Immortal Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 (edited) Cu nici 48 de ore inainte, va anunt ca intalnirea saptamanala SE TINE si de data asta, si ca va asteptam, pe toti, la locul obisnuit, orele obisnuite (19.00), pentru o noua repriza de...frappe'uri LE: inainte sa-mi iau mult-cuvenitele 'scatoalce', precizez (in special membrului razboinic ) ca 'puturosi' sunt cei ce nu vor, sub niciun chip, sa ne facem topic pt saptamana asta EvenLE: mama ce capace'mi iau... Edited June 26, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 (edited) Eu trebuie sa recunosc ca m-am facut ca ploua sapt asta, in ideea de a lasa anumite persoane sa zica ceva... nu mi-a mers! Se pare ca nerbadarea Immortalului a invins Legat de intalnire. Nu stiu daca apar in timp util si cat stau, am si o zi onomastica de onorat dar si alte treburi, numite de unii "meditatii" LE: Immo, e vai de eleronu tau Edited June 26, 2008 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Ete nah. Pai da' cine crezi ca era tinta subtitlului? Nu tu?! Si cum nu apari... Oricum, nu cred ca (mai) tine pe nimeni (el, eleronul), nici macar pe andrew... Link to comment
andrew Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Trebe' sa ma tina ca sa pot sa imi fac aparitia la saptamanala? De eleron vorbesc... As bea un frappe inainte de licenta, ca muntele de dupa e deja aranjat Link to comment
Scoop Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 YAAAAAAAAAAY A mai trecut juma de bac , maine cred ca vin si eu, daca imi va permite programu de studiu, tot la 19:00 la crazy??? Link to comment
dreamlike Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Daca as fi apucat sa deschid eu topicul de saptamana asta as fi parafrazat sloganul CE - "No to racism" cu "No to Crazy". M-am saturat pana in gat de locul ala . Chiar nu mai sunt alte crasme in orasul asta?!? In concluzie, ne vedem la 19 desi m-ar cam manca sa mai bagam o cursa la Ovidiu . Link to comment
Scoop Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Si eu sustin schimbarea locatiei ^_^, davia brau mi se parea placuta interesanta ca acu s-a deschis si terasa, sau undeva jos in portu tomis sa stam la aer. Link to comment
Abram Burel Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Mda, m-am cam lenevit e adevarat, dar inca nu m-am copt destul Subscriu la ideea ca sunteti cam... calati (scuze) pe "nebunia" aia. Avand insa in vedere ca, in loc sa beti si voi o bere ca mai tot omul, v-ati obisnuit sa sugeti dulcegarii la pai, am oaresce ingaduinta Eu apar abia prin august, intr-un scurt turneu de schimbare de distributie (asta daca impresarul aranjeaza cestiunea) si apoi mai vedem Pana atunci va doresc: spor la supt! Link to comment
free_spirit Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Salutare !! De data asta, va scriu din postura de..."tanar" absolvent. ) Fapt pentru care ,o sa-mi permit o plimbare de cateva zile prin tara, incepand chiar de maine. Asta inseamna ca nu voi ajunge la intalnirea de saptamana asta. Oricum, felicitarile masa si dansul, sper sa le pot presta cat de curand, la un gratarel organizat asa cum numai noi stim sa facem. Berea o aduc eu . Si cu alcool si fara si...bulgareasca, evident !!! O sa va sun la 19.00 oriunde as fi in momentul ala, asa... ca sa nu pierd contactul cu familia mea adoptiva . Respect !!! Link to comment
Immortal Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 (edited) Chiar nu mai sunt alte crasme in orasul asta?!? . Ne strangem si incercam la irish. Daca nu, beta. Ca sa'ti facem si tie hataru'. Vrei? De karting, cred, discutam tot maine Edited June 27, 2008 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 ... Oricum, felicitarile masa si dansul, sper sa le pot presta cat de curand... De data asta ie arvunita de altcineva petrecerea . Link to comment
paul_marines Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Cum spusera unii, merge o schimbare. Si daca tot se schimba ceva, poate ajung si eu sa sugem ceva cu paiul. Poate!! Si poate unii dintre noi pun telefonul la incarcat sau daca este incarcat, poate il deschid. Link to comment
Immortal Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 Am o caruta de propuneri pentru locatie, da' tare mi-e ca dreamlikeul nu e de acord cu nimic Si parca, totusi, ii destul de greu dat fiind 'rush-hour'ul la care ne-adunam. In alta ordine de idei, ma bucur sa vad c'am scapat necapacit (inca), il felicit pe shpirit, de la care voi mai ajtepta cativa ani berea aia, si...ne-om vedea la 7pm. Sharp Link to comment
mike.omega Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Si eu ma mir la fel de tare mai Immo ca nu ti-ai luat capace dar nu e timpul pierdut Cat despre locatie, as you wish! Io oricum intarzii si va sun inainte de a pleca de acasa(asta daca bineneteles vin si nu primesc oferte mai tentante) sa va intreb pe unde sugeti chestii dulci, cu paiul "> Link to comment
dreamlike Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) Am o caruta de propuneri pentru locatie, da' tare mi-e ca dreamlikeul nu e de acord cu nimic ... Bine mai da' ce eu sunt gica contra? Sunt perfect de acord cu orice locatie propusa de tine ... ia sa vedem cu ce te prezinti Apropo, voi noaptea nu dormiti?? Edited June 28, 2008 by dreamlike Link to comment
andrew Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Dormit, ce-i aia? Convins ca se va mai posta ceva pe aici inainte sa ma culc, am intrat sa verific. Si cand colo, ce sa vezi? I was all alone Pana la urma ne strangem la Crazy si plecam de acolo, sau ne intalnim direct la o noua locatie? Link to comment
Immortal Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 (edited) Mai erau 12 gueshti, orbete Direct la crazy, direct in crazy. Sa se oftice dusmanii Mbanuiesc ca 'as usual' si discutam acolo eventuale descinderi catre locatii neexplorate... LE: dreamlike, sensibilosule Edited June 28, 2008 by Immortal Link to comment
andrew Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 I-am vazut bey, dar aia nu se pune Au plecat ai mei la tara, s-uite asa a ramas Je fara masina Se ofera careva sa ma ridice si pe mine din Tomis3? Link to comment
paul_marines Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Salutare !! De data asta, va scriu din postura de..."tanar" absolvent. ) Respect !!! Extrem de multe felicitari si rasfat pe masura efortului. Link to comment
Scoop Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) I-am vazut bey, dar aia nu se pune Au plecat ai mei la tara, s-uite asa a ramas Je fara masina Se ofera careva sa ma ridice si pe mine din Tomis3? Daca vrei te pescuiesc eu, lasa un nr de tel Edited June 28, 2008 by Scoop Link to comment
andrew Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Hai mersi, poti sa editezi postul si sa iti scoti nr de tel acum. Link to comment
dreamlike Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) După o noapte umedă şi răcoroasă numai bună pentru un somn adânc, soarele ne zâmbeşte din nou vesel de pe cerul senin al Constanţei şi eu mă pregătesc pentru o nouă duminică plină de activităţi. Aseară a avut loc, aşa cum ne-am obişnuit, o nouă întâlnire locală a clubului daewoo&chevrolet. Desfăşurat sub sloganul ?No to Crazy?, evenimentul a fost un adevărat succes mediatic dar şi un adevărat dezmăţ culinar. După o scurtă prezenţă pe esplanada din faţa Sălii Sporturilor, am plecat, la propunerea dezinteresată a lui Immortal, la ?Irish Pub?, unde nu am avut însă acces pentru că nici o maşină de-a noastră nu valora peste 25 000 E, condiţia minimă şi necesară pentru a avea acces la o masă de bambus. Ne-am reorientat aşadar spre terasa restaurantului pizzerie ?Beta?, deşi aproximativ 15% dintre participanţi şi-au exprimat făţiş nemulţumirea pentru alegerea făcută. Până la urmă însă, s-a dovedit a fi o alegere destul de inspirată şi în final toată lumea a fost mulţumită, cel puţin la nivelul declaraţiilor. Au ridicat mâna la sosirea ospătarului: Andrew, Immortal, Scoop, MCojo, Cristina şi subsemnatul. Telefonic a mai participat şi cel mai nou suflător cu licenţă al clubului, Free Spirit, aflat cu familia la castelul Contelui Dracula, de unde ne-a salutat în gama sol major. Au mai fost pomeniţi: Inger, Safari Hunter şi Mike Omega. Cât îl priveşte pe ultimul, umblă vorba prin oraş că ar fi fost atras în mrejele seducătoare ale unei tinere domnişoare, fapt ce va îi afecta activitatea sa în cadrul clubului. Noi nu putem decât să-i urăm succes şi să ne uităm lung în fiecare sâmbătă seara după nubirica argintie, poate, poate îşi va face apariţia. Oricum o să fiu mult mai atent la cronicile săptămânale căci, probabil, nimeni nu îmi va mai atrage atenţia dacă am mai uitat vreun detaliu al întrevederii. În privinţa dragului nostru coleg şi prieten Safari Hunter, de când umblă mai mult prin capitală, nu prea ne mai onorează cu prezenţa sa plăcută şi pitorească, dar totuşi fermă şi impunătoare. Oricum noi, cetăţenii acestui oraş şi membri ai clubului woo&chevy suntem mândri de faptul că am oferit capitalei produsul nostru, un om cu o structură morală solidă, cu un caracter aparte şi cu vaste cunoştinţe practice şi teoretice în cele mai absurde domenii şi astăzi, când mai adaugă un nou trandafir la buchetul vieţii, îi urăm un sincer şi călduros "La mulţi ani!", îi dorim multă sănătate, încă şi mai mulţi km fără probleme şi îl mai aşteptăm din când în când pentru a ne mai povesti din peripeţiile lui de pe meleagurile mapamondului. Revenind la întâlnirea noastră, pizzele au fost servite foarte prompt, berea a curs valuri, la fel ca şi ochii lui Immortal care deşi era cu maşina şi nu s-a putut abţine să nu tragă o duşcă, spre nemulţumirea lui Andrew care, dacă am mai fi rămas, avea ambiţia să plece cherchelit acasă. Frappeul roz a fost însă alegerea cea mai spectaculoasă. Deşi am încheiat o săptămână plină de evenimente plăcute şi încununată cu succesuri răsunătoare, totuşi "Man of the week" a fost declarat amicul Scoop. El a trecut în această săptămână prin furcile caudine ale examenului de bacalaureat şi, contra unei sume modice de 50 lei / probă, a reuşit să împuşte 2 X 10 şi să fie printre miile de fericiţii absolvenţi care au învăţat la fel acelaşi subiect de interpretare a unei opere literare. Cum admiterea la liceu a fost eliminată, pentru a nu stresa copii iar de treapta a doua la liceu, probabil nu-şi mai aminteşte aproape nimeni, examenul de bacalaureat a rămas prima încercare serioasă prin care trebuie să treacă un adolescent până la vârsta de 18-19 ani şi al nostru Scoop nu ne-a dezamăgit. Totuşi îi recomand să nu se culce pe-o ureche pentru că îl mai aşteaptă încă o săptămână de foc şi nu uita: când ai trei nu ai nici una, când ai şapte abia ai una. Mult succes din partea noastră şi te aşteptăm să ne fluturi triumfător diploma de bac la una din întâlnirile viitoare. Sper ca pizza aia cu spanac să aibă efectul scontat şi să se umfle cunoştinţele tale precum muşchii lui Popeye. După ce am ajuns la concluzia că ar fi mai frumos ca România II să câştige CE de fotbal şi am stabilit sarcinile pentru săptămâna următoare, în final, când câţiva stropi reci de apă au început să tresalte bucuroşi pe asfaltul fierbinte, ne-am îndreptat fiecare spre mijloacele de locomoţie cu care veniserăm şi, cu promisiune de a reveni, am cântat în cor "două mere, două pere, eu îţi spun la revedere". Cam acestea ar fi, în sinteză, ultimele evenimente care au avut loc sâmbătă seara la reuniunea clubului nostru. Cum cireşele sunt pe sfârşite şi ne pregătim să facem faţă lunii lui cuptor, nu pot să vă doresc decât să vă funcţioneze la parametrii optimi aerul condiţionat, să consumaţi multe lichide, să renunţaţi la mâncărurile grase şi să le înlocuiţi cu fructe şi să ne vedem sănătoşi şi plini de entuziasm sâmbăta viitoare. Numai bine tuturor şi o săptămână bună! Edited June 29, 2008 by dreamlike Link to comment
Scoop Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Super cronica, cat despre bac ma voi stradui sa tin standardele inalte cu care v-ati obisnuit deja Link to comment
ing3r Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Superba cronicuta, good work dreamlike! Frappe-uri roz? Wow, am lipsit cam mult ... Link to comment
andrew Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Sper (adica deja am trecut de faza in care sper, acum astept) ca maine dimineata sa ma alatur grupului de licentiati din cadrul DWCC. Cat despre intalnire, pentru mine ea s-a continuat cu un drum cu bus-ul pana acasa, pe taramul unde nici ploaia nu ploua (spre fericirea mea). Astept ca saptamana viitoare sa ne intoarcem la nebunii nostri, ca tre' sa-i halesc supa lu' Immortal in contul berii de sambata asta Si nu in ultimul rand, profit de acest final de zi pentru a ii ura la randul meu un sincer si calduros "La Multi Ani" Vanatorului ratacitor. Link to comment
Recommended Posts