elprypas Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 (edited) Locatia: dupa cum se stie si cum scrie si in titlu, ora de balamuc: 19:00 durata: minim 2 ore scopul: lista se deschide oficial de azi. 1. elprypas P.S. Sunt bineveniti si membri cu doamnele din dotare. Edited July 7, 2008 by elprypas Link to comment
bogdantm Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Daca data trecuta am lipsit acuma vin sigur , dar cine trece prin calea aradului , lipovei sau torontalului sau la ocazie 1. elprypas 2. bogdantm Link to comment
elprypas Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 daca nu se gaseste sa te recupereze cineva, rezolvam cumva problema Link to comment
Venom Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Din nou nu o sa pot veni, plec in concediu. Ne vedem sigur peste 2 saptamani Have fun! Link to comment
devnulla Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 eu sunt la Bucuresti in delegatie pana joi seara (daca e sa iau trenul de noapte spre casa) sau pana vineri dimineata... Am impresia ca toata vara asta o sa am exact 0 zile vacanta adevarata. Am un loc de munca (domeniul frigo comercial) de nu ma lasa liber vara sau abia daca prind ceva liber. Link to comment
DjFear Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 (edited) 1. elprypas 2. bogdantm 3. DjFear(50-60%) @elprypas, sa anunti lumea ca s-a facut un topic nou Edited July 9, 2008 by DjFear Link to comment
MAVERICK_SS Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 1. elprypas 2. bogdantm 3. DjFear(50-60%) 4. MAVERICK_SS - nu garantez ca ajung, dar am sa incerc Link to comment
elprypas Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 cine mai doreste cine mai pofteste... nu va speriati de vreme ca avem unde sa ne ascundem ) deci ramane pe asta seara pe la 7pm 7 si ceva, sunt bine veniti si intarziati ce ajung dupa 8pm. Daca data trecuta am lipsit acuma vin sigur , dar cine trece prin calea aradului , lipovei sau torontalului sau la ocazie 1. elprypas 2. bogdantm ai gasit cu ce sa vii sau trimitem echipele speciale? Link to comment
MAVERICK_SS Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) @bogdantm: Eu acuma plec de acasa (din AR )... Cand ajung aproape de TM te sun si vedem pe unde esti, ca te iau eu la ocazie Edited July 10, 2008 by MAVERICK_SS Link to comment
elprypas Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 Ieri s`a consumat o alta intalnire banateana. Ca prezente au fost cei inscrisi pe liste si cam atat, ca prezente automobilistice am avut si ultimul model de pedalociclu, proprietatea lui Bogdantm, uratania mea verde, si golanu lui Maverick_ss de un rosu aprins. De discutat s`au discutat verzi si uscate preripetii prin strainataturi, s`au devorat o gasca de pitici bine rumeniti pe gratar si s`a consumat bere n/a si pepsi. Desi restransa aceasta manifestare a fost foarte reusita. urmatoarea saptamana care vine pana atunci we cat mai placut. Link to comment
Recommended Posts