NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Scuze, m-a cam luat gura pe dinainte, am mai studiat nitel... de fapt bai comune nu sunt decat in casa "traditionala" - si acolo sunt 3 pt 4 camere - restul camerelor au bai proprii!! Asa ca traiasca Nicoleta! cica, animale de companie acceptate Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Curtea De Arges nu va surade? Nu de alta, dar am acolo un prieten care poseda un supermarket si ceva crame. Am avea asigurata si papica, si chefurile, si locuri in zona... Link to comment
Guest Mecmar Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Viper, da si tu mai multe detalii: conditii de cazare, preturi si daca is ok o punem in practica daca majoritatea ,,care e'' decide. Link to comment
NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Curtea de Arges? Nu e o zona asa muntoasa (abia de-acolo incep muntii). E foarte convenabil pt bucuresteni, pt craioveni. Cam inaccesibil pt brasoveni, bacauani, ca sa nu mai zic de transilvaneni care vor avea de trecut Transfagarasanul, lucru imposibil (cred) pe vremea asta! Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Pai mai am o intrebare: de ce va cramponati de luna martie, ca oricum aniversarea e in februarie? Oriunde mergem (mai ales spre munte) va fi frig. No fun pentru multa lume, mai ales pentru sotii si copii... Adica se va sta doar indoor, cu beutura in nas... No fun, zau asa!!! Apoi, de unde pana unde de trecut Transfagarasanul??? De exemplu de la Cluj la Curtea de Arges sunt cam 300km, si se trece pe ruta Alba - Sebes - Sibiu - Talmaciu, care este un drum superb!!! Si foarte usor pe deasupra!!! Bacau - Curtea de Arges = aprox 300km!!! Pe ruta Brasov - Rasnov - Campulung... Iar Brasov - Curtea de Arges... 115km!!!!! Bucuresti - Curtea de Arges = 150km... Din care 100 autostrada. Constanta - Curtea de Arges = 390km, majoritatea autostrada... Iar distantele sunt cam la fel pana la Moeciu, mai putin de la Bacau si Bucuresti... Hai, mai, think first, write later!!!!!!!! Link to comment
andreib Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Iasi- Curtea de Arges 420km!! ("> Fac o zi pana acolo deci pt mine e prea departe ("> . Daca vreti va propun si eu nordul Moldovei ca ai ce vedea acolo, pensiuni sunt multe si destul de ieftine, drumurile sunt foarte bune etc dar imi imaginez ca e prea departe pentru voi . Link to comment
NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Hai, mai, think first, write later!!!!!!!! Bah, da' rau esti! ... n-am prea clocit-o, recunosc. Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Nu puteam sa nu-ti dau prieteneste peste degetzele, ca deh, tu esti "vinovat" de stiituce! >- Eu vorbesc diseara cu omul. Pot sa va zic ca are o tzuika de INCREMENESTI!!! Link to comment
NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Nu puteam sa nu-ti dau prieteneste peste degetzele... Saru'mina, apreciez! Link to comment
hellcat Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Daca vreti va propun si eu nordul Moldovei ca ai ce vedea acolo, pensiuni sunt multe si destul de ieftine are si andrei dreptatea lui. eu zic ca la cate alternative sunt in "centrul" tarii, ar fi pacat sa mergem iar la Moeciu (vorbesc despre cei care au mai fost). eu sunt si raman pentru Balvanyos. oricum in functie de locatia care se va alege trebuie sa fie si cineva care sa faca cartile. si eu personal mai doresc stabilirea din timp a datei ca sa pot sa-mi iau sambata liber. Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Domnilor, la propus locuri toată lumea se pricepe. Dacă veniţi cu o ofertă concretă: loc văzut (nu poze de pe net), număr camere disponibile şi preţuri, oferta intră în discuţie. Altfel, nu. range">La Moeciu îl avem pe Claz, care s-a dat peste cap şi a fost să vadă ce şi cum, poate să negocieze concret cu proprietarii pentru dată, locuri şi avans. Din alte părţi ale ţării nu s-a oferit nimeni să facă asta. Link to comment
Guest Mecmar Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Pe lista ne-am pus iar pana acum concreta este doar oferta lui Claz. Problema trebuie luata in serios (ptr. cei care participa la ) ptr. ca sunt zilele de vineri (11) si sambata (12) in care unii dintre noi lucreaza si trebuie sa aranjam lucrurile inca de pe acum, deoarece sunt locuri unde nu se poa' aranja de pe o zi pe alta. Cred ca oportun ar fi ca pana in jurul datei de 20 feb. sa avem deja gasita o locatie fixa si sa demaram lucrurile astfel incat sa stim cu certitudine ce cum si in ce fel se disputa ostilitatile. Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Altfel, nu. OK, atunci nu il mai chinui pe om la telefon, ca daca trebuie neaparat sa vad si eu locul, pas. Dar nu-mi place felul in care ai pus problema, sincer... Later edit: la Moeciu oricum nu mai vin... No fun at all... Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 OK, atunci nu il mai chinui pe om la telefon, ca daca trebuie neaparat sa vad si eu locul, pas. Era o exprimare generală; vroiam să spun că nu ne ajută cu nimic o ofertă de pe net, ci trebuie să fie cineva care-a vorbit concret cu proprietarul. Zic asta pentru că am avut surprize: pe net era trecută o listă de facilităţi şi un număr de camere disponibil, dar când treceam la fapte ... "ştiţi că de fapt zece camere sunt în renovare... şi de fapt în parcare nu încap 4 maşini, încap doar 2 că am eu nişte materiale de construcţie aduse în curte ... " şi tot aşa. Înţelegi ce vreau să zic. Mie îmi convine şi Curtea de Argeş, n-am pretenţii prea deosebite în privinţa locului Şi de ce nu e fun la Moeciu ? Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Pai poate sunt eu mai ciudat, dar unde e fun-ul in a sta indoor in jurul unei mese, a bea si a manca? Asta pot face si acasa, e drept, nu cu voi... Dar daca tot ies din jegul asta de oras, macar sa ma si plimb... OK, nu ma opreste nimeni sa ma plimb la Moeciu, dar nu merg x sute km ca sa ma plimb singur, cand asta o pot face si aici in parc, gratis... Link to comment
NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Bă Vaipăre, pai tu mergi "la Moeciu" sau la Întâlnirea Aniversară? Io merg sa ma intalnesc cu bajetii si sa cintam La Multi Ani! Unde se intampla asta aproape ca ma doare in cot, atita vreme cit o sa fie distractie, gratarel, berici, vin fiert, muzici! Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Ca deobicei, Sergiu stie sa puna punctul unde ii este locul. Asa este! Ai, inca o data, dreptate. Dar pentru mine, zilele astea, conteaza cum imi expui o idee ca sa o inteleg cum trebuie... Link to comment
hellcat Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 daca e vorba de ceva concret, ce pot sa fac eu este urmatorul lucru: spuneti-mi daca vreti la Slanic Moldova si eu ma ocup personal de gasit cazare si tot ce trebuie. in statiune in ultimii ani s-a investit masiv, exista de la magazine, discoteci, baruri, restaurante, cluburi de noapte la izvoare cu ape pt tratament, pastravarie si un peisaj pe masura. si binenteles un turism rural pe masura pretentiilor. cred ca si Viper, care-i de prin zona poate sa spuna despre statiune. Link to comment
iuzar Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 ...De Slanic pot sa spun si eu, ca acolo e vestita Academie de Management Romtelecom ...statiunea e frumoasa, zona e frumoasa dar pt bucuresteni sunt ~400 km daca tin bine minte... ...zona e superba pe acolo... asta ar compensa distanta... @Viper, later edit: sorry, eu ma gindisem la traseul clasic, Bucuresti-Bacau-Onesti-Slanic, am uitat de scurtaturi ...Mea Pulpa ... @all: So, ce ziceti de Slanic?...eu as mai merge ca e superba zona @Hellcat: cum mai e drumul pina acolo? am prins acum doua ierni o zapada zdravana intre onesti si slanic si tin minte ca ne-am cam chinuit Link to comment
VIPER Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Sunt cam 300km, nicidecum 400. 270 pana la Onesti si inca vreo 30-35 pana la Slanic. Ba chiar vreo 270 daca se merge pe ruta Ploiesti - Brasov. Ce sa zic, eu la Slanic Moldova m-as duce lunar. E superb! Of, iar imi aduc aminte de tochitura de la Cascada... Prietenii stiu de ce... Sau de pastravii afumati in crengi de brad de la pastravarie... Pai la Slanic pot vorbi si eu, si inca prin Politia locala. Si nu numai. Link to comment
Guest Mecmar Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Haideti sa purcedem la un clasament al propunerilor si sa ne stabilim odata caci asa cu presupusul si cu ideile putem veni toti. Cei care au fost recent prin zone turistice si nu numai si care au propuneri concrete de cazare, masa, traseu accesibil atat celor din Bucuresti cat si colegilor din tara sa posteze exact ca la inscriere. Nu cred ca putem sa-i impacam pe toti dar o proportie de 50+1 poate decide c-asa-i in tenis. Daca vrem sa vina si colegii nostri din alte zone ale tarii trebuie sa ne gandim si la distantele pe care le au si ei de parcurs. Eu zic ca nu-i musai sa avem cazare de 5 stele si crocodili asortati cu nuci de cocos la masa, ptr. ca in felul acesta ce muncim o luna cheltuim 2 zile. Ma alatur lui NFS care spunea ca la urma urmei ne intalnim sa ne cunoastem cu totii si atmosfera ar trebui sa fie una la tuica fiarta, in mijlocul gratarului asa ca in vremea frumoasa a studentiei. Daca avem si aer conditionat la bani acceptabili e normal ca n-o sa refuzam! Trebuie amintit si efortul pe care il face acela/aceea care se ocupa sa faca un drum pana la locul stabilit, sa dea un avans, sa organizeze in limitele posibilului s.a.m.d. si tinut cont de acest aspect. Deci: 1. Moeciu, 2. Slanic Moldova, 3... Este doar parerea mea. Link to comment
andreib Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Bine spus Mecmar, ca vad ca asa batem pasul pe loc. Slanic Moldova e frumos, am fost acum vreo 3 ani si cu toate ca era in plina dezvoltare era foarte frumos si pe atunci si foarte ieftin .Acum cred ca ar trebui sa adunam propunerile si sa facem un vot (argumentat ca sa nu se supere nimeni). Daca va simtiti mai plini de evlavie si vreti sa vizitati vreo manastire va invit in Nordul Moldovei (Neamt, Suceava), oferte am En-Gros, preturile la o pensiune de 3 stele sunt de cca 500k pe camera, negociabil la numar mare de camere, mancare destul de ieftina etc. Impedimentul mare pentru bucuresteni e distanta mare dar sa stiti ca locatiile sunt superbe si drumul este foarte bun si pitoresc Daca va intereseaza o sa caut nishte pensiuni care aveau si pagini web. Just ask. Link to comment
hellcat Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 @Hellcat: cum mai e drumul pina acolo? am prins acum doua ierni o zapada zdravana intre onesti si slanic si tin minte ca ne-am cam chinuit din cate stiu eu, cum pe acolo au foarte multi suspusi vile (pardon, case mostenite de la bunici) unde vin in mod regulat, drumul dinte Slanic si intersectia spre Tg. Ocna (ca portiunea asta e mai grea) e curatat cu spirit de raspundere. sa auzim parerile celor care vor sa participe la intalnire si concretizam ceva daca este cazul. Link to comment
ovidiuc Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Da varianta cu Slanicul nu suna rau,mai schimbam peisage.Si 270 km,in max 4 h ar trebui rezolvati. Link to comment
VAXXi Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Bun, deci aşteptăm o ofertă din zona Slănic ? Estimat ... cam 30 de locuri 01) Ovidiu + 02) VAXXi 03) satori (+-*/... nu se stie) 04) andreib +/-1 05) Lucman + 06) iuzar + 07) mecmar + 08) hellcat + 09) ct_zdb + (nu este 100%sigur) 10) NFS+ (aproape sigur NFS si sper si +) 11) Claz + 1 12) Leutzu+ 13) Emi2009+ 14) Ticolino+ 15) afarcas 16) sprite 17) Rapiduletul+ (e voie si cu copil?) 18) Van Den Plas + 29) Zalmoxis 20) Totti + Link to comment
Recommended Posts