Guest Mecmar Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 (edited) De votat cand a-ti facut-o, ca eu am fost la sedinta la Parlament si nu cunosc ordinea de zi? :-" Si mana pentru ce ati ridicat? Edited February 22, 2005 by Mecmar Link to comment
Ana Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 noutati: - micul dejun nu mai e optional, ci obligatoriu, si e 100k. adica locul/om/noapte costa 400k, indiferent cand se vine. intrucat: - trebuie platit un avans pana max vineri - tot pana max vineri trebuie dat nr exact de camere - daca nu se fac plata si rezervarea pana vineri inclusiv, mergem in alta parte -- la adela nu se mai poate. - la intalnirile precedente au existat participanti a caror rezervare a trebuit platita pentru ca au zis ca vin dar nu au venit propun urmatoarele: - casierul votat unanim ovidiuc se va ocupa de strangerea banilor - cine vrea sa vina la intalnire plateste camera sau apartamentul pana VINERI inclusiv la casierul unanim votat, ovidiuc. cine nu plateste, isi rezolva individual problema cazarii -- astfel motivam listasii sa isi respecte angajamentele. - nu se plateste per loc. se plateste numai per camera sau apartament. adica intai ne hotarim care cum stam si dupa aia platim. altfel se complica socoteala la rezervari, caz in care riscam sa sfarsim rezervand mai mult sau mai putin decat trebuie. tineti cont ca exista cu totul 9 camere de 2 locuri si 5 apartamente de 3 locuri. - redeschidem si refacem lista de participanti pe camere si apartamente, pe masura ce se strang banii, pentru a evita cazul in care de ex se platesc mai multe camere decat exista in mod fizic in vila adela. - provincia plateste in contul pe care il va furniza ovidiuc atunci cand va afla ca a fost votat casier in mod unanim asta e si sper sa nu mai apara noutati Link to comment
FLEX Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Bai deci eu dau banu da' vreau camera alone ca sforai !! ))))) <{POST_SNAPBACK}> Siiigur ca da! ... ce, parca eu nu sforai, dar emit in contrafaza cu ovi, asa ca nu se aude nimic ) Lamuriti-ma si pe mine: e 300.000/pers, sau 600.000/camera (2 paturi) si 900.000/apartament (3 paturi). Link to comment
Guest Mecmar Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Deci nu mai este 300 k, acum 400 k/persoana = 800.000 camera 2 paturi? Link to comment
Ana Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 preturile sunt: - 600k per camera/noapte - 900k per apartament/noapte - 100k per om/dimineata adica [urmeaza exemple]: - doi oameni intr-o camera vor plati 600k/camera/noapte + 2 * 100k/om/dimineata - un om intr-o camera va plati 600k/camera/noapte + 100k/om/dimineata etc... Link to comment
zalmoxis Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Hai mai ca e bine da' vedeti la negocviere daca nu au apa calda NU PLATESC DECAT DORMIT CA LA PRICIURI... )))....Mamaaa abia astept sa mai vad cum e betia ! )))) Link to comment
NFS Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Zeu, tu , vezi, nu uita scortisoara... Link to comment
tolin Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Zeule, NFS a vrut sa spuna: nu uita in ce oala sa pui scortisoara ! Link to comment
zalmoxis Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Da' vinu' cine puii mei il aduce!?!?!..Scortisoara e luata deja !!!!!....maine fac bagaju' si-o pun acolo sa fiu sigur ca in caz de pregateste gazdavreo ciorba s-o fiu pe faza sa i-o fac spicy!!!!!1 Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Zeu, Mecmar a supralicitat cu vinu... asa ca pune bine scortisoara aia... Link to comment
NFS Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Bey, ce nu e dat inca pe goarna, e ca tanti Adela face figuri si ne amenintza ca daca nu platim nu-stiu-cit pina nu-stiu-cind, mai are un grup care se intereseaza de casa si ca deja ne-a facut un mare serviciu ca ne-o tine pina vineri sau cind tre sa dam banu. Drept urmare, io zic ca nu asa se trateaza cu Daewoo Club Romania, si propun sa i-o dam prin gura si sa ne intoarcem la ultima locatie in care am fost la Moeciu, macar tanti aia ne stie, noi stim cum e, ne-a placut, ne-am simtit bine, avem pe Claz care poa' sa traga o fuga (una) sa dea un avans... ce ziceti? Link to comment
claz Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Va reamintesc: locatia este http://www.cazareturisti.ro/ofertaPensiune...txt#prezentare Maine la intalnire ar trebui stransi banii. (Casier tot Ovi) Pe baza listei merg in w/e si fac rezervarea. E ok? Link to comment
Lucman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Eu si Iuzar vrem 2 camere, dau maine avans Link to comment
Lucman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Claz, astia nu au camere cu 2 paturi? Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Deci eu nu sunt sigur daca vin +/- asa ca vreau o camera de 2 persoane... se iegzsta asa ceva, clazule? Link to comment
claz Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 http://www.cazareturisti.ro/ofertaPensiune...txt#prezentare - 10 camere duble cu bai proprii - 6 camere cu 4 locuri ( 2 paturi duble) cu bai proprii Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 asta am citit si eu...ce inseamna in acceptiunea ta camera dubla?... Link to comment
claz Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 asta am citit si eu...ce inseamna in acceptiunea ta camera dubla?... Camera dubla este o camera cu doua geamuri Joke... este o camera cu un pat mare, de doua persoane. Link to comment
ticolino Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 bai, deci ce s-a intamplat? se merge la moeciu pana la urma? Link to comment
Lucman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Atunci eu si Iuzar vrem 2 camere de astea cu 2 geamuri >- Link to comment
Shenck Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 La Moeciu sint sanse s'ajung si eu macar Simbata seara. Pensiune gasesc ca sint multe in zona. Link to comment
VIPER Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Da' vinu' cine puii mei il aduce!?!?!..Scortisoara e luata deja !!!!!....maine fac bagaju' si-o pun acolo sa fiu sigur ca in caz de pregateste gazdavreo ciorba s-o fiu pe faza sa i-o fac spicy!!!!!1 <{POST_SNAPBACK}> Mai am un bidon cu vin ca ala de la Moeciu, vi-l dau cu draga inima. 5litri. Link to comment
Satori Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 asta da veste buna. ala e un fel de cafea deschizatoare de gura... ne-a tintu treji pana pe la 4-5, nu? Link to comment
VIPER Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Pai daca e asa, te astept sa vii sa-l preiei cu acte in regula. Link to comment
FLEX Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Hoooopaaaaa! viraj 180 de grade, para-ndarat la tanti Cuca! ... cresc simtitor sansele mele de a participa la paranghelia ce se anunta crincena! Link to comment
Recommended Posts