tico_RS Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 eu am folosit la dacie 2+2 pentru ca erau relativ ieftine si nu erau romanesti, cel putin de lichidu de frana am fost foarte multumit, am avut o discutie pe forum care garanta pentru guzu chim. ei bine eu la dacie gand aveam guzu chim am desfacut pistonasele de frana la o saptamana de la ultima interventie si erau corodate, asa ca am spalat circuitul, am inlocuit cu 2+2 si s-a cunoscut diferenta. asta a fost la dacie dar zic ca ar trebui sa am alte standarde pentru tico si vroiam sa va cer parerea cu privire la ele, in special lichidul de frana. Link to comment
VAXXi Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Se mută la "Diverse" deoarece subiectul nu ţine exclusiv de Tico şi Matiz. Link to comment
preda Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 (edited) Eu pe Tico folosesc doar lichid de frana si antigel 2+2. Sunt bune, sunt mai scumpe oricum decat Guzuchim, de exemplu. Nu cred ca intra la capitolul ieftine. Au pret mediu si calitate buna spre foarte buna. Si nu am avut niciodata probleme la pistoane si garnituri. Am schimbat cilindri spate pe la 150 k km pt ca pur si simplu se dusesera garniturile de vechime. In rest nici o problema. Si nici probleme cu antigelul la motor. Dar de ex, daca 2+2 ar face ulei auto nu m-as baga. Pt cutie si motor, ca sunt prea importante, doar Aral bag cu inima linistita. Edited January 19, 2005 by preda Link to comment
brusli Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 si eu sint multumit de 2+2 Link to comment
FLEX Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Foarte multumit de 2+2 (antigel, lichid de frina, radiator flush, engine oil flush) pe Fiat, Lada si D 1310. Link to comment
NFS Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Eu n-am avu decat concentrat de spalat parbrizul 2+2, dar mi-a lasat o amintire placuta! Link to comment
Recommended Posts