Cumnatu Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 La mine e penal de-a dreptul. Sunt cel mai vechi om din ditamai compania de Telco si n-am acasa fibra pentru ca nu sunt stalpi iar cu administratorul nu ma inteleg de loc sa puna baietii fibra pe bloc. Asa ca stau pe o antena amarata . Problema nu ar fi de banda ca am cat tine antena, undeva la 50 Mb dar timpii de raspuns nu sunt tocmai perfecti. + ca e a 4-a antena sacadata, deci ping... Link to comment
Vijelia Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 De ieri ROMTELECOM/adsl/1 Gb... impresii peste vreo luna-doua dupa ce primesc si factura... momentan sunt supersatisfacuta , dar am invatat sa nu ma mai iau dupa aparente. Experienta isi va spune cuvantul! Link to comment
MCojo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Vijelia cred ca ai vrut sa spui 1Mbps caci 1 Gbps e un pic cam prea mult... Link to comment
Vijelia Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 (edited) Asa o fi... >- Mda, am verificat contractul: "ClickNet Express 1 Mbps" Edited January 21, 2007 by Vijelia Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Eu acum am internet prin retea la 1000-1200 kbps (variaza intre aceste nivele), si clasic metropolitan, toate la 27.9 ron. Caderi de maxim 2-3 minute odata la cateva zile sau odata pe saptamana. Dupa ce ma mut imi pun de 3 mb/s, pentru sub 50 ron. Link to comment
Vijelia Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Cu contract sau ... "vraja noptii"? "> Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Cu contract, vine factura acasa, chitanta, etc, IP public, cont de mail, trafic nelimitat acum (scade viteza dupa nusce trafic, oricum mai mult de 1 giga nu prea bag) etc. Astia sunt, doar Galati si Tulcea. Pagina nu prea e actualizata de juma de an. Link to comment
nrares Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Sper ca de saptamana viitoare sa renunt la UPC si sa devin client nou la http://www.starnetmedia.ro. Cica ofera asa: ...Preturile incep de la 10 lei/luna pentru un canal de 128 kbps , 25 lei/luna - 512 kbps , 35 lei - 1 Mbps , 50 lei - 2 Mbps... 150 lei - 6 Mbps O sa vad daca se tin de cuvant si o sa va tin la curent. Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Eu nu m-as mai intoarce la UPC nici sa ma pici cu ceara, mai ales de cand fiecare factura la cablu creste cu cate 2 lei lunar... de au ajuns la 38.5 lei lunar... Iar de internet sa ma pupe undeva, eu am la o treime din pretul lor si mai am si metropolitan 100mb/s. Nu vad nicaieri vreun avantaj. Link to comment
george03 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 De ieri sunt fericitul posesor al unei conexiuni de 1 Mbps de la RDS . Fibra optica pana in balcon ... deocamdata merge brici (2,8 ms ping la primary dns ... fata de 38-40 la UPC). I-am pupat pe frunte pe cei de la UPC ... care dupa ce mi-au dat timp de 3 saptamani viteze fantastice de genul ... 0,8 KB/s ... pentru 1,1 mil/luna (abonament Ultra ... 1,5 Mbps) ... ma intrebau foarte mirati de ce vreau sa renunt la serviciile lor. Mama lor de hoti ... Pretul ... 35$+TVA/luna ... include si o linie telefonica cu 200 min/luna alte retele fixe + 2000 min/luna in RDS. Pretul e asa mare pentru ca e abonamentul e facut pe persoana juridica In Braila RDS-ul nu face instalari la persoane fizice ... inca . Ii astept sa vina si cu tv-ul ... sa scap de tot de UPC. Link to comment
uskt2005 Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Nu stiu cum o fi la voi dar la mine in oras UPC-ul merge cel mai bine din toate firmele de internet si am sa dau si cateva exemple: 1. De 4 luni de cand sunt abonat la ei nu mi-a "cazut" niciodata netul 2. Viteza de download foarte rar sub 50kBps 3. Pretul acceptabil 12,5 euro/luna 4. In caz de probleme in max 10 minute de cand ai anuntat defectiunea a si venit un om de la ei Singurul inconvenient este ca nu au un HUB al lor, deci ...canci retea Link to comment
Laurycã Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Eu am de un si jumatate abonamentul CableLink de la RDS de 9 $/luna, 512 kps banda(si intern si extern) si telefonul fix RDStel inclus in pret. Eu sunt super multumit de cum merge internetul si am pingul bun (pot sa joc CS cam pe toate serverele din tara, si am jucat si FIFA07 pe serverele oficiale ca si cum as fi jucat in LAN). Eu astept sa bage Fiberlink-ul, pentru ca singurul lucru care-mi lipseste acum e o retea locala care sa aiba transferul de peste 2Mbs. Link to comment
Tommy Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 (edited) Cam asa arata la mine. Cand merge. Ca ieri a picat un switch ) Dar am solutie de backup, modem si xnet Edited January 27, 2007 by Tommy Link to comment
Laurycã Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 (edited) Eu nu cred ce scrie în prima si ultima ta captura. Poate doar local. Cele doua din mijloc sunt mai aproape de adevar. Edited January 27, 2007 by Laurycã Link to comment
Tommy Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Alea din mijloc sunt externe. Lateralele din Bucuresti. Link to comment
Esperatul Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Eu nu cred ce scrie în prima si ultima ta captura. Poate doar local. Da asta o crezi? ) Link to comment
Laurycã Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 (edited) Daca e pe bune si cam cat costa o astfel de conexiune, daca e facatura in Paint/Photoshop ) . Edited January 27, 2007 by Laurycã Link to comment
laurentziu83 Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Esperatule, cati te-au injurat ca le mergea ca naiba netul cand faceai tu captura? Link to comment
Esperatul Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Eh, nu prea multi ca azi e weekend, nu se lucreaza. Cat costa nu am fost curios sa intreb pe domn patron . Link to comment
Tommy Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Eu zic sa spui cand le mai lansezi din state ) Link to comment
VAXXi Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Da asta o crezi? ) Aa... e posibil, dar sunt rezervat inseamna sa ai minim un OC-3 pe extern acolo, ceea ce n-are oricine in .ro Ar insemna ca ai in jur de 8 MB sustinut pe extern, pretty cool Link to comment
Lucian M Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Dupa ce la parinti ma conectam prin dial-up romtelecom (user imprumutat de la servici), din vara lui 2006 am zapp 4+9 usd. Destul de multumit, avand in vedere ca e wireless, viteza bunisoara ziua, destul de buna noaptea (am tras si cu 47 kb constant). Am un telefon fixtell z1110 (cica e mai bun decat z1130, modelul negru). Se conecteaza repede, mai da intreruperi, decand am intrat azi (de cateva ore) nu mi-a dat nici un disconect, insa sotia s-a plans ca azi n-a avut semnal mai deloc. Oare stie telefonu' de frica mea?! Mai iau telefonul la munca (pt zilele cand am fereastra). Pret? - pai pe decembrie mia venit factura de 43,5 ron. In pretul asta a intrat abonamentul de 4+9 usd fara tva si ceva convorbiri (urari de sarbatori etc). Suntem amandoi multumiti. Poa' sa vina romtelecomu si sa ma roage in genunchi sa-mi traga fix- ii pup cu sataru' in frunte, marlanii, ca m-am rugat de e la la icoane sa-mi traga fir. "Nu e loc la casuta". Ok, acum fac promo pt zapp, sunt cateva persoane care au renuntat la fix pt zapp fixtel. Deci, pty browsing si ceva download (chestii minore, nu filme, jocuri), zapp merita. Nu am laptop sa testez in mers, insa poate in viitor, vine si ala. Oricum, am un releu cam la 4-5 km si unul la 11 km, deci acoperirea e ok. Ii voi mai pune o antena suplimentara si se va schimba in bine treaba cu semnalul. Daca era posibilitate, trageam cablu sau fibra. Mai ar fi baietii de la cablu dintr-o localitate apropiata care au spus ca vin cu fibra la noi, insa pe aici lumea si-a pus antene digi la greu, deci nush daca mai fac baietii ceva cu fibra, nu merita investitia. Daca veneau aici, renuntam la digi si la zapp si treceam la ei. So, zapp internet surfer 4 za moment ! Link to comment
george03 Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Iote ce iese si la mine ... probabil o fi promotie de primul week-end de la conectare ) Ca eu teoretic platesc numai 1 Mbps. Ieri am adus un DVD in cca. 3 ore (slackware 11.0 ... de pe roedu.net). Link to comment
Laurycã Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Pai care e providerul cu o asa promotie? Link to comment
george03 Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Da' cine a zis ca-i promotie??? In prima zi, adica miercuri, cand mi-au dat drumu' la teava ... am facut testul si a mers undeva la 980-1000 kbps ... Ieri insa ... am instalat update-urile la SO ... si desi aveam de adus vreo 25 MB ... le-a adus fluerand ... ceva peste 1 minut. Asa ca am rulat din nou testul ... si am obtinut chestia aia de mai sus Provideru-ul este RDS ... fibra optica pana la "botu' calului" ... pe persoana juridica. Link to comment
Recommended Posts