Jump to content

In Colt La Baronu De Tm

Recommended Posts

Locatia: dupa cum se stie si cum scrie si in titlu,

ora de balamuc: 19:00

durata: minim 2 ore

scopul: :drinkers:

lista se deschide oficial de azi.

1. elprypas

P.S. Sunt bineveniti si membri cu doamnele din dotare.

Edited by elprypas

:rolleyes: eu sunt la Bucuresti in delegatie pana joi seara (daca e sa iau trenul de noapte spre casa) sau pana vineri dimineata... Am impresia ca toata vara asta o sa am exact 0 zile vacanta adevarata. Am un loc de munca (domeniul frigo comercial) de nu ma lasa liber vara sau abia daca prind ceva liber.

cine mai doreste cine mai pofteste... nu va speriati de vreme ca avem unde sa ne ascundem :) ) deci ramane pe asta seara pe la 7pm 7 si ceva, sunt bine veniti si intarziati ce ajung dupa 8pm.

Daca data trecuta am lipsit acuma vin sigur , dar cine trece prin calea aradului , lipovei sau torontalului sau la ocazie :osanale:

1. elprypas

2. bogdantm

ai gasit cu ce sa vii sau trimitem echipele speciale?

Ieri s`a consumat o alta intalnire banateana. Ca prezente au fost cei inscrisi pe liste si cam atat, ca prezente automobilistice am avut si ultimul model de pedalociclu, proprietatea lui Bogdantm, uratania mea verde, si golanu lui Maverick_ss de un rosu aprins.

De discutat s`au discutat verzi si uscate preripetii prin strainataturi, s`au devorat o gasca de pitici bine rumeniti pe gratar si s`a consumat bere n/a si pepsi.

Desi restransa aceasta manifestare a fost foarte reusita. urmatoarea saptamana care vine pana atunci we cat mai placut.