guru Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Azi are cineva chef de un gratar la iarba verde, in Craiovita? Link to comment
perfidus Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Pai daca n-ai pus pozele de randul trecut, nu stie lumea ce pierde. Hai sa vedem... Link to comment
guru Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Pai atunci nu am avut trepied Da' intre timp am cumparat , asa ca portbagajul Matizului meu, incepe sa semene cu al bravului nostru Razor! Hai sa pun cateva tentatii: Link to comment
EM!L Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Pas! Doar ce-am ajuns de la un examen ce a inceput pe la 14:00 si-s rupt de oboseala Seara faina "> Link to comment
RaZoR-07 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 O fi de fapt acelasi motiv pentru care saptamana trecuta nu te-ai mai intors? > Vezi ca ai o afacere de facut cu wife pe triburi... Eu tocmai am pus gratarul si carbunii in Matiz. See you there! Incepand cu ora 20:00 fix. Hai sa pun cateva tentatii: Aici care ar fi tentatia? Sper ca nu are nicio legatura cu faptul ca, in focul creatiei, mi-au crapat pantalonasii intre membre. > Link to comment
EM!L Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Nup, doar ca daca la postul trecut eram doar frant de oboseala, acum sunt si in imposibilitate de a ma deplasa (deocamdata doar) cu masina... sunt la a3a bere Aaaah, am uitat de triburi Link to comment
Recommended Posts