iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ... am ajuns si eu la munca, dat fiind ca noaptea trecuta am fost vagabond si n-am ajuns acasa... ...a fost super si nu-mi pare rau ca m-am stresat sa caut transport (Sar'na DAN pentru ajutor ) ... Baieti, nu o uitati pe Kali care s-a chinuit cu trenul si cu autobuzul si a reusit impreuna cu prietenul ei sa ajunga la Moeciu sa dea un vin de ziua ei Si nu-l uitati nici pe Moshulik, primul membru oltcitclub prezent la o intilnire daewooclub... Diseara o sa ajung si eu acasa sa descarc pozele din aparat...pina atunci mai am cateva ore de munca ... edit1: moshulik a fost un piculetz mai rapid decat mine, se pare... Link to comment
Satori Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 M-a lovit un acces de sinceritate si trebuie sa spun ca, de fapt, oamenilor nu le-a placut deloc excursia (sau tabara). Bineinteles, asta inafara moderatorilor si adminilor care s-au scos intr-un mare fel, ovidiuc reusind sa faca rost de banii pentru gazon la vila noastra. Restul au primit implante care induceau starea de euforie, astfel incat sa fie foarte fericiti cu activitatile petrecute in Moeciu Revolution. Sper sa nu ma omoare moderatorii si administratori. Pentru acestia din urma, sa stiti ca am o lista cu toate activitatile ilegale si imorale pe care le-ati planuit si efectuat asa ca, daca ma suparati, veti fi desconspirati. Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ...si nu uita de dovezile foto-video ...alea pune-le bine la dosar, nu se stie cand o sa ai nevoie de ele... ... si aporopo, stabilisem ca curtea o facem jumate gazon, jumate gresie sau marmoora... Link to comment
Satori Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ...mi-a luat unu dovezile video... cica erau prea compromitatoare. > Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ce sa spun, nu stiu ce mi-ati dat, ce mi-ati pus in bautura ca daca spune Satori ca e ceva putred eu il cred ca e om serios. . Cert e ca tine si acum ca ma gandesc cu nostalgie la ce a fost si cred ca o sa tina si pana la urmatoarea intalnire la care voi veni ca mai am nevoie de o doza de . Cat despre vila lui Ovidiuc trebuie sa informam PNA ca nu se cade , macar sa dea o reducere de 1% celor care au contribuit la ea . Pentru o mica spaga(inca un gratar asortat cu bautura de rigoare ma sacrific si nu mai spun nimik) Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 De ce sa-ti dea reducere, bre? Ca asa, din reduceri ajunge lumea sa isi ia Logan si ramine forumul gol ...si din cate am auzit... cineva o sa-si ia Logan, nu spui cine, persoana importanta, becher mare Link to comment
NFS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Fuse... si se duse! ("> Da' fuse frumos rau Nu mai insist asupra drumului, gratarelor si a petrecerii, nu de alta, dar Remix si Vaxxi au facut-o mult mai bine decat am eu inspiratie acuma... O sa ma aplec asupra costurilor pe cap de locuitor al vilei Maria. 1. Drumul - eram pe rosu, am bagat 27litri, am dat vreo 800.000, mi-a luat cam 3/4 din rezervor, deci sa zicem ca drumul (matiz, bucuresti) a fost 500.000 lei. 2. Cazarea a fost 500.000/noapte. 3. Mancarea: cumparaturi de la supermarkertul Wolf = 450.000/om + mamaligutza si ciorba de la tanti Maria (cine a vrut), inca 100.000. Total 550.000/om 4. "Costuri ascunse" = 120.000 lei/om din care ne-au mai si ramas 80.000 (nu stiu cum, am avut contabil bun ). Astia or sa intre in contul forumului. Total (doua nopti): 1.670.000 lei + drumul. Super-rezon! PS. La intoarcere mi-a vandut Kali un pont: cica prin Dr. Taberii e un engros de carne, n-ar strica sa aruncam un ochi data viitoare. Link to comment
Satori Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Deci costurile "ascunse" s-au ridicat la extraordinara suma de 120.000 ROL (adica 12 RON, nu?). O suma imensa, extraordinara. Pentru a obtiune acesti bani, de exemplu, de la Claz, acesta a trebuit gadilat ore in sir. Link to comment
claz Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Da... mai sughit si acum... In schimb vaxxi cred ca are niste vanatai de mai mare dragul. Vad ca nimeni nu aminteste nimic de rollex-ul lui Ovi. Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 DAR si-a luat Rolex cu banii castigati de la intalnire? DAMN S"> . Totusi merita ca ne-a explicat ce si cum e pe sub capota masinilor noastre si ne-a ascultat toate aberatiile si ne-a indrumat spre realitate . Link to comment
NFS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Si asa, pentru posteritate, o sa mai bag un pomelnic cu victimele celei de-a III-a paranghelii de la Moeciu: (in ordinea "care-mi vine primu'n minte"): Satori VAXXi Remix+ Ov_jer+ Ovidiuc+ Sprite+ Andreib Hellcat+ Wolfman+ (plus o pereche de pretenari de-ai dânsului) Mecmar & Speranta Zeu (aparitie tirzie si efemera) Dan_m+ Kali+ Mosulik Claz+ Iuzar+ ... si cu voia Dvs... NFS & ţiţ Adaugire: am inteles ca a trecut si adrian.sava pe acolo... da' eu n-am apucat sa-i vad decat masina! Link to comment
ovidiuc Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Andrei,cu explicatiile a fost celalt Ovidiu(Ovi_jer).Eu doar cu Rollexul . Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 (edited) Deci ,,aici sunt banii dumneavoastra ''? Numai cu un Rollex amarat ai ramas dupa atatea gratare facute si efortul depus pentru organizare depus de tine si Claz ? Eu as fi ,,tras'' mai mult oleaca ) . Daca veniti la urmatoarea intalnire in Moldova imi trag si eu de o amarata de Tacuma macar . Edited March 14, 2005 by andreib Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Bre, nenea Ovidiu si-a tras Rolecs, costurile ascunse nu au fost din pacate pe masura asteptarilor si a trebuit sa alegem gazonul ala mai ieftin pentru vila Deocamdata in primul an va trebui sa ne multumim cu piscina tip cadita de plastic in curte, n-am platit a doua factura pentru marmura albastra de Italia si se pare ca sunt probleme cu instalatia de filtrare a apei (nu i-a prins bine zapada), ca atare ne vom descurca asa anul asta. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 (edited) Moeciu - 11-13 martie Liniste, peisaj deosebit, recreere. Plimbare, poze, gratare, muzica de toate genurile. Ambianta placuta, fara radio si tv, dar cu nelipsitele laptop-uri si aparate foto pe mp2. Remarc prezenta colegilor din Moldova, care au sofat multi km pentru a ajunge la intalnire, un motiv in plus pentru noi de a ne revansa fata de ei. Capitolul recrutari si compromisuri a fost pe larg dezbatut. Wolfman a sosit la intalnire impreuna cu o familie care la plecarea din Bacau avea o alta destinatie decat Moeciu. Dans, discutii aprinse si uite asa noi i-am convins sa-si cumpere un Matiz, dar pana atunci ne-au promis ca se vor inscrie in clubul nostru. Eu am incercat sa-i conving de utilitatea inscrierii in forum, iar ei pe mine de a-mi muta resedinta la Bacau. Mai degraba isi cumpara ei Matiz. :"> Atractie: Leganza lui ov-jer. Mascota: Tita un caine frumos care a fost plimbat si indopat numai la indicatiile stapanului: mai bine nimic decat oase de pui si uite asa s-a pricopsit numai cu carne prajita la gratar. Cainele nu a fost discriminat. Multumiri lui OVIDIU pentru eforturile depuse. Contabilitate, organizare, gratare, cazare. Nu in ultimul rand si lui Claz. Multumiri fetelor care au participat la bunul mers al lucrurilor, in ceea ce priveste cafeaua de dimineata, curatenie, organizare. Fetelor meritati mult mai mult respect. Un Zeu in mare forma si un Vaxxi pe care l-as lasa fara calculator o saptamana, sa vedem atunci ce s-ar face fara obiectul muncii. Peisaj deosebit pe Campulung Muscel si mai ales sofatul in acea portiune de drum, in care am reusit si noi sa eclipsam masini mai ,,profunde''. Autostrada Bucuresti-Pitesti km 37-17 sub orice critica. Micul Paris se poate lauda cu autostrazi. Ciubucuri? O janta ce trebuie dusa la indreptat si o raceala pe masura. Viitoarea locatie: Vila de la malul marii. Edited March 14, 2005 by Mecmar Link to comment
NFS Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Mascota: Tita un caine frumos Vorba aia: "bah, Geta-i sor'mea!" Pin'aici! Nu-mi poci numele cainelui! Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Cine mai are buzele crapate ? 'r-ar sa fie de ger ... Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Bre, la tine si la Satori mai inteleg sa aveti buzele crapate dar noi astia cu +-ul ar fi chiar rushinika Link to comment
Satori Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 io le am probabil se datoreaza si salivatul dupa leganza. PS: ovi_jer, imi pare rau ca am uitat sa pun joja la loc. Cand ne vedem ti-o dau inapoi. Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 io le am <{POST_SNAPBACK}> Bre, pai atunci la ce foloseste husa de scaun dreapta??? nu era de calitate? Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Numai tu ai crezi ca ai salivat? Eu de pe la 12 scotocesc netul sa caut Leganza, sa citesc topiurile de pe forum ca ma bate un gand . M-a lasat foarte impresionat masina lui Ovi. PS: Eu azi dimineata preferam sa nu misc buele de crapate ce erau. . Mai mult gesticulam decat vorbeam. Link to comment
Satori Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 iuzere, nu ma dau la textilele prietenilor asa ca... Link to comment
iuzar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 ...aoleu, era cunoscuta textila?....scuze, n-am stiut ...atunci no way... mai bine cu buzele crapate Link to comment
Guest Mecmar Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 : "bah, Geta-i sor'mea!" Pin'aici! Nu-mi poci numele cainelui! <{POST_SNAPBACK}> Uite asa pocit, nepocit, i-a placut de labradorul ala negru cand am invitat-o la plimbare )"> si nici carnea nu i-a facut rau! Zicea ca are un gust de maiadă. Link to comment
Kali Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Na, ca trebuia sa zic si io ceva, pai ce, io sa nu ma bag in seama? Va multumesc tuturor pentru un week-end de neuitat! Am reusit sa-mi descarc bateria si sa mi-o reincarc asa..., pentru formatare Tin sa va mentionez ca, daca moshulik a fost primul membru oltcit club venit acolo, subsemnata a fost a doua Primele mele accese forumiste acolo s-au manifestat. A urmat forumul motociclistilor si, dintr-o intamplare (pe care v-o amintiti cu totii - presupun), am ajuns in vizita si pe la voi. Ca sa vezi ce strange e viata... Am de dat o bere pentru transportul lui Bogdan spre Brasov, , vreo doua beri la NFS (da'-s chitroasa, dupa cum i-am spus si lui ).. Mama, o sa ma saraciti.. Si-asa, costurile ascunse m-au ingropat in datorii.. Inca o data, multumiri atat voua, cat si prietenelor voastre, care au fost atat de dragute si m-au ajutat sa ma integrez repede, sa nu ma simt "outsider"... Toata stima! LA MULTI ANI, DAEWOOCLUB.RO! La mai multe intruniri reusite, ca aceasta! P.S. NFS, mi-am spalat masina.. La fix, pt ca de azi dimineata iar merg cu Ivan Link to comment
Recommended Posts