guru Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Primiti pietoni sau nu? Azi e posibil sa intru in posesia noului Matiz, culoarea...preferata a virginelor. Da nu se stie... Asa ca, orice pariu e binevenit - vin cu Matiz, sau in calitate de pieton? Castigatorii pariului, vor primi cate un mic, preparat de maestrul de ceremonii, Razor Link to comment
EM!L Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Va vand un pont sigur in cazul pariului... data fiind locatia, daca voi putea sa vin mizati pe faptul ca vin pieton(t) Link to comment
RaZoR-07 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Iar eu, fara nicio legatura cu locatia intalnirii dar in stransa legatura cu locatia gratarului si a carbunilor si cu lenea care ma caracterizeaza, habar nu am cu ce masina voi veni. > Btw, pentru neinitiati, filiala Craiova se intalneste mai nou la locatia de vara, in Balta Craiovitei, la umbra racoroasa si tantaroasa a copacilor de langa Hanul Craiovita. Intrarea se face din Severinului, la 50 m (negociabil) de Hanul Craiovita. Ora este tot de vara, de la 19:00 fara numar, fara numar... Dotare obligatorie: alifii de tantari... Ca veni vorba de neinitiati, profit de ocazie pentru a face o invitatie speciala sefului de trib care este, Americanul Zambitor, SmailMiami, cu dedicatia "incepand de astazi punem absente". Invitatia este valabila si pentru ceilalti craioveni dependenti de triburi. Pentru identificarea locatiei va puteti ghida si dupa aroma medievala a mititeilor la gratar. L.E.: Bufnitoiule, pentru tine absentele se contorizeaza deja de o saptamana... > sau chiar doua, ca ultima data cand ai venit ai disparut "pentru o jumatate de ora" si ai ramas sa dormi la ea. > Si mai L.E.: Sa ma bag la pariu?... Sa nu ma bag?... Ar insemna sa castige toata lumea ca stiti toti ca nu fac decat pariuri pe care le castig. Edited July 3, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 La cine dom'ne... la jumatatea de ora? Cred ca se mai adauga una (absenta ) in dreptul meu, slabe sanse sa apar azi Link to comment
RaZoR-07 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Dar tantarimea nu absenteaza niciodata. Link to comment
EM!L Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Don't remind me... o noapte/luna mi-e si mie somn, si atunci ma lupt cu ţânţărimea. Au devenit imuni si la "pastile" Probabil, in cazul intalnirii, solutia e gratarul continuu, din cate stiu eu, fug de fum Link to comment
Recommended Posts