hitman Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Hai ca nu am deschis niciodata topicul asta si ma gindeam ca toate au un inceput. O sa vin si io ca nu am mai venit demult. Link to comment
Ami Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 @VFX - Mai degraba "up on the hill". Voi incerca sa ajung si eu, dar nu promit, de data asta. Link to comment
VFX Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Pai de ce, ca jos e umbra... Nu promit insa daca o sa ajung...inca nu stiu. Link to comment
Satori Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Eu, daca vin, ajung tarziu Adica vin daca ma mai trezesc Link to comment
VAXXi Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Between the rocks, run toooo the hiiills ... dammit, Maiden prezent ! Si apropo, in seara asta (precum si maine si poimaine seara) e ceva festival de pirotehnie se pare, la palatul copiilor... deci avem si atmosfera garantata "> Vino joi 3, vineri 4 si sambata 5 iulie 2008, in Parcul Tineretului, pe platoul betonat din spatele Palatului Copiilor, sa vezi cele mai frumoase focuri de artificii sincronizate pe muzica! Echipe din Germania, Franta, Italia, Rusia, Portugalia si Croatia se intrec in concurs, la prima editie a Festivalului International de Pirotehnie - BUCHAREST GOLDEN NIGHTS! Link to comment
tolin Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Arunca ceva in aer? vrei sa te oferi voluntar? Te simti singur ? Link to comment
Recommended Posts