iuzar Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ...pentru cunoscatori: la Moeciu nu exista 2 pensiuni una linga alta?....sa le inchiriem pe amindoua?.... >- Link to comment
claz Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ...pentru cunoscatori: la Moeciu nu exista 2 pensiuni una linga alta?....sa le inchiriem pe amindoua?.... >- Exista, dar la fel de bine sunt si pensiuni suficient de mari incat sa incapem toti. Iuzăre... da' chiar nu stiu de ce te agiti... Stii bine ca la tine mereu intervine ceva in ultimul moment... Si in sensul acesta, daca este nevoie, conform listei, de 30 de camere, nu rezervam 30, ci 10! Asa spune experienta. Ca doar nu o sa platim iar camerele celor care se inscriu asa... de kiki! Link to comment
VAXXi Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 Cred c-ar fi mai bine ca de data asta să discutăm doar pe bază de avans; fiind mulţi oameni anunţaţi, să nu ne trezim cu camere rezervate degeaba. Link to comment
iuzar Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Iuzăre... da' chiar nu stiu de ce te agiti... Stii bine ca la tine mereu intervine ceva in ultimul moment... <{POST_SNAPBACK}> esti rau... ... nu mai zic nimic... sa-mi spui te rog cat iti datorez, sa ma reabilitez in fata ta... ("> Link to comment
claz Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 esti rau... ... nu mai zic nimic... sa-mi spui te rog cat iti datorez, sa ma reabilitez in fata ta... ("> Datoria e mare rau de tot... ca de doua ori ne-ai tras clapa... Poti sa te reabilitezi intr-un singur fel: sa nu te mai fofilezi, si sa participi la intalnire. Si, daca esti foarte cuminte, o sa te duc si la Hunedoara Link to comment
Guest Mecmar Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 a de data asta să discutăm doar pe bază de avans; <{POST_SNAPBACK}> De acord cu ideea lui Vaxxi si totodata sa stabilim si pe unde o sa ajungem. Daca tot ne-am inscris pe lista, sa facem si propuneri de locatie tinand cont in principiu de numarul de persoane care TEORETIC participa in acest moment la actiune. Ne putem ghida si dupa ofertele agentiilor de turism sau daca exista alte solutii sunt binevenite. Link to comment
Shenck Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Inainte sa ne aruncam la propuneri de diverse locatii sa stabilim un plafon / cazare si o distanta in km de Bucuresti. tineti cont de : - Chiar daca e 1/2 lu' martie totusi e frig deci apa calda si caldura - Sa aiba loc de parcare - SA FIE CURAT Link to comment
NFS Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ...si o distanta in km de Bucuresti... Pai tot zona Brasov e cea mai rentabila dp asta dv... ca e in centrul tarii si mai usor accesibila din mai multe puncte ale tarii, nu? Link to comment
hellcat Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Păi, deja suntem mulţi - 32 locuri deja ! pentru o pensiune, aşadar e clar - hotel. nici ideea lui Vaxxi n-ar trebui trecuta cu vederea. mai ales in cazul ca ne vom strange un grup mare. si fiind un grup organizat intr-un hotel beneficiem cat de cat de tratament preferential. plus ca odata implinim si noi 1 an de activitate. poate vine si televiziunea sa faca un reportaj... cred ca ma cam aberez... Link to comment
Leutzu Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 In urma unor evenimente se pare ca voi venii singur. Doamne ajuta sa vina si + ul. ("> Link to comment
Shenck Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 La atitia oameni e cam greu sa mai facem gratare, ca pt o portie s-ar munci toata ziua, asa ca cred ca trebuei si sa halim p'acolo intr-o bodega ceva. Link to comment
ticolino Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 pe la jumatatea lui martie s-ar putea sa pot sa va invit la mine pe mosie la un gratarel Link to comment
Guest Mecmar Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 mai ales in cazul ca ne vom strange un grup mare. si fiind un grup organizat intr-un hotel beneficiem cat de cat de tratament preferential.plus ca odata implinim si noi 1 an de activitate. poate vine si televiziunea sa faca un reportaj... cred ca ma cam aberez... <{POST_SNAPBACK}> Fiti atenti ce am gasit! Premieră automobilistică în Romania: 100 de posesori de automobile se strâng pentru o reuniune Sambata, 15 ianuarie, a avut loc pentru prima data in Romania o reuniune de proportii a pasionatilor de automobile, la care s-au strâns un număr apreciabil de posesori de autovehicule fabricate de mărcile Grupului Volkswagen. Organizatorii, VWForum (www.vwforum.ro) si Porsche Romania, prin dealerul Porsche Bucuresti Nord, au reusit sa atraga mai bine de 100 de participanti impreuna cu automobilele lor. Marcile reunite sub grupul Volkswagen – Audi, SEAT, Skoda si Volkswagen – se dovedesc prin aceasta premiera a fi cele mai iubite din Romania. Proprietari din Cluj, Giurgiu, Constanta, Olt, Arges au venit pentru o zi la Bucuresti pentru a lua parte la reuniune. De la boemele Volkswagen Beetle, care au avut o prezenta record de 14 automobile, Volkswagen Transporter 2 si 4, Golf II la mult mai sportivele Golf IV GTI, SEAT Leon sau o executiva Skoda Octavia 1.8 Turbo cu kit tunning sport complet, gama de modele prezente a fost completa. De la intreceri intre masini de viteza, motoare turate, la prezentari tehnice realizate de domnul Dan Macovei, trainer in departamentul tehnic – Porsche Romania, fiecare pasionat a gasit ceva pe gustul sau. Intalnirea de sambata a fost o concretizare a activitatii site-ul www.vwforum.ro care, in cei doi ani de existenta, a inrgistrat o cifra record de peste 1.000 de utilizatori inscrisi si peste 300.000 de vizitatori unici, reunitit cu totii de fascinatia pe care o au pentru Volkswagen. Am discutat la ANTREC asociatia nationala a turismului regional ecologic cu reprezentanta pe Bucuresti a acestei asociatii si mi-a spus sa-i dauun e-mail cu mai multe date; nr. persoane, conditii, camere duble, single etc. Tipa mi-a fost recomandata de un coleg de serviciu de-al meu cu care este bun prieten si mi-a spus la telefon chiar si cateva posibilitati una dintre ele fiind o locatie de 40 de persoane cu toate conditiile si nu departe de Bucuresti. Am discutat chiar si de reducere. Internetul merge de ieri ca draq... de greeeeuuuu. Vorbim astazi la intalnire. Link to comment
expero 16V Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Domle' eu propun sa mergem in zona Bran - Maoeciu pt.ca se gasesc si neste restaurante pe acolo cu capacitate mare si sunt si pensiuni garla. Vreti sa sun la cabana Gura Raului?Insa n-au decat vreo 40 de locuri de cazare... Cand dam un avans? Link to comment
khhamsin Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 M-ar interesa si pe mine, n-am mai luat de multishor o gura de aer de munte. Tin totusi sa stiu unde se merge, nu ma inscriu pentru Ceavaria de exemplu, dar chiar as vrea sa vin ! Cred ca ar fi potrivit sa se ia decizia din timp, sa nu incurce lumea... Link to comment
Rapiduletul Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...? 5) andreib +/-1 6) Lucman + 7) iuzar + 8) mecmar + 9) hellcat + 10) ct_zdb + (nu este 100%sigur) 11) Shenck+ 12) NFS+ (sper NFS si sper si +) 13) Claz + 1 14) Leutzu+ 15) Emi2009+ 16) Ticolino+ 17) afarcas 18) sprite 19) Rapiduletul+ (e voie si cu copil?) Spunea cineva de televiziune... cred ca pot aranja cu cineva de la Antena1, nu promit, dar daca va hotarati vorbesc. Cat despre locatie ... cred ca Valea Prahovei e cea mai la indemana . Cunosc pe cineva cu o pensiune in Moeciu (Vila Adelina), pe doua nivele cca. 6 camere/nivel, curata si civilizata. Eu am facut doua Craciunuri si un Revelion aici si mi-a placut. Pt. mai multe persoane mai au cunostinte cu pensiuni alaturate si cred ca pot face rost de inca doua-trei. Daca ideea prinde am sa vorbesc cu cei de acolo. Link to comment
VAXXi Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 E cam devreme pentru a alege locul, cred. Ar trebui întâi să ştim lista sigură, să strângem avans şi după aceea să căutăm. Link to comment
andreib Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Cu avansul e cam complicat de aici din Iasi si nu cred ca ajung prin Buc prea curand. In cel mult 2 sapt pot sa precizez exact +/- 1 daca vine sau nu. Pentru mine ar fi ideal zona Brasov/Bran /Moeciu. Hotarati-va voi si eu o sa ma supun majoritatii . Link to comment
expero 16V Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Eu zic ca pana la 10 febr.sa se definitiveze lista, sa se trimita avansul stabilit prin posta sau pe un card eventual si sa se caute pensiunea respectiva in zona Moeciu. Eu propun bran-moeciu pt.ca la Cheia e mai scump si te cam plictisesti pt.ca-i pustiu , la Predeal- Sinaia sunt preturi piperate din cauza partiilor si a sezonului ( pt.ca va mai ninge si in martie). Acu' organizati cum credeti... Link to comment
khhamsin Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Cu aglomeratia de pe Valea Prahovei cam ai dreptate, or sa indoaie partiile baietzii pe doage... Link to comment
van den plas Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Ma bag si eu. Sper sa nu mai am ghinionul de data trecuta si sa pot veni de aceasta data. 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...? 5) andreib +/-1 6) Lucman + 7) iuzar + 8) mecmar + 9) hellcat + 10) ct_zdb + (nu este 100%sigur) 11) Shenck+ 12) NFS+ (sper NFS si sper si +) 13) Claz + 1 14) Leutzu+ 15) Emi2009+ 16) Ticolino+ 17) afarcas 18) sprite 19) Rapiduletul+ (e voie si cu copil?) 20) Van Den Plas + Link to comment
expero 16V Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 am vorbit cu un prieten director la O agentie de turism si mi-a zis sa-i trimityem nr.de pers + bugetul si sa ne trimita o oferta la o pensiune bran -moeciu care sa ne incapa pe toti asa ca organizatorii...vaxii & stuff haideti sa luam o hotarare Link to comment
iuzar Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 In urma unor evenimente se pare ca voi venii singur. Doamne ajuta sa vina si + ul. ("> <{POST_SNAPBACK}> si la mine la fel...dar la mine singura solutie e sa gasesc un alt + ("> ... Link to comment
emi2009 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Eu am uitat sa mentionez ca daca intalnirea se organizeaza pe vale prahovei sunt cu - la cazare dar cu + la prezenta.. Link to comment
Shenck Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Mult de munca Ma retrec pe lista doar in ultima clipa De vineri sigur nu am cum sa ajung. La o adica gasesc eu o pensiune in apropiere daca la ce se rezerva nu mai e loc. 1) Ovidiu + 2) VAXXi 3) satori (+-*/... nu se stie) 4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...? 5) andreib +/-1 6) Lucman + 7) iuzar + 8) mecmar + 9) hellcat + 10) ct_zdb + (nu este 100%sigur) 11) NFS+ (sper NFS si sper si +) 12) Claz + 1 13) Leutzu+ 14) Emi2009+ 15) Ticolino+ 16) afarcas 17) sprite 18) Rapiduletul+ (e voie si cu copil?) 19) Van Den Plas + Link to comment
Recommended Posts