sorin_pss Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 fetita mea, ANAMARIA, are nevoie de un vot de la voi. Va multumeste. PUPICI. http://www.piciulici.ro/concurs/participan...-SORIN-309.html Link to comment
banzay Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Sa iti traiasca si sa iasa castigatoare! Mult noroc Link to comment
paul_marines Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Si de la mine unul, dar se pare ca mult mai multe sunt necesare S"> Link to comment
tzighy Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Done. Mie recunosc ca mi-e prea lene, plus ca am auto login la o carca de siteuri, dar pentru ceilalti ar fi o idee sa incerce sa isi stearga cookie-urile si sa vada daca mai merge votat o data, de regula merge schema, asa am influentat mai demult niste decizii ale unei ligi de cs spre ceea ce s-a dovedit a fi o alegere buna Link to comment
danutza Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Votat si eu.Sper sa castige.O sa votez zilnic pentru ca am vazut ca pot vota o data pe zi. Link to comment
bishnitzarul Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Votat si eu ...mult succes. Link to comment
DarkDogg Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Me2. Done cu mare placere! Sa-ti traiasca! Link to comment
andreib Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 (edited) Nu cred ca e tocmai fair sa postezi pe toate forumurile care iti ies in cale pentru a obtine voturi. Gasit exact acelasi topic pe forumul fiat, pe softpedia si sunt sigur ca daca mai caut sigur mai gasesc... Edited July 7, 2008 by andreib Link to comment
robert_11 Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Ai votat azi aceasta imagine! Link to comment
sorin_pss Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Daca pe cineva deranjeaza acest topic, sa se inchida Link to comment
sorin_pss Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Eu votez cu AndreiB data asta. cine-i AndreiB? Link to comment
andreib Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 (edited) A da un vot pentru Ligia cum a fost initiativa lui wolfman e o situatie total diferita. Sunt multi membri care sunt prieteni cu wolfman si chiar o cunosc pe Ligia (cu care a fost la cateva intalniri nationale). El a postat o rugaminte unor prieteni, ce cu tot dragul am indeplinit-o eu si multi altii! Noi oricum am fi votat pentru Ligia pentru ca ne este draga si este un copil tare scump, ne trebuia indicat doar ca ea participa la acel concurs. A posta o poza cu copilul tau intr-un cerc de necunoscuti si a repeta asta pe mai toate marile forumuri din ro, spunandu-le sa il voteze la un concurs online este ceva ce tine de cu totul alte dorinte. De ce incerci sa trisezi la regulile unui concurs, din obisnuinta? Copii nu cred ca trebuie inclusi in mijloace marketing direct (spam?) sau in orgoliile neimplinite ale parintilor. Edited July 7, 2008 by andreib Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Eu votez cu AndreiB data asta. Mie nu mi se pare atat de dragalas. Link to comment
Tommy Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Asa a considerat si initiatorul topicului iar invers nu au lipsit actiuni reflexe. ca veni vorba.. tu ce alegi.. un copil sau un barbat? Link to comment
Recommended Posts