Jump to content

Portbagaj Blocat Cu Cheie Inauntru:(!

Ovidiu7

Recommended Posts

Salutare!

Am facut azi o prostie mai mare decat bine. Pe scurt, printr-un concurs de imprejurari am ajuns sa uit singura cheie pe care o am in portbagaj si sa inchid portbagajul... Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac ca sa-l deschid... Deschidere din interior sau telecomanda nu am... Bormasina?

Mersi!

Exact, ridici sezutul banchetei spate si vei gasi 2 suruburi care prind spatarul banchetei. Le desfaci si apoi ridici usor de spatar in sus, dupa care il dai afara. Acum vei vedea cartonul acela negru din portbagaj, pe care trebuie sa-limpingi un pic si gata, ai ajuns in portbagaj! Bafta

Multam, e rezolvata problema. Portierele fiind deschise am scos bancheta din spate, si am reusit sa le pescuiesc pe blind deoarece eu am in spate ditamai butelia... Pfiuu ma bucur ca s-a rezolvat repede pt ca eu fac naveta zilnic cu masina asta la servici 70km. :)

Am patit-o si eu odata, si tot cu rigla s-a rezolvat, cu toate ca nu cunosteam "procedura", ci doar o auzisem vag :) De atunci (acum vreo 2 ani si ceva) am tot mers cu acea rigla dupa mine la Cielo :) )

Si eu am incercat sa deschid portiera, si am sfarsit prin a sparge geamul. Iar la service m-am crucit camd mi-o deschis omul usa stanga spate cu surubelnita in doua secunde.

N-ai inteles, a bagat surubelnita sub clanta, intr-o gaura dreptunghiulara si a saltat tija de la siguranta. Usa s-a deschis fara nicio problema. Matizul n-are gaura pentru cheie la usile din spate (eu de matiz vorbeam, am crezut ca stiti despre patania mea de acum 2 ani).

Edited by Lucian M

Mi-am uitat si eu de foarte multe ori cheile in contact si inchideam usa. N-aveam nici rigla, nici cutit de paine. Am apelat la nr de inmatriculare, care mi-a fost de ajutor de fiecare data.