Tommy Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) Hitman, ai E61 care stie 3G, dai un tel la vodafone sau daca ai cont, direct la ei pe site si in cateva minute ai abonament Edited January 31, 2008 by Tommy Link to comment
Elfu Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) Eu mi-am tras net de la romtelecom satul de retelele de cartier care mergeau execrabil pe extern si picau cand ti-e lumea mai draga si de asemenea satul sa mai astept erdeesul. Pana acum nu am de ce sa ma plang de serviciile romtelecom. Am pachet complet: telefon, dolce, net. Chiar daca sunt ceva mai scumpe, sunt ok. Edited January 31, 2008 by Night Elf Link to comment
Esperatul Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Hitman, ai E61 care stie 3G, dai un tel la vodafone sau daca ai cont, direct la ei pe site si in cateva minute ai abonament Treaba asta se poate activa doar pentru o luna sau doua? Am avut si eu ocazia sa probez vodafone-ul abonament special de date, merge absolut superb daca esti in acoperire 3G, daca nu e cam naspa. Link to comment
VFX Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 la munca in timpul unei zile de lucru cu trafic intens de ftp si mail Link to comment
laurentziu83 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Bacau Bucuresti Aukland, NZ Link to comment
hitman Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Hitman, ai E61 care stie 3G, dai un tel la vodafone sau daca ai cont, direct la ei pe site si in cateva minute ai abonament Mersi, dar ma gindeam sa nu fie scump! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 3 dolari 10 mega care se termina destul de greu cand ii consumi de pe telefon. Bine, acum au trecut la euro dar tot pe acolo. Altfel ceva de gen cateva zeci de euro (20-30, am uitat) cativa giga cu tot cu modemul extern. Link to comment
Tommy Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Da, si fiecare mega in plus 0.3 dolari (ma rog echivalentul in euro). Ai posibilitatea sa dezactivezi sa-ti aduca imaginile si nu consumi mult, mai ales ca se presupune ca nu il folosesti decat cand nu ai alta varianta, si nu cred ca asta e zilnic. Daca ai nevoie zilnic.. sunt alte solutii Esperatul, da optiunea o poti dezactiva si dupa o zi daca nu iti place. Link to comment
Vlad Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Bucuresti, Bacau, New-York, Londra Link to comment
VFX Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Si de acasa (se putea si mai bine): Link to comment
NFS Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Am CableLink de la RDS, de vreo 3-4 ani. In general am fost multumit spre foarte multumit.Insa de vreo 2-3 saptamani incoace au inceput problemele... se deconecteaza din cind in cind, complet aleator pe durate scurte (in medie de la citeva secunde la 2-3 min.). Hai sa va zic si continuarea, ca e o adevarata saga (fara sh). Am depus sesizari peste sesizari, la ei la office si telefonic. Baietii verificau una alta de la ei din server, ziceau ca da, sunt ceva probleme, se desincronizeaza cam des... mai faceau nush-stiu-ce si vreo 2-3 zile mergea ok, dupa care incepeau din nou intreruperile, din ce in ce mai dese si mai lungi!!! In urma sesizarilor mi-au trimis acasa 3 randuri de echipe care fara sa tina cont de sesizarile si verificarile anterioare faceau aceleasi si aceleasi teste, imi puneau aceleasi intrebari - da' tv-ul se vede bine?, da' tensiunea e constanta?, ba chiar mi-au schimbat si mufa de vreo 2 ori ... iar dupa ce plecau, intreruperile reapareau. De fiecare data cind am facut sesizare, le-am sugerat sa schimbe modemul... ca saracu sta in priza de 4 ani si s-or fi copt naibii piesele alea din el. Mie imi miroase a ceva electronice care isi cam ies din parametri. Ma rog, in seara asta a venit un baiat care a mai bagat un tester, a mai sunat un coleg, l-a pus pe unul sa faca update de soft la modem... si pina la urma mi-a dat modemul in urmarire ("monitorizare"). Dupa citeva ore de monitorizare, timp in care mi s-a blocat de o groaza de ori (cu durata de 5-10 minute!), suna o pisdica si ma intreaba cind poate sa vina cineva de la ei maine sa... sa... sa schimbe modemu, dragi telespectatori. In sfirsit s-au convins si ei, lua-le-as familiile la picnic, ca a avut clientu' dreptate. Acu' sincer, ma cam doare in brisca daca mi-l repara sau nu, m-am hotarat sa apelez la alt provider! Vad eu care! Abia astept sa ma duc la ei si sa le vad fetzele cand le-oi zice sa-mi rezilieze contractul! )"> Link to comment
VAXXi Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Mai stiu si eu de-un caz ca asta, tot cu schimbare de modem. Au supraestimat prostiile alea de Webstar-uri (sau "vezi ba ninja ca totusi China nu e ca in filme ?"). Link to comment
laurentziu83 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Eu cand mi-am pus net prima data la providerul actual (intre timp am mai pus in vreo 3 locatii tot pe numele meu), ma miram de ce mama ciorilor merge downloadul prost, eventual scadea la 5kb viteza, alteori crestea viteza, in schimb upload-ul mergea brici. Am sunat la ei de enspe mii de ori, etc, etc, la fel, resetau conexiunea, ajunsesem pana la opc, ca sa se dovedeasca pana la urma ca e de vina switch-ul proaspat montat (un sparci ieftin, daca stiam si aveam cheia de la cutie, il schimbam eu, nu muream de 50 de lei). Dupa ce l-au schimbat, s-a rezolvat. Link to comment
NFS Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Hai ca pina la urma cica s-ar fi rezolvat. Au venit, au schimbat modemul, tot facea figuri, au monitorizat in continuare... iar a doua zi m-a sunat unul care mi-a zis ca au descoperit era o problema "in zona", au depistat-o si reparat-o. Acum merge ok. Da' citi nervi mi-am facut in astea 3 luni... au carne in frigider pt vreo 10 rinduri de sarbatori. Link to comment
Lucian M Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Pai eu la zapp- ce sa le zic? Ca au de-un abator de la kosarom, in plin proces de fabricatie. Mai dureaza oleaca pana imi trag si eu romtelecom (cica anul asta se rezolva... sa speram...). Link to comment
Cumnatu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Cat de ciudat. NU imi merge nimi in nici o directie cu exceptia forumului. Acas sunt pe un AP de la o retea ce are Evo si Romtele. Pingul e mare ca sunt a 5-a antena , ultima , np dar de ce nu merge nimic ? Ma duc sa dau restart la antena si la calc ! Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 hahaha eu am rds fiberlink ala de 9 $ + telefon moca si gasca de minute n`am avut probleme majore. oare pt ca am ingerasi pazitori pe la rds? Link to comment
Lucian M Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 (edited) Stire bomba. Antena WIMAX adusă parcă din filme SF a ajuns acum şi în România. Astăzi dacă vrei să ai TV, internet şi telefon acasă trebuie să suporţi sute de metri de cabluri prin pereţi. Promisiunea tehnologiei WIMAX este pe cât de simplă pe atât de eficientă. Renunţi la cabluri şi le înlocuieşti cu un astfel de aparat de la care obţii semnal pentru telefon, calculator şi televizor. Sună simplu şi chiar aşa este. Semnalul emis de la o antenă WiMAX ajunge în câmp deschis până la 60 de kilometri distanţă şi în oraş până la cinci. Astfel utilizatorul fie că se află în vârful muntelui sau în Deltă are acces la informaţie şi divertisment exact ca cei conectaţi la reţea de cablu. Primele licenţe WiMAX urmează să fie scoase la licitaţie. Statul ar vrea astfel să ducă internetul şi la ţară, unde acum numai câteva gospodării dintr-o sută sunt conectate. Viitorul este al comunicaţiilor la mare viteză. Vom avea emisiune pe telefon filme şi muzică la viteză foarte mare. Noua tehnologie nu este doar rapidă, dar promite să fie şi ieftină. Costurile scad foarte mult pentru că nu mai sapă nimeni gropi, iar o antenă costă sub 100 de euro. Pentru mine- ca utilizator amarat ce sunt de zapp- stirea vine ca o mana cereasca. Astept cu interes urmarile... Edited March 2, 2008 by Lucian M Link to comment
Cumnatu Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Erdiesh ma uimesti ( cum era reclama aia ) Din cate am inteles totul e sa te rogi sa nu pice pentru ca atunci mai bine faci alt abonament decat sa astepti reparatia. Oricum, vai de mama celor cu retea, va pot garanta ca la NICI o retea din Buc nu merge asa la 35 RON. Si asta 24/24, probata Link to comment
Esperatul Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Mie mi-a picat RDS-ul la 12:30 noaptea, am sunat la 12:40, la 2:30 mergea. BTW, intreruperea dinaintea asteia a fost acum mai bine de un an. Problema e ca tot nu-mi merge metropolitanul Link to comment
Cumnatu Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 (edited) Evident ca ce am postat e pe metro, hai ca fac si un test pe extern ( desi nu ma intereseaza ca pentru brows imi ajung si 100kb ) , revin cu screen. USA : 2 Mbps Europa : 10Mbps Mai mult decat ok pentru valoarea abonamentului ! Nu mai faceti teste pe speedtestere, sunt varza ! Edited November 11, 2008 by Cumnatu Link to comment
Lucian M Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Intrebare pt cunoscatori: imi pot trage fir de la casuta unui abonat (cu acordul lui, mers la romtelecom cu omul) sa am internet de la clicknet- platind factura separata? Deci platesc baietilor cablul pana la mine acasa (cam 130 metri- btw- cate metrul de cablu la romtelecom?) si platesc factura cu contract pe numele meu- omul nu intra pe net (e o babuta de vreo 83 de ani, singura). Am vorbit cu fi-sa si a zis ca nu e impotriva- dar solutionam maine intelegerea. Ati mai intalnit situatia asta? Mi s-a zis ca se poate face schema. Link to comment
Cumnatu Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Tehnic se poate, practic probabil ca cei de la Romtele o sa te invite sa faci contract separat si sa iti traga ei firul. Asa mi s-ar parea si normal. 99% sigur ca NU vor agreea solutia ta, poti in continuare sa o pui in aplicare dar neoficial. Adica tu tragi firul, folosesti netul si platesti selenarei factura. Link to comment
Lucian M Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 (edited) Au zis cei de la 1930 ca se poate cu net separat, eu am venit cu ideea iar ei au zis ca se face abonement de date separat- idee imbratisata rapid de mine. Firul e normal sa mi-l traga ei- o sa coaste ceva dar macar stiu ca e de calitate si mai are si sufa aia- ii da o rezistenta de numa-numa. Oricum de zapp m-am cam plictisit. In momentul acesta e relativ ok- se incarca repede (in limita a 16 kb/sec reali), dar ziua e jale uneori. Iar eu am telefonul z1110- mult mai reusit tehnic fata de 1130 sau 1140- care sunt niste porcarii. LE: nu pot lega firul la casuta- canu e legal. Doar daca as vorbi cu baietii de pe teren, atat. Intrebam cam cat e metrul de cablu sa stiu cati bani sa pun deoparte. Edited November 11, 2008 by Lucian M Link to comment
Recommended Posts