Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Cine nu vine, de frica ca va da 100.000 in plus sau ceva de genul asta, e un MARE fraier. Distractia si cei veti obtine participand la aceasta intalnire merita mult mai mult. Link to comment
claz Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 (edited) Eu nu dau nici un leu in plus! Sa fie clar! Ba mai mult, sunt chitit sa trag ţeapa... cum nu sunteti atenti, am sters-o! edit: cine ma ajuta sa fac un topic nou cu titlul: "As participa si eu la intalnirea de la Moeciu, dar parca nu as da bani... accept donatii" Edited March 9, 2005 by claz Link to comment
Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Tu o sa tragi doar vin, am eu grija de tine! > Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Claz, dacă tot o ştergi, am şi eu o zgârietură pe dreapta ... se rezolvă ? Link to comment
andreib Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Mai eu bat jumate de tara ca sa va vad si ca sa beau un pahar de vin cu voi . Nu ma descurajati voi cu ,,amenintari'' din astea, eu vin si gata ) . Sunt convins ca va fi frumos si nu voi fi dezamagit ca dau un milion si vreo doua sute numai pe benzina . Abia astept ziua de vineri ca m-am saturat de Iasi si am nevoie de o iesire, care foarte probabil va fi relaxare si distractie 110% si va fi ceva sa povestesc la nepoti la batranete . Link to comment
claz Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 (edited) Te rezolv VAXXI, dar nu mai dormi cu pisica in pat data viitoare cand o sa ai vise erotice Edited March 9, 2005 by claz Link to comment
Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Te rezolv VAXXI, dar nu mai dormi cu pisica in pat data viitoare cand o sa ai vise erotice auzi, mah? ce sugerezi tu aici?! Link to comment
claz Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 auzi, mah? ce sugerezi tu aici?! Eu nu sugerez nimic. Am spus doar ca il scap pe nea' VAXXI de zgarietura. A dreaq pisica obraznica... sa nu stea ea... chiar si dupa ce a indopat-o cu xanax! Link to comment
Ana Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 issue-ul este urmatorul, il repet desi l-am scris deja in primul post pe tema asta. exista un cost ascuns, pe care ati refuzat cu incapatanare sa il faceti cunoscut, in ideea ca 'lasa prostul, noi avem o problema cu rezervarea, il taxam acolo la inghesuiala ca merge'. cum am scris si in primul post pe tema asta, si la adela a fost un cost ascuns, care a fost facut cunoscut _inainte_ de a cere banii. rezultatul atunci a fost 'sa i-o dam prin gura'. acum pentru un cost ascuns de acelasi ordin de marime, nu mai dam nimanui prin gura, ci tinem bine de tot secret treaba, ca sa il taxam pe user la inghesuiala. asa ceva am vazut o singura data, la autocarele de turcia, prin 95-96, dupa care toros si-a luat o amenda de n-a stiut de el. mai mult: in acest thread, ceva mai sus, scria ca rezervarile se vor face conform cu lista, ca sa evitam exact aceasta problema. rezultatul este ca pe o parte ati scris, iar pe partea ailalta ati facut fix invers decat ati scris. si in sfarsit, problema nu este daca trebuie dati 1 leu in plus sau 100.000 lei in plus, problema e ca de banii mei dispun _eu_ si numai _eu_, nu decideti voi sa schimbati pretul dupa ce am platit. nicaieri pe acest topic nu este trecut in mod explicit acest cost suplimentar. asa ca eu zic asa. pentru inceput, in contul tentativei de dosire a costului ascuns, de mistocareala si 'hai ca poate prindem userii la inghesuiala si ne spalam pe maini de problema', imi dati joi banii inapoi, ca sa ne lamurim ca nu platesc eu oalele sparte ale nimanui si nici suta de mii la minciunica si la inghesuiala. dupa care dau eu tel. la dna. clinciu si imi rezerv cu 1 mil doua nopti o camera de doua paturi. deci astept joi banii inapoi. Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Ana, am explicat situaţia în ultimul post de pe pagina anterioară: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...indpost&p=53977 Nu e nici o ţeapă, nici un cost ascuns. Consideri cum vrei, faci cum vrei. Link to comment
Speranta Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 A dreaq pisica obraznica... sa nu stea ea... chiar si dupa ce a indopat-o cu xanax! <{POST_SNAPBACK}> fftopic: ha,ha,ha ce gluma buna, tine de topic? Sau suntem la Bancuri si eu nu stiu? Link to comment
VIPER Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Chiar daca sunt in afara subiectului, citesc si realizez ca noua mea teorie este cat se poate de reala. Ea zice cam asa: dupa cum stiti, in urma evenimentelor din Asia (tsunami & stuff), axa Pamantului s-a deplasat. Infim pentru noi ca perceptie metrica, imens pentru planeta. Urmarea - si asta e teoria mea pe care o sustin de 1 luna cel putin - e ca lumea, asa cum o stim, pur si simplu a luat-o razna... Vad in jurul meu oameni pe care ii staim de o viata, cum s-au schimbat "peste noapte", si nu oricum, ci radical! Una peste alta, cu ciuda in degete si cu inima mahnita, va anunt oficial ca noi nu putem veni (de aia am si stat low profile pana acum, nu eram siguri de nimic, iar noile evenimente au pecetluit hotararea...) si, garantat, vom regreta si vom tanji dupa mesele bestiale, gratarele la lumina de far, vinul fiert (satori, sa vii sa ti-l dau!!!) si alte bunatati... De Hunedoara nu mai zic... Data trecuta eram lemn amandoi, batea hellcat in usa disperat sa ne trezeasca... Sa aveti vreme super, inimile vesele, burdihanele pregatite de ospat si, macar asa, in noapte, sa inchinati un pahar si pentru cei de acasa. Vom fi acolo, dar numai telepatic... Link to comment
claz Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 issue-ul este urmatorul, il repet desi l-am scris deja in primul post pe tema asta.exista un cost ascuns, pe care ati refuzat cu incapatanare sa il faceti cunoscut, in ideea ca 'lasa prostul, noi avem o problema cu rezervarea, il taxam acolo la inghesuiala ca merge'. [...] acum pentru un cost ascuns de acelasi ordin de marime, nu mai dam nimanui prin gura, ci tinem bine de tot secret treaba, ca sa il taxam pe user la inghesuiala. [...] asa ca eu zic asa. pentru inceput, in contul tentativei de dosire a costului ascuns, de mistocareala si 'hai ca poate prindem userii la inghesuiala si ne spalam pe maini de problema', imi dati joi banii inapoi, ca sa ne lamurim ca nu platesc eu oalele sparte ale nimanui si nici suta de mii la minciunica si la inghesuiala. dupa care dau eu tel. la dna. clinciu si imi rezerv cu 1 mil doua nopti o camera de doua paturi. deci astept joi banii inapoi. Chiar nu mai inteleg nimic. Cum poti sa lansezi acuzatii de magnitudinea asta, si totusi sa vrei sa participi la intalnire? Cu niste hoti? La intalnirile precedente s-a procedat in acelasi mod, si nu au fost obiectii... OK, mai departe: poate ca nu ai aflat, dar mancarea este la comun. Asta genereaza alte probleme majore pentru tine. Cum o sa se contorizeze micii si dumicatii de paine pe care-i mananca fiecare? Sau cate inghitituri de bere a luat fiecare? Uite ca si chestia asta o tineam ascunsa... Daca suni la d-na Clinciu, o sa-ti spuna ca vila este rezervata integral pentru DaewooClub si nu mai sunt locuri disponibile. O sa-ti dea banii inapoi si gata, ca nu mai am nervi sa citesc bazaconii si sa incerc sa-l impac pe fiecare. Link to comment
Ana Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 (edited) @vaxxi: ai explicat in data de azi la ora 19.02pm si eu am dat banii acum doua saptamani. acum 2 saptamani pretul era 500k/camera/noapte, 1M/camera/doua nopti. tu cand l-ai luat pe espero, ai dat banii cu 2 saptamani inainte si dupa aia proprietarul ti-a zis ca nu iti face radierea decat daca ii mai dai 3 lei in plus? repet pentru a treia oara, problema este de principiu, si anume ca daca stabilesti pretul si clientul plateste, nu te mai sucesti. daca stii ca exista extra costuri, spui ca exista alte costuri si lasi clientul care scoate banu din buzunar sa decida, nu decizi tu pentru el si pe banii lui, neinformandu-l ca sa ajunga in fata faptului implinit si sa n-o poata coti. si in sfarsit, intr-adevar nu este teapa, pentru ca m-am trezit la timp, dar din moment ce eu am dat banii acum 2 saptamani si tu spui azi ca mai trebuie dati bani, este un cost al dracului de ascuns si atitudinea de neinformare ca vedem cum o dregem la inghesuiala e al naibii de periculoasa. si sincera sa fiu, in fata unei asemenea situatii cel mai normal ar fi sa va spun sa platiti voi intre voi costurile pe care v-ati ferit atata de mult sa le faceti cunoscute, ca sa va invatati sa nu mai umblati cu amanatul si taraganatul si sa nu mai fie nevoie de 4 mesaje ca sa va hotariti sa dati din voi adevarul. in fine, data fiind atitudinea de 'hai sa nu spunem ca vedem cum o dregem', orice solutie in care ori imi recuperez banii dati, ori beneficiez de serviciu la pretul stabilit atunci cand am dat banii este convenabila. inca nu imi vine sa cred: dupa 3 posturi, in care la primul intrebarile au fost evitate prin schimbarea subiectului, la al doilea a fost cotita ca 'ce conteaza 100,000 in plus' evitand din nou pe departe issue-ul, anume ca eu si numai eu decid ce si cat platesc, la al treilea imi spui ca nu sunt costuri ascunse?! adica platesc acum 2 saptamani, acuma schimbi pretul, imi zici ca nu sunt costuri ascunse si vrei ca eu sa te cred?! astept o solutionare a problemei joi la intalnire, ori ca imi dati banii inapoi si imi rezerv eu camera, ori ca platiti voi intre voi costurile pe care n-ati vrut sa le faceti cunoscute. intr-un fel sau altul, as vrea ca joi seara sa stiu problema rezolvata. edit @claz: citeste topicul. mancarea este la comun si treaba asta a fost scrisa si stiu de ea. scriu pentru a 5a oara. ma calca pe bataturi faptul ca nu s-au spus niste lucruri si ca se iau decizii pentru mine. de mancare s-a spus, si de-aia nici n-am comentat. Edited March 9, 2005 by Ana Link to comment
hellcat Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 vreau sa spun si eu cateva chestii. cu riscul sa fiu catalogat naiv si depasit de evenimente, consider ca atitudinea ta, Ana, nu este constructiva, mai ales ca o mana de oameni din tara asta vor sa faca ceva pt sufletul lor. nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, dar daca vreau sa facem ceva pt o intalnire a grupului nostru, ne conformam situatiei din teren, asa cum e ea. pt mine unul, banii trec pe locul doi. si efortul celor care au facut si vor face in continuare posibil sa ne intalnim ar trebui respectat. Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Măi nene. Asta a fost metoda folosită până acum la cele 2 întâlniri pe care le-am făcut până acum. Au fost şi oameni vechi, şi oameni noi, n-a protestat nimeni, am împărţit pierderea la toţi participanţii şi gata, nu s-a crizat nimeni atât. Asta e situaţia când lucrezi la nivel de rezervat o vilă întreagă dinainte, trebuie să prevezi nişte pierderi, nu ai ce face. Dacă am fi mers pe varianta de rezervare individuală a locurilor, apăreau iar discuţiile: dar dacă eu nu mai prind loc, dar dacă nu mai găsesc cameră cum vreau eu şi aşa mai departe. Aşadar, am adoptat soluţia asta cu rezervarea integrală a vilei, care văd că tot nu este bine. Deh, e greu să mulţumeşti pe toată lumea, văd. Atitudinea "să vă plătiţi între voi costurile pe care le-aţi ascuns" mi se pare o jignire pe faţă, pentru care aştept să-ţi ceri scuze în public adresate proştilor ăstora care s-au stresat să alerge după pensiune, să caute una convenabilă (că deh, toată lumea vrea parcare, camere cu baie, calorifer sub saltea şi altele, că nu îi doare gura să ceară), şi să plătească şi avans din banii personali pentru vilă. Aşa cum s-a spus mai sus: ştii doar că va trebui să cumpărăm nişte băutură şi nişte chestii pentru grătar, care nu ştim la ce sumă vor ajunge, deoarece se cumpără de către 2-3 persoane din supermarket, iar factura se împarte la numărul de participanţi la grătar. Iarăşi, aşa am procedat şi la întâlnirile anterioare, şi nimeni nu s-a crizat că X-ulescu a băut cu 2 beri mai mult decât el, şi Z-escu a mâncat 1 mic în plus faţă de ceilalţi ! Alţii au adus de-acasă băutură şi mâncare pentru că au vrut să facă un gest frumos. Totul a fost pus în comun, le-am mulţumit frumos şi toată lumea a băut/mâncat ce s-a adus. N-a pretins nimeni bani pentru vinul/carnea adusă !! Ca atare, din moment ce consideri că toată întâlnirea asta este o "manevră" organizată de "noi" (observ că foloseşti mereu apelativul "voi": voi aţi făcut, voi aţi dres; să înţeleg că nu te consideri membru DaewooClub ?), ca să ne îmbogăţim pe seama "fraierilor", joi vei primi banii înapoi (sper că nu doreşti şi dobândă la ei, pentru cele 3 săptămâni ?), şi să dea dracu' dacă se va mai anunţa vreo întâlnire public pe forum !! Link to comment
Satori Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ana, gresesti profund. De ce?... afla singura, ai capacitatea. Poti sa vii linistita, iti platesc eu costurile suplimentare. De fapt, te rog sa vii. Poate inveti si tu sa pui pe primul loc macar pentru 1 secunda alte interese decat cel strict personal. later edit: am uitat, iti platesc costurile suplimentare ascunse Link to comment
Kali Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Mai copii, ceva mai devreme mi-am dorit sa vin si eu la intalnirea voastra, chiar daca nu am woo, chiar daca nu-s "de-a casei"... Mi-a placut coeziunea grupului vostru... Citind toate cele insirate mai sus, constat ca suspiciunea si-a facut loc acolo unde credeam ca prietenia este baza... Lasati prostiile si simtiti-va bine... Viata e prea scurta si prea de rahat ca sa ne-o mai facem si noi... Va doresc distractie placuta in week-end si safe! Link to comment
aztec Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 (edited) m-am abtinut mult sa postez aici, si poate ar trebui sa o fac in continuare, dar sa revin.. din cate bag eu seama , au mai fost intanliri si s-a format o rutina , normala, pe care insa Ana nu o stia...si pe care voi ati uitat sa i-o comunicati Ana protesteaza la nivel de principiu, ca nu a fost informata. si de aici , se desfasoara de partea fiecaruia ca o suparare obisnuita... Cate neintelegeri nu am avut si eu la servici din cauza de rutina si de faptul ca nu mi-au conunicat mici schimbari...mai ales ca santem 3 care facem acelasi lucru prin rotatie , o saptamana fiecare... mi-am furat-o de multe ori... si sant obisnuit poate nici exprimarea Anei nu e cea mai fericita, din pacate, dar nici raspunsurile voastre nu au calmat-o sau linisit-o. daca i se spunea clar inca de la prima nelamurire si daca se cereau scuze ca s-a uitat acest mic amanunt( chiar e un amanunt, nu stiu de ce s-a ajuns aici)... va intelegeati perfect Edited March 9, 2005 by aztec Link to comment
Guest Mecmar Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Nu doresc sa trag concluzii pripite, dar se pare ca anumite postari au influentat foarte mult chiar si intalnirea de la Moeciu. Nu cred ca trebuie sa mai dau si explicatii. Capul de pe umeri, face el trebuie sa si traga ponoasele. Link to comment
NFS Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ana, ce-ai mamă? Hai sa-ti povestesc... Si data trecuta si acum doua dăti, a fost rezervat un anumit numar de camere, dar din nefericire unii membrii au dat cancel cu o zi inainte (ba unul chiar nu s-a prezentat dimineazta la intalnire si am plecat fara el). In acest caz, cind a venit vorba de dat cu banu, a mai pus fiecare citeva zeci mii lei, ca sa acoperim costul camerei/camerelor rezervate si neocupate. Ce-i asa mare problema? Merita sa strici doua zile de distractie si voie buna pt o suta mii lei? Eu zic ca nu merita. Cam asta e sistemul. Din cauza ca nu ne putem baza prea tare pe nimeni. Fiecare are probleme mai mari sau mai mici, mai intervin lucruri neprevazute... asta-i viatza. Zici ca s-a tinut ascunsa treaba asta si ca mergem pe principiul "prindem fraieru la inghesuiala"? Te inseli si ne jignesti. Eu unul nu ma asteptam. Joi la intalnire, vei avea banii inapoi, iti promit eu. Nici o problema! Mai greu e cu impresia generala. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 (edited) Tovilor, hai mai baieti sa incetam cu discutiile. S-a mai gresit si la comunicare si la interpretare, asta este. Incercam sa reparam si unii si altii ceea ce am gresit astfel incat sa venim cu zambetul pe buze la Moeciu. si Hai sa facem o adunare si sa vedem cati suntem in momentul de fata siguri prezenti si gata rezolvam problema. Edited March 9, 2005 by Mecmar Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Bun, deci în ultima discuţiei anterioare, ultima listă este: 01. VAXXi + Satori 02. Claz 03. Iuzar 04. Hellcat 05. Ovidiuc 06. Mecmar 07. Zeu 08. NFS 09. Dan_m 10. Ov_jer 11. Andreib 12. Alinake 13. Remix 14. Sprite 15. Iuzar's friend Rog anunţaţi dacă există modificări. Readuc aminte: Plecarea echipei de VINERI pe 11 martie, la ora 10:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, şi joncţiune pe la ora 11:00 cu Ploieşti-ul, în parcarea de la Metro Ploieşti, plus joncţiune cu Claz în jur de 12:00-12:30 (depinde de drum; vorbim la telefon). Plecarea echipei de SÂMBĂTĂ pe 12 martie, la ora 7:00, cu întâlnirea bucureştenilor în incinta tradiţionalei deja benzinării Agip Otopeni, cu cap compas direct Moeciu. Link to comment
claz Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 In atentia vineristilor (falanga moldava): - hellcat se intalneste cu andreib in Bacau - pe ambii doi ii astept la mine acasa in jurul orei 12, sa-si traga un pic sufletul de pe drum - in functie de ce o sa ne spuna vaxxi la telefon, o sa plecam sa facem jonctiunea cu Bucuresti & Ploiesti la Cheile Rasnoavei hellcat si andreib: aveti grija pe Oituz, a nins destul de mult zilele astea in zona Link to comment
andreib Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 In atentia vineristilor (falanga moldava):- pe ambii doi ii astept la mine acasa in jurul orei 12, sa-si traga un pic sufletul de pe drum hellcat si andreib: aveti grija pe Oituz, a nins destul de mult zilele astea in zona <{POST_SNAPBACK}> Iti multumim pentru ospitalitate si promit ca o sa avem grija pe Oituz. Intrebarea mea este(sper sa nu gresesc) daca a nins in zona nu se ajunge greu la Moeciu?(parca tin minte ca ati avut niscaiva probleme data trecuta ). Ar trebui lanturi sau ceva de genul ca eu am cauciucuri Continental uzate 1/2 (numai de iarna nu)? S"> Link to comment
Recommended Posts