body Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Cu regret in suflet va anunt ca pravalia nu-mi da voie (liber) in weekendul asta ! ("> Asa ca... sunt nevoit sa raman acasa.In alta ordine de idei eu va doresc sa mergeti toti la Hunedoara , dar pe rand ca altfel se ard fripturile! Bafta , distractie placuta si cu grija ! Body Link to comment
NFS Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Pai nici nu te luam weekendu asta! E vorba de weekendu alalalt! Link to comment
ticolino Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Cu regret in suflet va anunt ca pravalia nu-mi da voie (liber) in weekendul asta ! ("> <{POST_SNAPBACK}> nu tine. n-ai nimerit-o. mai incearca. Link to comment
body Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 nu tine. n-ai nimerit-o. mai incearca. <{POST_SNAPBACK}> Ce vrei sa zici? Ma rog , fiecare cu parerea lui , daca nu ma crezi , e parerea ta ! Avem o lucrare destul de urgenta pt Kazachstan care trebe sa iasa si e un pic in urma asa ca... Probabil ca tu nu lucrezi la particular ca sa stii... Link to comment
VAXXi Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Vrea să zică faptul că întâlnirea nu e weekendul ăsta, ci cel viitor: 11-12-13 martie. Link to comment
FLEX Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Hehe, ce se ataca body! Din nefericire, anunt oficial lipsa mea toala, irevocabila si irefutabila de la intilnirea aniversara; voi da un telefon (daca nu uit, bineinteles > ) sa testez gradul de incalzire a participantilor ... Link to comment
ovidiuc Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Poate te mai gandesti Felix.O vizita la bunica nu strica niciodata. Link to comment
dan_m Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Eu vin. Sambata. Sper sa ma asteptati. Cu + ul. Link to comment
FLEX Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Predare luni, sefule! in meseria asta, intotdeauna ajungi sa ingrasi porcul in ajun ) ) ) Link to comment
ticolino Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 body, cred ca ai nevoie de o sedinta de terapie la hunedoara mai esti suparat? rad eu, rad, dar nu sunt nici eu sigur ca ajung. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 (edited) chiar se impune un tort si eu propun sa delegam responsabilitatea unei persoane care vine sambata ca sa suflam toti in lumanare.Shenck ce zici?Eu as propune plecarea vineri chiar la ora 9.00 sa avem timp in Ploiesti si de ceva cumparaturi. <{POST_SNAPBACK}> Sustin propunerile lui Ovidiu cu tortul pentru sambata (ca daca-l luam de vineri cine mai garanteaza securitatea lui? si cu intalnirea vineri la Agip la ora 09,00. Mai intarzie vreun tovaras, mai fumati o tigara, mai stergem un parbriz, ne mai salutam...trece timpul + cel necesar efectuarii cumparaturilor. Ca doar n-o sa ajungem acolo la 16,00. Pana facem gratarul, pana incalzim tuica, orologiul trece tovarasi si tovarase. fftopic: Tovarasi si Tovarase munca innobileaza omul, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni! Mai lasati munca dragi vizitatori de pe forum si dragi membri inscrisi (care nu v-ati inserat inca pe lista plecarii la HUNEDOARA) si pensiunea ADELA va asteapta in intervalul 11-13 martie a.c. la petrecerea hunedorenilor fruntasi. Masa, felicitarile si dansul vor avea loc in statiunea helvetiana categoria doi s'un pic MOECIU. Patria va va fi recunoscatoare, dar nu se mai ridica statui, acum se impaiaza. Doamne, ce ocupati mai sunteti! Edited March 2, 2005 by Mecmar Link to comment
hellcat Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 (edited) Predare luni, sefule! in meseria asta, intotdeauna ajungi sa ingrasi porcul in ajun ) ) ) stiu ce inseamna predare de proiect. am lucrat la o firma de proiectari. cu o zi inainte toata firma baga ca mig-ul. hellcat (il pescuiti de pe drum, sau vine singur ca stie unde) @claz: vin si eu de vineri. ne intalnim la Brasov. Edited March 2, 2005 by hellcat Link to comment
NFS Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Predare luni, sefule! in meseria asta, intotdeauna ajungi sa ingrasi porcul in ajun ) ) ) Esti culmea! Remember... eu am facut 1700 km asta toamna ca sa ajung la intalnire! Ba am mai si intrat in sant! Si tu esti irevocabil si irefutabil! Aceste cuvinte ne doare! Auzi, nu poti sa muti ajunu ala, sa zici ca ai predarea vineri? N-ai decat sa bagi ca ursu pina joi! Link to comment
ovidiuc Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Bey Nfs nu degeaba te-au recrutat astia pe unde ai fost. Link to comment
claz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 (edited) @Tov Mec Mar> ce cauti dumneavoastra la pensiunea ADELA? Nu-ti place sa stati cu noi la Maria Clinciu? @hellcat> Moeciu este in judetul Brasov; te descurci tu ca esti baiat mare si ai mai fost o data Edited March 3, 2005 by claz Link to comment
ovidiuc Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Predare luni, sefule! in meseria asta, intotdeauna ajungi sa ingrasi porcul in ajun ) ) ) <{POST_SNAPBACK}> Incape o planseta in salon la tanti Maria.Si in drum spre Hunedoara iti dam si noi o mana de ajutor si sa vezi ce proiect beton armat asezonat cu garnitura de gratare si vin fiert iese . Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 "priviţi ce frumos completează această coloană în stil doric ansamblul total ... errr ... scuze, e o pată de castravecior murat" Link to comment
Ana Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ca sa platesti ce ai comandat pana acum tre' sa amanetezi trei riniki.Continua in ritmul asta si parca vad ca o sa-ti sticleasca la Moeciu numai kelia deasa... <{POST_SNAPBACK}> damn, am ramas cu 0 riniki, iar dupa ce fac si afisul raman cu -1 (minus unu). da nu'i bai, fac dializa plus unu, numa sa nu imi nationalizeze camera pe motive de chiaburism Link to comment
ovidiuc Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ana berea fara rinichi nu prea merge Link to comment
claz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Nu-i bai... transpira mai mult. Numai ca trebuie sa-i punem rexona in bere... Link to comment
Guest Mecmar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 @Tov Mec Mar> ce cauti dumneavoastra la pensiunea ADELA? <{POST_SNAPBACK}> fftopic: Tovule, am fost marcat de momentul ADELA si am uitat ca MARIA se sacrifica pentru noi. ) Las-o asa ca mere.. Batranetea bat-o vina Link to comment
iuzar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Tov. Mecmar matale mai ai ceva din vinul ala cu care te-ai tot laudat mai demult? Link to comment
Guest Mecmar Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 (edited) Tov. Mecmar matale mai ai ceva din vinul ala cu care te-ai tot laudat mai demult? <{POST_SNAPBACK}> O tona iti ajunge? ) Ce preferi/preferati, domnilor/doamnelor/domnisoarelor? Mai dulce, mai sec, demisec vineeee ospataru!! Edited March 3, 2005 by Mecmar Link to comment
claz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 O tona iti ajunge? ) Daca ceri bani pe tona aia de vin, subiectul se muta la Bursa! Daca e cadou, ne obligi sa te consideram un domn, si nu ca pana acum, adica tovaras. "> Link to comment
ovidiuc Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ce preferi/preferati, domnilor/doamnelor/domnisoarelor? Mai dulce, mai sec, demisec vineeee ospataru!! <{POST_SNAPBACK}> Mai mult Link to comment
Recommended Posts