VFX Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 De ce la > Toate modelele > Diverse ? si nu la Cafenea Link to comment
tolin Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Adica poate sa puna oricine, diversi, indiferent de modelul masinii, 'ntelegi ? Link to comment
criss_blue Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 (edited) Scuze ca nu am postat unde trebuia. Edited June 29, 2008 by criss_blue Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Eu recunosc ca sun-t. Dar ma poti studia la intalnirile de joi. Vin destul de des. Link to comment
tolin Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) A-i dreptate, sunte-m. PS Gestul de a sterge textul initial dupa ce ai primit doua replayuri, mizand pe faptul ca n-ai fost citat, spune mai mult decat o poza. Dar, nu-i bai, voi userii nostrii "sunte-ti" mai inteligenti decat noi si veti restaura mental dialogul initial. Edited June 29, 2008 by tolin Link to comment
criss_blue Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 (edited) Prin stergerea textului initial mi-am recunoscut greseala. Atat si nimic altceva. Nu inteleg cu ce am deranjat de va tot luati de mine. A gresi e omeneste Edited June 29, 2008 by criss_blue Link to comment
tolin Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) Daca lasa-i textul, iti recunosteai greseala, asa, ea nu mai exista, sunt, doar, doi fraieri care posteaza de-amp#lea. Sigur, greseala-i omeneasca si noi n-am facut decat sa te omenim in spiritul acestui forum si nu numai. Acelasi tratament il primesti pe orice forum. Invata sa razi (zambesti) si o sa te simti foarte bine printre noi. PS Oricum, acum ne-am prins, lucram cu materialul clientului (citam). Edited June 29, 2008 by tolin Link to comment
Tommy Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Ce naiba, zau as pune-o.. dar nu am poza stand in apa pin' la .. brau, dar avea Claz una cu delfini De altfel, pentru poze sunt reviste si sectiunea foto, aici intru sa citesc despre cam ce spunea Tolin. Iar adevarul, humorul si prietenii nu mi i-am ales vreodata dupa cum arata, hostesele da. ) Link to comment
claz Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 No coment: Bre, ce topic am pierdut... @criss_bl-ue, tu care esti in poza aia? Link to comment
criss_blue Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 Sunt undeva sub apa. Cauta mai atent... Link to comment
Lucian M Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Tommy, pun poza aia de cand faceai scriptis la Bicaz? Link to comment
Tommy Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Ai innebunit la cap? )) vezi ca te alerg cand ne vedem Link to comment
VFX Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Luciane, pune poza..ca pe mine nu ma prinde... Link to comment
Lucian M Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Taci, ca-n poza e cu o curea lata in mana. Deci io nu ma risc. Treaba ta. Cauta la VAXXi poza, ca toti am pus pozele pe laptoape iar la sfarsit fiecare ne-am luat discuri cu pozele mai multor membri. Daca Tommy isi da acordul sa uploadez poza, e ok. Daca nu, mie mi-e frica de bataie. Totusi arata al dreq de sxy in poza aia... Fetele, care vreti poze cu Tommy? :joke: Link to comment
Wolfman Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Io am un videoclip cu scena aia, cata bere dai? > Link to comment
Tommy Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 (edited) Voi vreti sa fac atac de cord mai bine pune clipurile de pe plaja de la costinesti.. alea cu zooooooom, stii tu care Stai ca am uitat sa raspund la intrebare.. fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, Edited July 1, 2008 by Tommy Link to comment
Wolfman Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Alea cu basarabencele topless? Vedem noi la Lepsa ce si cum... Link to comment
andreib Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Eu sunt pentru liberalizarea informatiei . Puneti aici tot ce aveti Link to comment
laurentziu83 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) Eu stau linistit. N-am poze compromitatoare. Edited July 2, 2008 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts