Jump to content

Omul Din Spatele Avatarului

criss_blue

Recommended Posts

A-i dreptate, sunte-m.

PS Gestul de a sterge textul initial dupa ce ai primit doua replayuri, mizand pe faptul ca n-ai fost citat, spune mai mult decat o poza. Dar, nu-i bai, voi userii nostrii "sunte-ti" mai inteligenti decat noi si veti restaura mental dialogul initial.

Edited by tolin

Prin stergerea textului initial mi-am recunoscut greseala. :osanale: Atat si nimic altceva. Nu inteleg cu ce am deranjat de va tot luati de mine. A gresi e omeneste

Edited by criss_blue

Daca lasa-i textul, iti recunosteai greseala, asa, ea nu mai exista, sunt, doar, doi fraieri care posteaza de-amp#lea. Sigur, greseala-i omeneasca si noi n-am facut decat sa te omenim in spiritul acestui forum si nu numai. Acelasi tratament il primesti pe orice forum. Invata sa razi (zambesti) si o sa te simti foarte bine printre noi.

PS Oricum, acum ne-am prins, lucram cu materialul clientului (citam).

Edited by tolin

Ce naiba, zau as pune-o.. dar nu am poza stand in apa pin' la .. brau, dar avea Claz una cu delfini =))

De altfel, pentru poze sunt reviste si sectiunea foto, aici intru sa citesc despre cam ce spunea Tolin.

Iar adevarul, humorul si prietenii nu mi i-am ales vreodata dupa cum arata, hostesele da. :) )

Taci, ca-n poza e cu o curea lata in mana. Deci io nu ma risc. Treaba ta. Cauta la VAXXi poza, ca toti am pus pozele pe laptoape iar la sfarsit fiecare ne-am luat discuri cu pozele mai multor membri.

Daca Tommy isi da acordul sa uploadez poza, e ok. Daca nu, mie mi-e frica de bataie. Totusi arata al dreq de sxy in poza aia... Fetele, care vreti poze cu Tommy? :joke:

Voi vreti sa fac atac de cord :D

mai bine pune clipurile de pe plaja de la costinesti.. alea cu zooooooom, stii tu care ;)

Stai ca am uitat sa raspund la intrebare.. fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, :P

Edited by Tommy