Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2005

Recommended Posts

Nici Balvanyos nu e tocmai ieftin, Ana... As zice ca e chiar un pic scump, dar merita. Esti tratat regeste, tot personalul e super-amabil (chiar daca poate injura in gand), restaurant beton, camere marfa etc. Problema e ca nu prea ai ce face in mijlocul padurii acolo. Doar burn-out-uri :banana: :D

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

chiar daca nu particip la intanliri, si nu cred ca nici la aceasta intanlire va dau cateva sfaturi...

nu conteaza distanta mai mare cu 50km fata de alta, daca este parcursa pe un drum bun..

daca vreti sa va intanliti si cu ceilalti trebuie sa va ganditi si la drumul parcurs de ei..

daca pleaca mai multi dintr-un loc, poate mergeti in "coloana", ce poate fi distractiv, sau va intanliti acolo, si iarasi poate fii interesant.

conteaza si traseul , sa fie pitoresc, si sa ai ce face in zona.

daca mai vreti sfaturi, va mai dau , ca la asta sant cat de cat bun... :dizzy:

Edited by aztec

NFS-ule... cheer up! Ana :banana: zice ca a fost la Camping Darste acum vo' trei ani, cand intr-adevar era jalnic. Au renovat tot.

Si in acest sent, as ruga toti "sfatuitorii" sa se retina in a face aprecieri daca nu sunt suficient de informati. Mai ales pe cei care nici macar nu participa.

Luni o sa merg sa fac niste poze (o sa le postez) si sa aflu preturi exacte.

Avand in vedere ca va trebui sa negociez in functie de numarul de camere, as dori sa stiu cati vin cu adevarat. Din numarul de persoane care se anunta ca vin sigur, scad 1/4 si aflu si numarul de persoane care participa ferm.

Deocamdata pot sa va spun ca preturile sunt accesibile si conditiile de cazare sunt super. Foarte aproape de hotel sunt Metro, Segros, Carrefour (in ordinea asta), la cateva minute de mers cu masina.

Daca mergem de vineri, ma gandeam ca sambata putem sa urcam la Trei Brazi, Poiana Secuilor.

Sunt mai multe variante...

Pana la urma unde-i Darste asta?Ca eu am inteles ca e langa sibiu!?!?

Claz tre' sa tii cont si de membrii care vin de la Constanta de ex.Si unii " statuitori" ar participa daca intalnirea s-ar tine pe langa Brasov si nu pe langa Sibiu, cluj,etc.

Ca ideea e sa fie intalnire anuala cu cat mai multi membrii,nu?

Asa ca hai sa-si exprime parerea toata lumea, eventual sa se faca un sondaj si atunci o sa vedem cine merge, cine nu si de ce,k?

Expero, locaţia întâlnirii va fi obligatoriu undeva prin mijlocul ţării, deoarece lumea nu vine doar din CT, ci şi din Ardeal, şi din Moldova. Ca atare, trebuie să fie o zonă accesibilă tuturor. Eu am încredere în ce alege Claz, se pricepe ;)

Deci kiar vreau sa particip la intalnirea asta, dar daca nu va hotaratzi asupra locatiei (anul asta), nu pot sa va dau un raspuns. Deja e haos pe sosele cu ninsoarea asta care nu se mai termina. Deci daca se alege vreun varf de munte doar membrii cu daewoo korando vor participa.

Rugamintea e sa va hotaratzi unde mergem, chit ca supunem la vot, chit ca hotarasc adminii sau moderatorii, nu conteaza... Multumesc !

Pai in seara asta la meteo au spus ca si la inceputul lui martie va fi cu zapada dar cata? Vom vedea pe la sfarsitul lui februarie si ne vom lamuri atunci, in ajun de chefuiala.

din ce am inteles eu intilnirea anuala ar putea fi in 11-12-13 martie la dirste - BV. !

da . este o locatie destul de corecta fata de mijlocul tarii - cred ca am sa vin si eu !

am sa urmaresc mersul organizarii acestei asteptate intilniri.

numai bine.

Pai sariti cu propunerile, caci asa...ne prinde 11,12,13 martie in fata calculatorului. Acum depinde foarte mult si de meteo caci degeaba vrem noi intr-un loc daca nici senilele tancurilor nu mai razbesc. [-O<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...