Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2005

Recommended Posts

Discutăm aici despre întâlnirea aniversară 2005, când sărbătorim 1 an de la înfiinţarea forumului.

Nu ştim încă locul, data, ora ... dar aşteptăm idei. Personal, aş zice să facem tot o aniversare undeva pe la o pensiune de munte, căci varianta unui bar cu muzică, fum şi înghesuială, plus statul la mese, nu îmi surâde deloc.

Pentru cine nu ştie procedura şi modul de desfăşurare/planificare, merită citite:

Planul întâlnirii anuale DaewooClub: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1410

A doua întâlnire anuală DaewooClub: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1730

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La intalnirea saptamanala au fost fel de fel de propuneri, pe la Campina, Branesti, Herastrau, prin Berceni, in orice caz a fost faina discutia insa nu s-a ajuns la nici o concluzie. Totusi s-a analizat si faptul ca suma necesara aniversarii unui an de forum sa nu fie foarte mare, adica sa muncim o luna si sa o acontam intr-o zi. La munte ar fi fain sa mergem, sa inchiriem o cabana, etc, etc, dar nu in zone foarte, foarte caci tot la maruntis ajungem. Degeaba nu ne primeste nimeni, dar nici in parada nu facem, mergem sa petrecem nu sa etalam rochii de seara.

Eu lansez ideea la munte. :drinkers:

bai Vaxxi sa stii ca banuiam intentia unei reuniuni la un an de la infiintarea clubului nostru, idee impartasita si de claz la o discutie cateva zile in urma.

si eu sunt pt iesire la munte, dar, si aici exista un dar, sa se stranga un grup important si din provincie, a.i. sa aiba sens o deplasare la munte.

daca nu, e buna si o intalnire mai speciala in bucuresti la care o sa participe cine o sa vrea si cine poate.

Daca vreti sa sarbatoriti 1 an Daewooclub pe la mijlocul lui februarie sunt dispus sa vin pana la munte(oriunde vreti) dar pana atunci am sesiune si nu pot. S-ar putea sa mai conving vreun membru (doi) Daewooclub din Iasi sa vina dar in aceleasi conditii.Sincer as vrea sa va vad pe toti, ca am vreo 50l vin ,,de la bunica'' si nu prea am cu cine il bea :drinkers: si in plus combinatul de la Cotnari e aproape de mine si nimic nu egaleaza Tamaioasa de Cotnari :thumbl: .

Ar fi foarte misto la Cimpina.

Pina una alta "Capu rautatilor" zice Bucuresti (bar Talia sau Taverna Sirbului) si mai avem o promisiune TheniClub inchiriat ;)

Hai ca sa restringem actiunile si sa stabilim docmadata un plafon / famile

si vedem ce putem face cel mai bine in banii astia. Eu ma gindem pe undeva pe la 2.5 mil. Propuneri?

plecam si de vineri dimineata... dar stabilim data cu cel putin 3 sapt inainte ca sa pot sa iau concediu.

1) Ovidiu +

2) VAXXi

3) satori (+-*/... nu se stie)

@andreib: Da' ce vrei bre, invitaţie scrisă ? :dizzy: Procedura standard este să copiezi lista de mai sus şi să te adaugi la ea ;) dacă apar modificări, modifici lista.

@alithenake: nu e nici o regulă, vii cum vrei :thumbl:

"+" după nume înseamnă că există încă o persoană care vine împreună cu respectivul nume. Pe satori l-au afectat calculatoarele prea mult, vrea să zică "poate vine cu cineva, poate nu", aia înseamnă asteriscul :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...