Guest Mecmar Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 saracul Ovidiuc.Data viitoare merg moca la cate am facut acum . <{POST_SNAPBACK}> Nu mai faci nimic data viitoare, nimic n-o sa-ti mai iasa! Doar ai vazut ca te-ai pricopsit cu 80.000 si o sticla de vin? Link to comment
ovidiuc Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Mey Mecmar acum tu spui chiar tot ?Sticla de vin era secret de stat Link to comment
Kali Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Aha! Acolo s-au dus banishorii mei, munciti din greu! 8jda mii si o sticla de vin! Gata, de acum nu mai vin cu voi! PS: Merg inaintea voastra Link to comment
claz Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Aha! Acolo s-au dus banishorii mei, munciti din greu! 8jda mii si o sticla de vin! Gata, de acum nu mai vin cu voi!PS: Merg inaintea voastra Comentezi?!? Parca ziceai ca te-ai simtit bine in mijlocul nostru! :"> Link to comment
FLEX Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Da' pin' la urma eu n-am priceput, Kali pe cit roti a venit? Link to comment
Satori Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 70-80... naiba stie cate a avut trenu'! Link to comment
FLEX Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Pai sa socotim ... 10 vagoane pe boghiuri duble, asta face 80 de roti, si cu locomotiva 8 sau 12, depinde daca era BO-BO sau CO-CO; ai fost aproape, satori ; daca s-a dedat la Sageata Albastra e mai complicat Link to comment
remix Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 KALI o fi venit pe nshpe mii de rotzi dar a plecat pe 4 roti de daewoo deci tot e bine. Link to comment
john Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 (edited) La multi ani (tardiv ).....sper ca viitoarea intalnire luati in considerare si o zona gen Cumpana (Vidraru) sau Valea Oltului. Pentru mine spre ex. nu e vb de lungimea drumului in sine, ci de timp, plus ca scap vineri dupa amiaza de la job, asa ca nu pot merge f. departe (~300km max). Poate daca organizati data viitoare ceva mai spre valea oltului/jiului vor participa si persoane din ardeal/banie Edited March 15, 2005 by akaionut Link to comment
remix Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 aici ar insemna sa-l convingi pe mecmar sa vina intre olteni Link to comment
Guest Mecmar Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 aici ar insemna sa-l convingi pe mecmar sa vina intre olteni <{POST_SNAPBACK}> ) In ARDEAL cu mare, mare, mare, placere. Valea Oltului? In perioada aceea se preconizeaza o plecare in Congo si nu stiu daca se poate amana . Caine rosu in Banie? ) Pai am eu banii lui Claudiu Niculescu? Pentru Mihai Viteazu Link to comment
Wolfman Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Da-n Moldova nu v-ar place, de pilda la Bicaz pe pontonul de pe lacul de acumulare sunt camere de cazare, au bar, gratar, se poate pescui, se pot manca pastravi de la statiunea piscicola Potoci, peisajul este super... Think about! Link to comment
Alezz Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Dragii mei atata timp cat vorbiti toti de DATA VIITOARE poate poate cineva se indura si chiar o sa puna o DATA (de ex 12,13,14 august ) Sau e pusa si nu am gasito inca . Link to comment
Satori Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Mecmare, daca stiam, plecai fara oglinzi retrovizoare de la munte. > Dar nici asa nu ai scapat ieftin. Stii groapa de pe autostrada? 2 zile mi-a luat sa o sap!!! Link to comment
NFS Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ...plus ca scap vineri dupa amiaza de la job, asa ca nu pot merge f. departe (~300km max)... Pai si cit ai din Craiova pina la Moeciu?!? Ai 228 pina la Risnov (according to SonyMap), da' tu nu mergi pina acolo (iar Bran si Moeciu nu sunt pe harta sa vad exact). Deci ai sub 200 km, via Pitesti, via Campulung. Link to comment
andreib Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Aoleo, cand aud de valea oltului incep sa ma ingrijorez S"> . Daca pana la Moeciu am facut vreo 5-6 ore si 320km atunci pana acolo imbatranesc. ("> Link to comment
Guest Mecmar Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 (edited) Dar nici asa nu ai scapat ieftin. Stii groapa de pe autostrada? 2 zile mi-a luat sa o sap!!! <{POST_SNAPBACK}> ) Bey, inainte sa-i raspund lui Remix, chiar ma gandeam la groapa aia de pe autostrada. Cred ca asfaltul l-au pus tovii din Oltenia Stai ca inca n-a citit si ov_jer, ca o sa-mi spuna ca vodka aia de vineri cand s-au stins luminile la cinema, a cumparat-o el ) . Pai d'asta o luasi matale pe Ploiesti! Acum nu va ingramaditi cu propunerile: Moldova, Oltenia, Ardealul. Colac peste pupaza mai vreti si o data exacta. De Sapanta ce ziceti? Edited March 16, 2005 by Mecmar Link to comment
motociclistu Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 aloha oameni buni mi-am facut special account sa va multumesc pentru weekendul de neuitat oferit de acesta comunitate imi pare rau daca nu am apucat sa fac cunostinta cu fiecare si nici sa-mi i-au ramas bun cum se cuvine m-am simtit f bine in mijlocul vostru si vreau sa particip si pe viitor Link to comment
iuzar Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ...Bogdane, tu esti tata? ... ai ajuns intreg inapoi in Cluj? Sa-ti fie de bine si sa ne mai vedem Link to comment
Guest Mecmar Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Sa-ti fie de bine Bogdane si-ti multumim pentru participare. Vezi ca se pune de o intalnire si pe la voi prin Ardeal. Link to comment
Satori Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Toate ca toate, mecmare, dar sa stii ca, inafara de dinel, in oltenia nu mai sunt tovi! > Olteni, sa va dau numarul lui Mecmar. Stiti ce aveti de facut. Link to comment
john Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Pai si cit ai din Craiova pina la Moeciu?!? Ai 228 pina la Risnov (according to SonyMap), da' tu nu mergi pina acolo (iar Bran si Moeciu nu sunt pe harta sa vad exact). Deci ai sub 200 km, via Pitesti, via Campulung. <{POST_SNAPBACK}> dus intors Link to comment
motociclistu Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 firestooper merci, am ajuns bine problema a fost sa gasesc tren nasu nu a vrut sa ma ia ca nu mai aveam banii in final am avut noroc la intercity si am platit cu bonuri de masa sa vezi si sa nu crezi mecmar eu va multumesc voua sper ca v-ati simtit si voi ok cu mine abia astept urmatoarea intalnire am sa vin cu mobra ca deja e cald si bine daca va pot ajuta cu locatii si treburi de genu asta sa-mi zicetzi Kali, jos palaria fara tine nu as fi ajuns aici niciodata ce-i al tau e pus deoparte :"> Link to comment
Guest Mecmar Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Toate ca toate, mecmare, dar sa stii ca, inafara de dinel, in oltenia nu mai sunt tovi! > <{POST_SNAPBACK}> Ce facura-ti cu ei tovule? Ii apuca tusea pe toti asa deodata? Pe bune, mi-ar place sa-i vad muzeul pentru ca am inteles ca detine ceva colectii interesante despre tovarasu' si tovarasa. Pana la urma cred ca o sa-i intre si lui Dinel sapca la apa. "> Link to comment
Kali Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Claz, m-am simtit bine in mijlocul vostru cum v-ati simtit bine si voi in mjlocul meu Satori si Flex, ati gresit la socoteli. Cand mi-a explicat dl Vaxxi ca inainte de Predeal se face derivatia spre Moeciu si ca microbuze sunt din BV, am presupus ca acel microbuz trece si prin Predeal. Wrong guess... Si uite-asa, dupa acceleratul din care abia coborasem, a trebuit sa ma urc rapid intr-un rapid (marfa de conditii, vere!!!) ca sa-l pot pescui pe motociclistu din BV. Pana-n coada... ne-am descurcat. Acu' faceti voi socoteala cate roti au fost, ca mie mi-e lene Link to comment
Recommended Posts