body Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Saltare la toata lumea ( de data asta de acasa ) ! E posibil sa vin si eu ( va anunt sapt viitoare ) - e posibil sa plec cu jobul de aia ! Sper sa vin !Dar de ce a picat Slanic Moldova ????? Oricum acolo pt mine era prea in scurt ! In sfarsit tinem legatura ! Bafta Link to comment
remix Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Bine ai venit pe forum. Te asteptam cu placere la intalnire.Ultimele detalii vor fi facute publice maine. Dar inainte sa dai un raspuns ferm, iti recomand cu caldura sa citesti mersul evenimentelor de la intalnirile precedente, sa vezi in ce te bagi <{POST_SNAPBACK}> Vai de capul meu, ce intalniri nasoale, bautura, gratare, nopti lungi, deu-ishti... najpa rau de tot, ce sa zic. M-ati convins, de fapt eram convins. Ramane sa discut cu managing staff de la job sa vedem disponibilitatea zilei de 11, problematica pentru mine, si cu partenera care se arata incantata de o iesire din oras, oricare ar fi directia. Din pacate trebuie sa astept pana sapt viitoare ca sa dau un raspuns concret. Link to comment
andreib Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 da, si ca de obicei a ramas ca in plop. Detaliile au venit, mi s-a raspuns la toate intrebarile... . Provincia a fost lasata pe dinafara. Link to comment
claz Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Am fost sambata la vila. Am platit ce trebuia, vila e a noastra. Asta inseamna 17 camere. Cei care au platit avansul au camera asigurata (o camera pentru fiecare rand din lista): 01. VAXXi + Satori 02. Claz 03. Lucman 04. Iuzar 05. hellcat 06 .Ovidiuc 07. Mecmar 08. Zeu 09. NFS 10. Ana 11. Dan_m 12. ov_jer Pentru cei care nu au platit inca, sunt multe locuri la vilele vecine. Detaliile privind jonctiunile, aprovizionarea, muzici, etc vor fi postate ulterior. Link to comment
ovidiuc Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ca sa traducem putin:Claz a fost sambata pe benzina lui si a dat din banii lui ca sa rezerve o vila(pe care eu o rezervasem doar telefonic).Asa ca la aceasta data in wee 11-12-13 martie daewooclub are rezervata o vila de 17 camere in Moeciu.Deja 12 sunt ocupate.Daca(si eu sper ca asa v-a fi) suntem mai multi tanti de la care am rezervat pensiunea mai e apropitara peste inca 2,3 pensiuni,asa ca nu cred ca se pune problema locurilor de cazare.Mai ramane sa va hotariti sa mergeti Link to comment
FLEX Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 AAAAALLLLOOOOO! Dadu bomba? Ce-i cu linistea asta? Link to comment
ovidiuc Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Oamenii se pastreaza pt chef.Mama mama 2 zile abia astept. Link to comment
Satori Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Eu astept 3. Zici ca vin doar 2? A treia unde se duce? ) Link to comment
ovi_jer Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Cine vine de vineri si de la ce ora??? Eu deja m-am pregatit cu lanturi si cablu de remorcat ) Link to comment
VAXXi Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Păi hai să facem listele atunci Propun aşa: Plecarea echipei de VINERI pe 11 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, şi joncţiune pe la ora 11:00 cu Ploieşti-ul, în parcarea de la Metro Ploieşti, plus joncţiune cu Claz în jur de 12:00-12:30 (depinde de drum; vorbim la telefon). Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu, deoarece provincialii vin de vineri . E bine ? fftopic: Dacă iar e drumul ca data trecută, îmi bag picioarele ... cine se bagă la cumpărat nisip ? e mai ieftin în cantităţi industriale Link to comment
Guest Mecmar Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Oameni buni, o asemenea aniversare nu merita si ea un T O R T pe care sa fie ,,inscriptionat" LA MULTI ANI DAEWOOCLUB ? Un tort de dimensiuni XXL caci suntem numerosi. Ce ziceti? Cum s-a procedat tovilor la celelalte intalniri? / Muzica, masa festiva, spritul, carbogazoasele/ etc. Link to comment
Ana Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 avand in vedere ca nu mai exista lista: vine cineva din iasi la moeciu? Link to comment
andreib Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Imi storc neuronii sa ma decid.. Bagati si voi nishte mesaje incurajatoare ) . Oricum vin singur (daca vin)si probabil va trebui sa impart o camera cu cineva . PS: Nu sforai ) Link to comment
tolin Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Andrei, in viatza regreti doar lucrurile pe care nu le-ai facut. Pentru restul se gasesc scuze. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Nu faceti si de un an si ceva, prin august? Ca tare as fi venit si eu! ("> Link to comment
ovidiuc Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 @Voicu:cu siguranta vor mai fi si alte intalniri.Eu chiar ma gandeam ca urmatoarea ar putea fi de 1 Mai si mizez pe sprijinul colegilor din Constanta. @Andreib:mizam 110% pe prezenta ta. @Mecmar:chiar se impune un tort si eu propun sa delegam responsabilitatea unei persoane care vine sambata ca sa suflam toti in lumanare.Shenck ce zici? Eu as propune plecarea vineri chiar la ora 9.00 sa avem timp in Ploiesti si de ceva cumparaturi. Link to comment
claz Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 (edited) Recapitulare: Vineri ora 10:00 Gruparea de vinerieri se strang la Agip Otopeni Ovidiu satori mecmar NFS Ticolino+ (inca nu sunt sigur 100%) afarcas Vineri ora 11:00 Jonctiunea cu VAXXi (poate reuseste si body sa vina) si aprovizionarea preliminara cu resurse care trebuie sa ajunga 1 zi. Vineri ora 12:30 Intalnire cu Claz la intrarea in Cheile Rasnoavei Vineri ora 13:00 Se deschid ostilitatile Sambata ora 06:00 (ca sa nu pierdem timpul) Sambetistii se aduna tot la Agip Otopeni Lucman iuzar Emi2009 sprite Rapiduletul Van Den Plas Zalmoxis Castravete Strumfuadi hellcat (il pescuiti de pe drum, sau vine singur ca stie unde) Acum sa vedem detaliile: Muzica (amplificator, boxe) Tort (daca zice tov mecmar ca e musai...) Aparate foto (avem mai multi, dar este bine sa le precizam) O sa merg azi sa cumpar ecusoane. Le voi personaliza cu poza pe care o are fiecare la avatar (deci va rog sa le revizuiti) si cu realname / nickname pe care mi le veti trimite pe PM; majoritatea numelor o sa le fac din memorie, dar mai exista si nebuloare, recunosc. Asta ca sa nu va treziti cu ecuson de tipul [nickname: ovidiuc] / [realname: Fane] ) Grafica, sau mai mute variante de grafica le voi posta inainte de a le tipari, in vederea aprobarii de catre cei cu simt estetic mai dezvoltat Mai editati lista, daca este incorecta sau am omis ceva Edited March 2, 2005 by claz Link to comment
NFS Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Aparate foto (avem mai multi, dar este bine sa le precizam) Eu vin cu un Canon A75 Pe linga ecusoane, mai trebe afisele de pus in geam... propun folosirea modelului de la intalnirea precedenta (foarte reusit), cu modificarile de rigoare! Link to comment
Satori Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Finepixu 5500... are cineva laptoapa si usb sa decarcam acolo pozele? Link to comment
Ana Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 e voie cu afise de masina customizate? Link to comment
NFS Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 e voie cu afise de masina customizate? Adika cum? Afisele arata ca avatarul lui Ticolino, in loc de Ticolino, va scrie nick-ul tau! Alta customizare ce mai vrei? Link to comment
VIPER Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Pai, poze fatza, profil, corp intreg... Link to comment
Ana Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 pai vreau sa fie portrait afisul, sus sa fie desenat mare avatarul, dedesubt sa scrie "100% Matiz. 110% possible but not recommended." si si mai dedesubt dar cu font mai mare sa scrie Ana. si vreau si un tricou cu avatarul daca se poate si ma mai gandesc pana maine la intalnire ce sa mai cer. Link to comment
claz Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 (edited) Ca sa platesti ce ai comandat pana acum tre' sa amanetezi trei riniki. Continua in ritmul asta si parca vad ca o sa-ti sticleasca la Moeciu numai kelia deasa... Edited March 2, 2005 by claz Link to comment
Recommended Posts