VAXXi Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Bre, cam linişte pe topicul ăsta ţinând cont că peste 5 zile... Vă readuc aminte: Plecarea echipei de VINERI pe 11 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, şi joncţiune pe la ora 11:00 cu Ploieşti-ul, în parcarea de la Metro Ploieşti, plus joncţiune cu Claz în jur de 12:00-12:30 (depinde de drum; vorbim la telefon). Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu, deoarece provincialii vin de vineri Link to comment
Guest Mecmar Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 (edited) claz said: 01. VAXXi + Satori02. Claz 03. Lucman 04. Iuzar 05. hellcat 06 .Ovidiuc 07. Mecmar 08. Zeu 09. NFS 10. Ana 11. Dan_m 12. ov_jer <{POST_SNAPBACK}> Pana in momentul de fata, acestia suntem toti cei care venim? Alinakeee - Matizache pe unde esti? Hai andreib, lista e deschisa! Mai sunt cateva zile, haideti si tu Wichecoder! Edited March 6, 2005 by Mecmar Link to comment
Alinake Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Io am fost plecat la Slobozia. Bagati-ma de Sambata, ca vin. Da din pacate singur ca fata are examene. Ma ia cineva cu el cu masina sau merge cineva cu mine? Ca de unu singur, cam greu cu benzenu. Mai ales ca a mea e noua si cam suge... Deci.. e finala.. merg da nush cum. si cu camerele cum merge treabah? daca sunt singur? Va salut, Alinake Link to comment
andreib Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 claz said: 01. VAXXi + Satori02. Claz 03. Lucman 04. Iuzar 05. hellcat 06 .Ovidiuc 07. Mecmar 08. Zeu 09. NFS 10. Ana 11. Dan_m 12. ov_jer <{POST_SNAPBACK}> 13. Andreib Eu vin de vineri odata cu Hellcat cu care ma intalnesc in Bacau. Trebuie sa vad ce fac de cazare, am dat sfoara in tara( PM lui Ovidiuc )si astept sa vad ce spune. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 (edited) Vlad, lasa revista si hai la Moeciu! Edited March 6, 2005 by Mecmar Link to comment
Vlad Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 primul as fi acolo dar munca e munca..din pacate nu am ce face..si am incercat sa ma invoiesc dar nu ma lasa se pare ca mai scot o revista si de maine incolo cred ca dorm la munca pana peste vreo 2 saptamani oricum drum bun "> ..petrecere frumoasa si aveti grija ca tre' sa va mai si intoarceti Link to comment
ovidiuc Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Ganditi-va la meniu.sucuri,ape etc... Link to comment
van den plas Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Din pacate nu voi putea veni nici de aceasta data. Am fost invitat , pt. sambata si duminica, la o aniversare in familie, la Busteni. Link to comment
Lucman Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 VAXXi said: Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu, deoarece provincialii vin de vineri [/color] <{POST_SNAPBACK}> Se spunea pe aici sa plecam la 6 dimineata. Ar fi mult mai bine ca sa apucam sa intelegem ceva din ziua de sambata. La 6.00 tre sa ii dam gaz... Link to comment
Alinake Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 01. VAXXi + Satori 02. Claz 03. Lucman 04. Iuzar 05. hellcat 06 .Ovidiuc 07. Mecmar 08. Zeu 09. NFS 10. Ana 11. Dan_m 12. ov_jer 13. andreib 14. alinake - de sambata si singur. nu se combina nimeni cu mine? Link to comment
claz Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Alinake said: [...]14. alinake - de sambata si singur. nu se combina nimeni cu mine? Ce zodie esti? Link to comment
Alinake Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 nu intelege gresit.. nu se baga nimeni la drum, sa nu merg singur.. sau ma ia cineva in masina? asa trebuia sa formulez... Link to comment
Satori Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Alinake, daca plec sambata - ar trebui sa aflu azi cand plec, te iau eu cu mine. E bine asa? Link to comment
Alinake Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 E perfect. ca altfel e sa mergi in doi fata de unu singur, nu? Te astept cu raspunsu. 10x Link to comment
dan_m Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Lucman said: Se spunea pe aici sa plecam la 6 dimineata. Ar fi mult mai bine ca sa apucam sa intelegem ceva din ziua de sambata. La 6.00 tre sa ii dam gaz... <{POST_SNAPBACK}> Subscriu la Luc. De cate ori am fost la Moeciu am incercat sa plec, cat mai devreme. Drum va fi aglomerat, shoppingul va manca timp si pierdem ziua degeaba. Macar la 8 sa ne adunam la Agip Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 07:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu, deoarece provincialii vin de vineri E bine ? Link to comment
ovidiuc Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Asa Vaxxi fi adevarat sef de forum. Link to comment
Satori Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Alinake said: E perfect. ca altfel e sa mergi in doi fata de unu singur, nu? Te astept cu raspunsu. 10x S-a hotarat, plec de vineri. Daca vrei, te iau cu mine. Link to comment
Alinake Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 nu pot de vineri. merg sambata. alooo.. lumea care merge sambata.. ma ia cineva? sau merge cineva cu mine? sa ne combinam la benzina.. ca doar am luat masina si am cam ramas chel ... deci apel umanitar pt sambata ... astept oferte Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Maşina nouă trebuie rodată şi pozată. Ce ocazie mai bună de a face asta decât la întâlnirea anuală ? Link to comment
ticolino Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 s-ar putea sa vin si eu de vineri, cu +1 sau chiar cu +3. totul depinde de ziua de joi, cand am de facut niste reparatii capitale la masina si daca sotia mea primeste liber vineri. si daca eu primesc liber joi si vineri, cum am cerut Link to comment
Speranta Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Nu am inteles exact daca se ocupa vreo persoana total dezinteresata, de tortul aniversar. Trebuie facuta comanda cu cel putin 24 de ore inainte. Link to comment
claz Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Daca se pastreaza ideea cu tortul, ar trebui preluata de catre cineva din grupul sambetistilor. Link to comment
VAXXi Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 De-acord... nu e bine să-l luăm de vineri, că o să fie cu o zi mai vechi ... ori la chestii cu frişcă, nu prea e bine Link to comment
Recommended Posts