criss_blue Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 (edited) sau http://www.youtube.com/watch?v=KoGOI9QcDUA Imi cer scuze cred ca nu am postat unde trebuie!Rog moderatori sa mute. Edited July 4, 2008 by criss_blue Link to comment
EM!L Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 (edited) Nu stiu ce sa pun... " " sau " " Edited July 4, 2008 by EM!L Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Daca ala e barbat eu sunt Nicoleta Luciu. Link to comment
Elfu Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) Nu, vrea sa joace in continuarea de la inima de tigan. Zmeule, cum stai cu dansul din buric ? Edited July 5, 2008 by Night Elf Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Va dau voie sa aveti fantezii. Link to comment
Immortal Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Daca ala e barbat eu sunt Nicoleta Luciu. A concurat la miss. Ai scapat Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 De-a dreptul gretos. E ca si cum ai sta cu o gagica beton si, cand e sa i-o pui, descoperi ca jucaria de-ti sta intre picioare e similara cu a ei. De curiozitate, de unde o sa-i dea omul sa suga la copil? )"> Link to comment
EM!L Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) De unde a supt si el. De la doica. Doi, ca al treilea era mereu plecat. Edited July 5, 2008 by EM!L Link to comment
tolin Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) A concurat la miss ... Care categorie, Miss puta mica ? ... E ca si cum ai sta cu o gagica beton si, cand e sa i-o pui, descoperi ca jucaria de-ti sta intre picioare e similara cu a ei ... ... sau mai mica ... Edited July 5, 2008 by tolin Link to comment
Lucian M Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) Era o vorba: lumea nu e de acord cu relatiile intre parteneri de acelasi sex. Intre sexe trebe sa fie diferenta. Macar de cativa centimetri. ')) Edited July 5, 2008 by Lucian M Link to comment
tolin Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 ... Intre sexe trebe sa fie diferenta. Macar de cativa centimetri. ')) N-ai inteles, nu era vorba de centimetri, ci de decimetri. Link to comment
Leutzu Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Acum vre-o 3 saptamani am citit un articol despre "el" in nu mai stiu ce ziar si era pusa acolo si o poza cu "el" pe cand era miss. Vai de capul meu cat de bine putea sa arate...daca era o urata mai intelegeam ca s-a facut barbat...dar asa... Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Toate astea bune sunt lesbiene. Link to comment
Recommended Posts