Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2005

Recommended Posts

De votat cand a-ti facut-o, ca eu am fost la sedinta la Parlament si nu cunosc ordinea de zi? :-"

Si mana pentru ce ati ridicat? :headbanger:

Edited by Mecmar
  • Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

noutati:

- micul dejun nu mai e optional, ci obligatoriu, si e 100k. adica locul/om/noapte costa 400k, indiferent cand se vine.

intrucat:

- trebuie platit un avans pana max vineri

- tot pana max vineri trebuie dat nr exact de camere

- daca nu se fac plata si rezervarea pana vineri inclusiv, mergem in alta parte -- la adela nu se mai poate.

- la intalnirile precedente au existat participanti a caror rezervare a trebuit platita pentru ca au zis ca vin dar nu au venit

propun urmatoarele:

- casierul votat unanim ovidiuc se va ocupa de strangerea banilor

- cine vrea sa vina la intalnire plateste camera sau apartamentul pana VINERI inclusiv la casierul unanim votat, ovidiuc. cine nu plateste, isi rezolva individual problema cazarii -- astfel motivam listasii sa isi respecte angajamentele. :mrgreen:

- nu se plateste per loc. se plateste numai per camera sau apartament. adica intai ne hotarim care cum stam si dupa aia platim. altfel se complica socoteala la rezervari, caz in care riscam sa sfarsim rezervand mai mult sau mai putin decat trebuie. tineti cont ca exista cu totul 9 camere de 2 locuri si 5 apartamente de 3 locuri.

- redeschidem si refacem lista de participanti pe camere si apartamente, pe masura ce se strang banii, pentru a evita cazul in care de ex se platesc mai multe camere decat exista in mod fizic in vila adela.

- provincia plateste in contul pe care il va furniza ovidiuc atunci cand va afla ca a fost votat casier in mod unanim :thumbl:

asta e si sper sa nu mai apara noutati :rolleyes:

Bai deci eu dau banu da' vreau camera alone ca sforai !! :) )))))

Siiigur ca da! =)) =)) =)) ... ce, parca eu nu sforai, dar emit in contrafaza cu ovi, asa ca nu se aude nimic :) )

Lamuriti-ma si pe mine: e 300.000/pers, sau 600.000/camera (2 paturi) si 900.000/apartament (3 paturi).

preturile sunt:

- 600k per camera/noapte

- 900k per apartament/noapte

- 100k per om/dimineata

adica [urmeaza exemple]:

- doi oameni intr-o camera vor plati 600k/camera/noapte + 2 * 100k/om/dimineata

- un om intr-o camera va plati 600k/camera/noapte + 100k/om/dimineata

etc...

Bey, ce nu e dat inca pe goarna, e ca tanti Adela face figuri si ne amenintza ca daca nu platim nu-stiu-cit pina nu-stiu-cind, mai are un grup care se intereseaza de casa si ca deja ne-a facut un mare serviciu ca ne-o tine pina vineri sau cind tre sa dam banu.

Drept urmare, io zic ca nu asa se trateaza cu Daewoo Club Romania, si propun sa i-o dam prin gura si sa ne intoarcem la ultima locatie in care am fost la Moeciu, macar tanti aia ne stie, noi stim cum e, ne-a placut, ne-am simtit bine, avem pe Claz care poa' sa traga o fuga (una) sa dea un avans... ce ziceti?

asta am citit si eu...ce inseamna in acceptiunea ta camera dubla?...

Camera dubla este o camera cu doua geamuri :>

Joke... este o camera cu un pat mare, de doua persoane.

Da' vinu' cine puii mei il aduce!?!?!..Scortisoara e luata deja !!!!!....maine fac bagaju' si-o pun acolo sa fiu sigur ca in caz de pregateste gazdavreo ciorba s-o fiu pe faza sa i-o fac spicy!!!!!1

Mai am un bidon cu vin ca ala de la Moeciu, vi-l dau cu draga inima. 5litri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...