-acolo,la Radacini Grivita- n-aveau- la radacini plevnei nu raspunde nimeni. Unde pot gasi oglinda stanga pentru Daewoo Lanos? Multumesc. PS:e urgent! Link to comment
elprypas Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 incearca pe autodaewoo.ro poate gasesti nr de la ei de la firma si dai un telefon si rezolvi problema Link to comment
turbo Posted June 20, 2008 Author Share Posted June 20, 2008 elprypas said: incearca pe autodaewoo.ro poate gasesti nr de la ei de la firma si dai un telefon si rezolvi problema Multumesc pentru raspuns! Intrasem la ei pe site si nu am gasit piesa.Acum am vazut ca sunt tocmai din Iasi deci n-o sa mearga. M-am gandit ca poate piesa e compatibila cu una de la alt model Daewoo-fiind masini de serie mare poate au parti comune ca sa faca economie dar nimic. Mai caut si astept in continuare raspunsurile voastre pentru care va multumesc. PS:surse din Bucuresti caut. 1 Link to comment
Recommended Posts