VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 ovi_jer, imi pare rau ca am uitat sa pun joja la loc. Cand ne vedem ti-o dau inapoi. I-ai luat joja ?? Trebuia să ai un suvenir de la Leganza, ce-i drept Link to comment
ovi_jer Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nu ma deranjeaza pentru ca nu imi consuma ulei deci nu am ce controla si dop o sa pun unul din cele 2 tampoane de capota luate de la kalos ) . Astept si pe satori sa imi spuna consumul dupa deschiderea de 5% a clapetei de acceleratie Link to comment
FLEX Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ai fost blind, la faza asta io-i bagam de la 15% in sus ... auzi la el, sa fure joja ! ovi, la urmatoarea paranghelie sa vi cu FH12, la aia isi prinde satori urechile, ca nu stie unde e joja ... sau poate stie? Link to comment
ovi_jer Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Nu e greu de gasit dar are 1,2 m si nu are loc in kalos. Link to comment
Satori Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Neah, nu a apucat sa umble la Kalos Ovi, am glumit mai. Vezi ca joja este la radiator, infipta prin ventilatorul din stanga. :-" Sa nu uit, daca ai probleme cu masina, sa ma anunti. Ti-o iau eu la pret bun Si vorbind serios: fratilor, misto e leganza!!! O ia Loganu' ca are cricu nou si computer de bord, dar te simti EXCELENT inauntru. Vreau si un test drive, Ovi! PS: nu am observar absolut nici o diferenta dupa ce ai anulat jocul cablului de acc. Cred ca il mut inapoi si apoi il mut iarasi sa fiu de data asta dupa modificari. Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Bre Satori, io ţi-am zis că matale eşti obsedat de maşină trebuia să-ţi punem nişte castane sub roata de rezervă Link to comment
ovi_jer Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Masina e super si merge la fel.Eu cred ca el ar trebui decit sa modereze pe forum si nimic altceva. Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Eu caut în continuare castane ! Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Vorbim cu Hellcat poate ne da punga lui cu suruburi si piulite gasite prin alte masini la care lucreaza ) . Membrii prezenti la intalnire stiu de ce... Link to comment
hellcat Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 o pastrez special pt tine. spune-ne asupra carei culori te-ai oprit pana la urma: Rosu Passion ca a aluia de langa vila noastra cu care ai facut noaptea drive test ca sa nu te vedem... ti-am zis doar: reviziile si schimbatul cricului le rezolvi in Bacau, la mine Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Da oferiti gratuit si perdeluta pe spate, stegulete internationale si autocolant cu BOSS mare cat jumatate de parbriz? S"> Cat despre drivetest, eu speram ca voi dormeati de la atata bautura si nu ma vedeti S"> S"> .IS absolut incantat de ce am vazut in supermasina . Consumul era 0% sa mor eu de nu Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Măi, voi n-aţi priceput. Loganul era al băbuţei celeia care urca dealul cu cei doi saci în spate !! Şi de fapt era motor de Skyline GTR sub capotă, caroseria era la derută... Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 (edited) Exceptional, mi-a intunecat Dumnezeu, sau bautura, mintile in ziua aia de nu mi-am dat seama . Noroc ca avem adminii care ne vegheaza si vad lucrurile in ansamblu )"> . Edited March 14, 2005 by andreib Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Eu vegheam sticla de vodcă, te-ai nimerit să treci taman prin câmpul vizual, ăsta da ghinion )"> Link to comment
remix Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Toate ca toate dar daca tot discutati despre Loganuri mai bine mutati topicul la alta sectiune. Si ca sa-mi dau cu parerea eu cred ca atu-urile sale nu vin din ceea ce au pus in el (cric, computer de bord, scrumiera umblareatza) ci mai degraba din ceea ce n-au pus in el si a ramas spatiul ala imens de tip cargo in portbagaj. Si daca e s-o raportam la necesitatile celor din Moeciu mi se pare perfecta. Cum sa cari tu fanul cu Matiz sau Leganza ??? Link to comment
andreib Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Imi pare rau, promit ca nu o sa se mai intample . O sa aduc data viitoare o sticla de vodca mai mare ca sa n-o scapi din ochi nici cand trec prin fata ei. Link to comment
hellcat Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 andrei, uite asa ceva iti oferim. e ceea ce cautai tu de mult timp... Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Am încărcat şi ceva poze: http://www.daewooclub.ro/forum/foto/thumbnails.php?album=38 Link to comment
iuzar Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Eu am pus deocamdata doar capacul ala de WC tunat, pe care l-am avut in camera... facut special pt intilnirea Daewooclub... http://www.daewooclub.ro/forum/foto/displa...up&cat=0&pos=47 ...restul de 130 de poze se incarca chiar acum pe undeva unde doar VAXXi stie... >- Link to comment
FLEX Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Bineinteles, vrajeala cu peisaje, masini si mincare ... a scapat doar sticla aia de benzina petrom CO 40 N-am vazut eu bine, sau a fost si un Clio ? ... ne urmaresc peste tot, baietii Link to comment
Satori Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Da, dan_m a venit cu un clio. A fost testat nitzel. Link to comment
iuzar Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Da, dan_m a venit cu un clio. A fost testat nitzel. <{POST_SNAPBACK}> adica Dan_m cu +ul iar in spate ca back-up iuzar cu +-ul... >- Link to comment
dan_m Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Eu am fost inculpatul . Din motive diverse gen confort drum lung + 4 persoane on board + motorin free. Dar l-am parcat mai la poarta sa nu stric peisajul. Oricum ma gandeam inainte sa plec ce o sa stric eu coloana de nspe daewoo dar sambata m-am trezit ca plec singur L-am mai trezit si pe Ovidiu sa-l intreb unde e si cine mai vine la Agip si am primit un raspuns cam morocanos ca el e la cabana deja S"> ups si ca doar noi 4 mai venim sambata (sorry Ovidiu tel a fost pana in 7 dimineatza). Si asta doar pt. ca nu mergea forumul la ora aia dimineata ( vaxxi a luat si cheia cu el) sa vad si eu care mai era structura de plecari. Link to comment
ovidiuc Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Toat saracul Ovidiuc.Data viitoare merg moca la cate am facut acum . Link to comment
alx Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Oricum ma gandeam inainte sa plec ce o sa stric eu coloana de nspe daewoo ete, d-aia n-am venit eu... Link to comment
Recommended Posts