hitman Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Daca va uitati pe hyundai.ro si dupa aia AICI o sa constatati ca e cam teapa!!!! Adica la Autorulate e mai scump, la aceeasi echipare pt. un Getz facut in 2006!!! Link to comment
robert_11 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Iti mai pui problema daca la Tiriac sunt masinile sumpe? Link to comment
tolin Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 @hitman > iti recomand sa eviti aceasta marca (Tiriac). Link to comment
chitosu dan Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 nu mai trebuie sa spun cati bani trebuie sa dai la o revizie pt o masina luata de la un dealer al lui tiriac! tiriac=excrocherie romaneasca cu mustati! Link to comment
alx Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Nu e teapa, Getz nu se mai vinde prin dealer. I10 l-a inlocuit. In plus, la Tiriac autorulate poti negocia fara probleme cam 4-500e. Eu mi-am luat masina de la ei si am mai luat un Getz pentru cineva. Link to comment
Vlad Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 In familie s-a luat de la Casa auto (tiriac) un mercedes. Sunt sub orice critica. Rezultatul a fost ca a intarziat masina o luna. Tratamentul: parca toti de acolo erau un Tiriac mai mic. Link to comment
Recommended Posts