Jump to content

Intalnire Dwc Ct 28.06.2008

Recommended Posts

Scuze ca nu am ajuns, baieti, dar am fost ocupat cu absolvirea facultatii si participarea la cusrul festiv si banchetul aferente evenimentului.

Tin sa declar ca sunt proaspat deponent al juramantului lui Hipocrate.

Cum a mai ramas cu kartingul la Varna?

Shipite ce zici?

Parca ramasese pe saptamana avioatoare. :grumpy:

Nu saptamana care vine, [-O<

Sansele sa ma intorc inainte de duminica sunt la fel de mici precum cele de a fi plecat in w/e de dupa si n-as vrea sa ratez un asemenea eveniment major.

@yann: felicitari si la mai mare.

P.S.: "grupul membrilor DWCC Ct licentiati intr-o meserie sau alta" a adoptat astazi pe la ora 9:30 un nou membru. Me is so happy :D

Mai fratilor, ce se intampla aici? Citesc in fiecare zi ca unul a luat licenta, unul a luat examenul, unul a absolvit, altul a primit coronita ... dar eu... eu ca simplu cititor al acestui forum, ca utilizator al functiei search, ca fost propietar de matiz, cu ce ma aleg ...? Nu am simtit absolut nimic si au inceput sa ma doara mainile cat am batut in saua asta ... :grumpy: .

Cum a mai ramas cu kartingul la Varna?

Shipite ce zici?

Parca ramasese pe saptamana avioatoare. :grumpy:

Merg si eu la karting! Nu cred ca am cum sa ajung sambata asta la intalnire pt ca sunt la munca, insa daca hotarati ceva tineti un loc disponibil si pt mine :P

Asa a zis si porcu' - ca la Craciun face cinste ...

Bey mama omida, in caz ca ai aflat ceva sumbru legat de viitorul meu zi-mi si mie, sa ma feresc. Altfel, nu vad legatura cu porcu' si craciunu'

Pai simplu, a venit Craciunul, nu a facut cinste asa ca l-am taiat si l-am mancat pe el :P .

Pastrand nota aniversara si de petrecere a acestor zile, sa nu uitam ca astazi 1 iulie este ziua menestrelilor, lautarilor, muzicantilor si a muzicienilor purtatori de casketa. Cum in mijlocul nostru avem aproape in fiecare sambata un licentiat in muzica, adica un muzician militar, profit de ocazie si ii urez un sincer si calduros "La multi ani!" sa aiba mereu gura uscata si suficient sacaz pentru bassflihorn. :drinkers:

Poate reusim sa ne vedem la intalnirea asta, eu sunt prin zona sambata si duminica. O rezolvam cu un telefon, ca sa ma ghidonati catre locul de intalnire.

Cu aceeasi prietenie,

Un forumist.

PS Sper ca primiti si de astia cu 10 clase. Daca nu, ma duc la alta intalnire. :D

Edited by Moshu

Salutare !!

Deci iata-ma intors din plimbarea mea prin tara. A fost...super !!! Azi ma prezint si eu la obisnuita degustare de frappe, nu inainte de a posta cateva poze cu denumiri de localitati care mai de care mai ciudate, de prin locurile pe care le-am strabatut.

Respect !!!

post-5843-1215250649_thumb.jpg

post-5843-1215250705_thumb.jpg

post-5843-1215250720_thumb.jpg

post-5843-1215250733_thumb.jpg

post-5843-1215250745_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...