VAXXi Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Discutăm aici despre întâlnirea aniversară 2005, când sărbătorim 1 an de la înfiinţarea forumului. Nu ştim încă locul, data, ora ... dar aşteptăm idei. Personal, aş zice să facem tot o aniversare undeva pe la o pensiune de munte, căci varianta unui bar cu muzică, fum şi înghesuială, plus statul la mese, nu îmi surâde deloc. Pentru cine nu ştie procedura şi modul de desfăşurare/planificare, merită citite: Planul întâlnirii anuale DaewooClub: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1410 A doua întâlnire anuală DaewooClub: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1730 Link to comment
Guest Mecmar Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 La intalnirea saptamanala au fost fel de fel de propuneri, pe la Campina, Branesti, Herastrau, prin Berceni, in orice caz a fost faina discutia insa nu s-a ajuns la nici o concluzie. Totusi s-a analizat si faptul ca suma necesara aniversarii unui an de forum sa nu fie foarte mare, adica sa muncim o luna si sa o acontam intr-o zi. La munte ar fi fain sa mergem, sa inchiriem o cabana, etc, etc, dar nu in zone foarte, foarte caci tot la maruntis ajungem. Degeaba nu ne primeste nimeni, dar nici in parada nu facem, mergem sa petrecem nu sa etalam rochii de seara. Eu lansez ideea la munte. Link to comment
hellcat Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 bai Vaxxi sa stii ca banuiam intentia unei reuniuni la un an de la infiintarea clubului nostru, idee impartasita si de claz la o discutie cateva zile in urma. si eu sunt pt iesire la munte, dar, si aici exista un dar, sa se stranga un grup important si din provincie, a.i. sa aiba sens o deplasare la munte. daca nu, e buna si o intalnire mai speciala in bucuresti la care o sa participe cine o sa vrea si cine poate. Link to comment
andreib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Daca vreti sa sarbatoriti 1 an Daewooclub pe la mijlocul lui februarie sunt dispus sa vin pana la munte(oriunde vreti) dar pana atunci am sesiune si nu pot. S-ar putea sa mai conving vreun membru (doi) Daewooclub din Iasi sa vina dar in aceleasi conditii.Sincer as vrea sa va vad pe toti, ca am vreo 50l vin ,,de la bunica'' si nu prea am cu cine il bea si in plus combinatul de la Cotnari e aproape de mine si nimic nu egaleaza Tamaioasa de Cotnari . Link to comment
VAXXi Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Stai liniştit, data primului mesaj este 23 februarie, deci aniversarea va fi undeva pe la începutul lui martie Link to comment
ovidiuc Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Eu sunt clar pentru iesire la munte.Deja ma inscriu pe lista.Incepem: 1)Ovidiu+ Sa fie un party enorm,fun si Link to comment
Alinake Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 daca nu am decat o luna de "membership" pot macar participa ca fotograf ? Mi-ar face placere.. sper sa apuc sa ajung inainte la niste intalniri de joia, sa va cunosc si eu mai bine Link to comment
ovidiuc Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Da dar cu o conditie,inainte de a face publice publice fotografiile,juriul le va selecta .Unii membrii stiu de ce Link to comment
andreib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Atunci e bine, are timp sa se faca intalnire exceptionala la Iasi, sa ne organizam si sa vedem ce si cum. Oricum eu sunt PRO munte si daca data nu se va suprapune peste ceva important vin si eu la . Link to comment
ovidiuc Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Andrei de principiu se va alege o data care sa fie convenabila pentru cat mai multi(una care sa-i satisfaca pe toti nu se poate > ) Link to comment
Shenck Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ar fi foarte misto la Cimpina. Pina una alta "Capu rautatilor" zice Bucuresti (bar Talia sau Taverna Sirbului) si mai avem o promisiune TheniClub inchiriat Hai ca sa restringem actiunile si sa stabilim docmadata un plafon / famile si vedem ce putem face cel mai bine in banii astia. Eu ma gindem pe undeva pe la 2.5 mil. Propuneri? Link to comment
ovidiuc Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Din cate se pare sunt si membrii din provincie care vor sa participe,asa ca o seara la un bar in Bucuresti,nu prea se cade.Tot undeva la munte sustin eu.A,sau amandoua >- Link to comment
Satori Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Pai ia sa vedem, cine din provincie ar veni? Link to comment
andreib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 EU de exemplu. Si poate mai corup pe Laurentiu (sper ca nu vreau sa vin singur din Iasi) si alte persoane mai vedem la intalnirea care o vom face dupa sesiune(deh, baza e studentii). . Link to comment
VAXXi Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Şi sper că plecăm de vineri dimineaţa ! 1) Ovidiu + 2) VAXXi Link to comment
Satori Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 plecam si de vineri dimineata... dar stabilim data cu cel putin 3 sapt inainte ca sa pot sa iau concediu. 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) Link to comment
Alinake Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 e numai intre baietzi? sau se vine si cu remorca ? hai sa nu par misogin .. e si cu fete? Link to comment
andreib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ma da pe mine nu ma baga nimeni in seama? ("> . Daca se face la munte eu vin, pe cati mai conving sau daca vin cu ,,remorca'' va spun mai tarziu, ca mai e vreme. Link to comment
VAXXi Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 @andreib: Da' ce vrei bre, invitaţie scrisă ? Procedura standard este să copiezi lista de mai sus şi să te adaugi la ea dacă apar modificări, modifici lista. @alithenake: nu e nici o regulă, vii cum vrei Link to comment
Alinake Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake (ce inseamna +-*/ ) - vin si cu fata daca e Link to comment
VAXXi Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 "+" după nume înseamnă că există încă o persoană care vine împreună cu respectivul nume. Pe satori l-au afectat calculatoarele prea mult, vrea să zică "poate vine cu cineva, poate nu", aia înseamnă asteriscul Link to comment
andreib Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 1) Ovidiu + 1 2) VAXXi 3) satori (+/- 1 ?) 4) fotografu' Alithenake + 1 5) andreib (+/- 1 ?) Sorry VAXXi, nu stiam procedura, new in the club :"> .Am cezut ca adminii trec in lista pe fiecare. Link to comment
Lucman Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake (ce inseamna +-*/ ) - vin si cu fata daca e 5)andreib +/-1 6) Lucman + Link to comment
iuzar Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...? 5)andreib +/-1 6) Lucman + 7) iuzar + Link to comment
Guest Mecmar Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...? 5)andreib +/-1 6) Lucman + 7) iuzar + 8) mecmar + Link to comment
Recommended Posts