VAXXi Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Poze (din pacate) de pe plaja de la Corbu. Link to comment
john Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Yep, cam asa ceva am vazut si eu, la Vadu chiar mai multi decat la Corbu Link to comment
laurentziu83 Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Again taranoii constanteni. Link to comment
Salex Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Chiar nu se gaseste nimeni sa-i impuste pe alde astia ? Link to comment
EM!L Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Acu' nu că le-aş tine partea, dar ăla cu Hamăru' văd că are o remorcuţă în spate, pe care probabil că şi-a transportat barcuţa,iahtul,şalupa (ce naiba o fi aia, că nu ma pricep). Ori, dacă nu intra pe plajă, apoi în apă cum naiba o mai dădea jos din remorcuţă? Mie chiar mi se pare normal. Nah, poate fac parte din categoria de ţărani, dar în cazul de faţă chiar nu găsesc altă soluţie de a duce la apă... ce căra el acolo. Link to comment
Tommy Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Pentru asta exista debarcader, dar acolo daca nu e plaja administrata, iar ultima farama de bun simt lipseste, din contra, megalomania si saul urcat la creier .. cine naiba sa-i ia la intrebari. Vorba bAjetilor: RESPEKT! Link to comment
Salex Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Tipii aia au numar de Constanta, deci sint localnici. Pe de alta parte, cind te plimbi cu salupa (sau ce naiba e aia) eu cred ca nu conteaza f. mult ca esti in Constanta, Mamaia, Eforie sau mai stiu eu unde. Nu sint pasionat de sporturi nautice si nici nu mi-as permite un astfel de hobby, insa sint aproape sigur ca ar fi putut sa isi lanseze jucaria la apa prin niste locuri organizate. In cazul de fata, sint si eu de parerea lui Tommy : "Ia uita-te la mine mincat-as ... vedeti ma ce masina jmechera am ma ? Iete, imi bag bamporiu' la apa direct de pe plaja, bey fraierilor ..." Link to comment
Recommended Posts