Jump to content

Ce Parere Aveti Despre Produsele 2+2?

tico_RS

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

eu am folosit la dacie 2+2 pentru ca erau relativ ieftine si nu erau romanesti, cel putin de lichidu de frana am fost foarte multumit, am avut o discutie pe forum care garanta pentru guzu chim. ei bine eu la dacie gand aveam guzu chim am desfacut pistonasele de frana la o saptamana de la ultima interventie si erau corodate, asa ca am spalat circuitul, am inlocuit cu 2+2 si s-a cunoscut diferenta.

asta a fost la dacie dar zic ca ar trebui sa am alte standarde pentru tico si vroiam sa va cer parerea cu privire la ele, in special lichidul de frana.

Eu pe Tico folosesc doar lichid de frana si antigel 2+2. Sunt bune, sunt mai scumpe oricum decat Guzuchim, de exemplu. Nu cred ca intra la capitolul ieftine.

Au pret mediu si calitate buna spre foarte buna. Si nu am avut niciodata probleme la pistoane si garnituri.

Am schimbat cilindri spate pe la 150 k km pt ca pur si simplu se dusesera garniturile de vechime. In rest nici o problema. Si nici probleme cu antigelul la motor.

Dar de ex, daca 2+2 ar face ulei auto nu m-as baga. Pt cutie si motor, ca sunt prea importante, doar Aral bag cu inima linistita.

Edited by preda