Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2005

Recommended Posts

:banana: VIN SI EU + REMORCA :banana:

Daca e prea tarziu sa prindem loc cu voi in cabana sper sa gasim undeva sa dorm si eu la betie.

Sper sa ajunga ticorico al meu pana acolo, dar daca sunt probleme stiu ca sunt asigurat cu daewooclub in jurul meu. Deci ma inscriu si eu la un ecuson de geam cu nick "remix". Eu lucrez din greu toate zilele astea ca sa recuperez in avans ce voi lipsi atunci asa ca imi cer scuze ca nu am fost mai activ pe forum.

Sper sa gasesc aici in thread exact cand si unde ne intalnim si orice contributie financiara din partea mea o voi satisface la intalnire.

Avand in vedere ca voi fi prins si nu voi putea sa citesc prea mult pe forum daca e ceva foarte urgent sau important va rog sa ma sunati la 0745068702 sau 0726694404.

Merci.

:banana: Mergem la distractie, mergem la distractie ! :banana:

Deci, Bucurestiul pleaca vineri sau sambata sau si vineri si sambata ?

Va rog frumos sa postati clar orele si zilele de plecare sa stiu si eu. Eu mi-am eliberat si ziua de Vineri asa ca prefer sa plec Vineri dar daca toti cei din Buc pleaca Sambata atunci merg cu grupul ca oricum nu stiu unde tre sa ajung :D

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vă readuc aminte:

Plecarea echipei de VINERI pe 11 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, şi joncţiune pe la ora 11:00 cu Ploieşti-ul, în parcarea de la Metro Ploieşti, plus joncţiune cu Claz în jur de 12:00-12:30 (depinde de drum; vorbim la telefon).

Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 7:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu, deoarece provincialii vin de vineri :tongue:

Aoleo, ai dreptate, am citat un mesaj prea vechi :aoleo:

Plecarea echipei de VINERI pe 11 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, şi joncţiune pe la ora 11:00 cu Ploieşti-ul, în parcarea de la Metro Ploieşti, plus joncţiune cu Claz în jur de 12:00-12:30 (depinde de drum; vorbim la telefon).

Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 7:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu, deoarece provincialii vin de vineri :tongue:

:)

Maşina nouă trebuie rodată şi pozată. Ce ocazie mai bună de a face asta decât la întâlnirea anuală ?  :drinkers:

mare adevar graiesti, vaxxi... am si io niste segmenti noi pe cilindru, tre rodati... Ivan a revenit la forma initiala dintr-un morman de piese de puzzle si, daca nu intervine ceva, e posibil sa join the venture...

Later edit: Asta daca primiti si jumatati de matizuri... :tongue:

Edited by Kali

cu regret trebuie sa ma trec de pe lista de vineri dimineata pe lista de vineri dupamasa, din cauza unei tablite desfacute de la spoilerul din spate + doua treburi restante. in principiu o sa ajung in jur pe la 6-7. daca vreti sa mai aduc ceva / sa ma opresc vreundeva dati tel.

Alinake, s-a rezolvat problema ta ;)

O sa-l iei pe iuzar si pe +ul lui. Stabiliti voi detaliile...

PS: vezi ca iuzar e chiabur si poti sa-l fentezi cu benzina > :)

nu caut motiv, raule... ma MP-uiesc cu Alin si vin (de fapt venim).... ce sa-i faci, daca Lucman e un tata denaturat :D si isi lasa copilul (forumul adica) de izbeliste... :-?

in urma unei discutii cu claz, aflu ca de fapt camera nu costa 500k/noapte, desi eu cand am platit, atata mi s-a spus ca este pretul, iar dna clinciu mi-a confirmat pe telefon ca atata este camera.

va rog sa scrieti IN CLAR costul camerei pe noapte.

la adela s-a lasat cu 'sa i-o dam prin gura' pentru mic dejun in plus pentru care nimeni nu a platit nimic -- adica intai s-a scris pretul si dupa aia s-au cerut bani, si aici intai se dau banii si dupa aia aflu pretul? bine ca nu imi spuneti cand plec de acolo ca 500k a fost o poveste si ca de fapt e 2 mil pe noapte.

pe scurt vreau sa stiu IN CLAR, adica scris in cifre, pretul sederii mele la Moeciu (o camera, doua nopti).

Edited by Ana

Ana, ia-o mai usor, soro, nimeni nu vrea sa te fure, crede-ma :D ...dar daca ai impresia asta sa stii ca vila de pe Coasta de Azur, pe care o avem in time-sharing toti adminii si moderatorii de aici am luat-o inainte sa deschidem forumul, sa stii :thumbl:

pana-n coada, cred ca o punem de-un matiz :) un ij si o jawa fac un matiz, si ca cilindree, si ca nr de cilindri :) nu mi-ati raspuns. Primiti sau nu primiti cu colindul?

Sigur ca da, Kali! De ce nu? :)

Citeste topicul, si vezi la ce ore si de unde se fac plecarile.

Te hotarasti tu din ce zi doresti sa participi :)

comentariul malitios al lui iuzar inteleg ca e o metoda de a amana / evita raspunsul la intrebari.

scriu din nou intrebarile, in caz ca nu a fost exprimarea suficient de clara in postul precedent.

1. cat costa o camera de doua paturi pe noapte?

2. cat costa sederea mea la moeciu = o camera de doua paturi, timp de doua nopti?

o camera, pe noapte, te costa exact cat scrie mai sus.

sederea te costa atat sau mai mult, in functie de numarul membrilor care ne trag teapa. cu alte cuvinte, daca o camera ramane neocupata, pretul ei se imparte in mod egal intre noi, restul celor care au venit.

comentariul malitios al lui iuzar inteleg ca e o metoda de a amana / evita raspunsul la intrebari.

Înţelegi greşit.

Camera la pensiune costă 500 de mii lei pe noapte, indiferent că este cu 2 sau 3 paturi. Însă noi facem o chestie serioasă, şi am rezervat toată vila. Asta înseamnă: 17 camere ori 500.000 lei ori 2 nopţi = 17 milioane.

Unii vor veni de vineri, unii vor veni de sâmbătă. Asta înseamnă că vineri noapte vor fi nişte camere neocupate. De asemenea, unii membri ne vor trage probabil clapa şi nu vor veni deloc, deci vom plăti nişte camere goale. E, pierderile astea se vor împărţi în mod egal la toţi participanţii. În dăţile trecute sumele au fost modice, gen 50-100.000 persoană.

Guest Mecmar

In acest moment care sunt persoanele care in mod sigur sosesc in cursul zilei de vineri si care sosesc sambata?

,,pierderile astea se vor împărţi în mod egal la toţi participanţii'' fie ca sosesc vinerea sau sambata? Toti colegii cunosc aceasta situatie? Se pare ca nu!

Edited by Mecmar

Persoanele care vin sigur de sâmbătă sunt cele anunţate pe acest topic cu câteva pagini în urmă.

Rezervarea a fost făcută pentru 3 zile, înainte de a se şti exact cine din ce zi vine. Am vrut încă de la sfârşitul celei de-a doua întâlniri DaewooClub (în speţă, Moeciu Reloaded pentru cine a fost) ca următoarea întâlnire (adică aniversarea asta) să fie de 3 zile, pentru că toată lumea şi-a exprimat părerea de rău la sfârşitul întâlnirilor anterioare referitor la timpul care-a trecut prea repede.

Ei bine, asta am şi făcut. Prin intermediul lui claz, care s-a oferit a treia oară să meargă la pensiune pentru rezervare, şi a plătit avans din banii proprii, avem la dispoziţie 3 zile într-o pensiune unde ne-am simţit bine, am avut parcare pentru maşini, nu am avut probleme cu proprietarii, nu am avut nici o restricţie impusă.

În condiţiile astea, mi se pare ciudat să te plângi că vei plăti o sută de mii de lei în plus, în condiţiile în care numai benzina până acolo te duce la o sumă mult mai mare. Am presupus că mergem să ne relaxăm câteva zile pentru a uita de griji, şi nu pentru a ne face alte griji că ne fură cineva la bani. Staţi liniştiţi, nu s-a îmbogăţit nimeni până acum de pe urma forumului şi a întâlnirilor organizate. Cui îi este frică să nu fie "ţepuit", să nu vină şi gata, asta-i bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...