Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2005

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:wallbanger:   Mult de munca :( Ma retrec pe lista doar in ultima clipa

:wallbanger: De vineri sigur nu am cum sa ajung. La o adica gasesc eu o pensiune in apropiere daca la ce se rezerva nu mai e loc.

1) Ovidiu +

2) VAXXi

3) satori (+-*/... nu se stie)

4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...?

5) andreib +/-1

6) Lucman +

7) iuzar +

8) mecmar +

9) hellcat +

10) ct_zdb + (nu este 100%sigur)

11) NFS+ (sper NFS si sper si +)

12) Claz + 1

13) Leutzu+

14) Emi2009+

15) Ticolino+

16) afarcas

17) sprite

18) Rapiduletul+ (e voie si cu copil?)

19) Van Den Plas +

20) Zalmoxis

Deocamdata cred ca bine ar fi sa definiiva, lista da' nemteste adica o inkidem pe data de 15 februatrie dupa aceea trecem la avans rezervare etc . Claz dk poti sa rezervi si fara avans e bine adica rezervi acum si ii spui ca dai avansul cu 2 sapt inainte de eveniment . Antena 1 sa fie prezenta la meeting OK...

1) Ovidiu +

2) VAXXi

4) fotografu' Alithenake + 1,2,3...?

5) andreib +/-1

6) Lucman +

7) iuzar +

8) mecmar +

9) hellcat +

12) Claz + 1

13) Leutzu+

14) Emi2009+

15) Ticolino+

16) afarcas

17) sprite

19) Van Den Plas +

20) Zalmoxis

21) Totti +

M-am bagat si eu...

E bine ca facem liste. Ca la parlament mai tragem o comisie. Sa vedem pana pe 11 martie cine o sa dea avansul, oricum e bine ca tinem steagul sus.

Shenk ia vezi tu cum faci si te dai lovit! Ceea ce nu prea imi vine a crede. Pai vine el NFS de la turcale' si altii de pe plaiuri mioritice spun pas?! :drinkers:

1) Ovidiu +

2) VAXXi

4) Cred ca ies din discutie. Nu cred ca o sa apuc sa iau masina pana in Martie. Ca vreau sa iau aia 30 mil pe masina veche si sunt nevoit sa astept. Poate prind si vreo oferta de martisor de la Daewoo. Sorry baietzi. AlitheNake

5) andreib +/-1

6) Lucman +

7) iuzar +

8) mecmar +

9) hellcat +

12) Claz + 1

13) Leutzu+

14) Emi2009+

15) Ticolino+

16) afarcas

17) sprite

19) Van Den Plas +

20) Zalmoxis

21) Totti +

alin, nici eu nu cred ca vin cu shalupa ca nu am deocamdata bani de reparat...dar poate se gasesc baieti care vor sa imparta cheltuielile de transport si atunci te-ai rezolvat...asa ca pune si tu o intrebare:

Cine vrea sa imparta cheltuielile de transport luandu-l si pe Alithenake (daca nu-l ia pe Matizache pina in martie)...??????????????

credeti ca aar fi posibil sa facem de fapt doua liste, una cu cine merge de vineri (2 nopti) si una cu cine merge sambata (1 noapte)? ca eu as vrea pe lista de sambata... daca se poate.

alta intrebare: ar putea fi de interes o locatie mai putin mediatizata? de obicei in locurile mai putin batute raportul calitate pret e mai bun. ma gandeam poate de la curtea de arges? spre sibiu? de la brasov spre medias sighisoara? buzau?

La Buzau e nasol si n-ai ce vedea.La Sighisoara in afara de cetate din nou n-ai ce vedea...nici macar nu-i munte acolo.Noroc cu drumul spectaculos pana la sighisoara :) >-

La Medias sau sibiu e cam nasol pt.oamenii care vin din Buc.-Buzau-Constanta care cred eu ca reprezinta majoritatea.

am putea merge la cheia insa e cam pustiu acolo.Si la atatia oameni cam trebuie un supermarket pe aproape si cel putin un restaurant, nu?

nu serios, e frumos la Balvanyos, s-au bagat f multi bani si cu cap.

n-am fost decat vara, peisajele sunt deosebite.

acum, daca poti sa faci abstractie ca esti in hungaria, e bine...

deci, si eu sunt pentru..., mai ales ca n-am fost iarna, primavara, cand o fi...

eu zic sa va intanliti in sibiu, este un camping dumbrava, are si motel si casute si loc de campat...(acum depinde de timp) , eu am stat acolo de 2 ori..

sau voineasa, mai ieftin la cazare dar mai nashpa la conditi si zona merita vazuta

sorry, de-abia acum am vazut ca e in martie.. nu la cort.. :">

Edited by aztec

Mai baieti, voi n-ati auzit de unguri decat din Marlania Mare? Cu ei poti sa bei pana ii bagi sub masa si cu ele te dai in barci "like no tomorrow", totul este sa nu-i tratezi ca o minoritate acolo unde sunt majoritari.

Corect. Mai ales ca au ei grija sa te trateze ca pe o minoritate si sa iti scoata ochii ca esti apartenent la rasa aia inferioara: romanii. b-(

De fiecare data cand am fost in zona numai asta am simtit si nu am plecat cu prejudecati.

Foarte frumos orasul Sibiu si in Dumbrava. Cunosc orasul foarte bine, insa este o distanta destul de mare pana acolo si cheltuielile legate de transport sunt un pic cam mari. Eu as merge cu cea mai mare placere acolo daca mai sunt amatori. :thumbl:

Vrand-nevrand,eu cred ca cea mai convenabila varianta distanta/pret/calitate ramane tot zona Brasov.As include aici Predelut,Timisul de Jos sau Sus,etc nu neaparat Moeciu-Bran.Sau Sirnea ar fi de luat in calcul.

De acord cu sirnea sau fundata sau predelut sau din Bran faci stanga pana in castel si te duci pe Poarta( spre partia de ski).Si acolo e super zona.

Apropos la Moeciu de Jos ati fost?E chiar salbatic acolo...

Sau la fel si la Pestera ( din Moeciu de sus faci drapta) insa acolo innebunesti de atata liniste.

eu sunt de acord si cu balvanyos si cu sibiu. predeal sucks in opinia mea - preturi mari mai ales la carciuma si calitatea e ok, dar nu pe masura pretului. am fost si la darste, dezavantajul e ca wc-urile sunt pe culoar (daca va referiti la hotelul darste) insa restaurantul e beton - preturi ok si portii dozate cu simt de raspundere. inainte de darste insa e un hotel al petromului, la care m-am oprit o data, restaurantul e ok, camerele nu le-am vazut si nu stiu preturile, dar e pe islaz, deci se poate face foc in zona, si e foarte aproape de drumul forestier pe care urci spre cascada (tamina sau 7scari, ailalta decat cea de la darste).

Am stabilit cu omu' care face de obicei rezervarile acolo si o sa mergem impreuna.

Cert este ca se poate negocia in functie de numarul de camere rezervate.

Nu va luati dupa ce zice Ana :banana:

Este renovat tot, centrala, termopane.

E chiar fain...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...